Jautājumi par IndijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Indija
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Sveiki, drīz dosimies uz šo viesnīcu atpūsties.Vai istabās ir dvieļi?
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Paldies jums visiem
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ceļošana 2018. gada novembrī. Nav informācijas par šo viesnīcu.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Ja telpas līmenis ir standarts, tad aptuveni kādi kadri, kādas ērtības? Fotoattēlā šķiet, ka telpas sastāv no vairākām istabām un pat stāviem
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai šajā viesnīcā ir blaktis? Un ja tā, kas mums jādara?
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Sveiki! Pastāstiet man dienvidu Goa viesnīcu ar labu pludmali
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Janvārī plānojam vest 9 gadus vecu bērnu uz jūru. Pastāsti man, vai Goa būs ērti, vai man ir jāizvēlas cita valsts? Kas? Paldies visiem!
8 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes
Labdien. Mēs esam trīs, mums jāatzīmē vienā telpā. Skatoties uz istabu fotogrāfijām, var redzēt, ka tās ir ļoti mazas un ir viena liela gulta. Pastāsti man, vai viņi ieliek 3. gultu?
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sveiki, man tiešām ir vajadzīga jūsu palīdzība. Mēs ļoti vēlamies atpūsties Indijā, mēs apsveram North GOA. Būsim ļoti pateicīgi, ja pastāstīsiet, kurās viesnīcās labāk apmesties (domājam ņemt 3* un augstāk, bet lasām arī, ka ir labas 2* viesnīcas), lai ir lielveikali ar pārtikas precēm, tirgi un lētas kafejnīcas, kur var garšīgi paēst un paēst par zemu budžetu, iespējams, esat apmetušies viesnīcās, kurām ir sava virtuve, lai vienmēr varētu pagatavot tirgū pirktās jūras veltes. Protams, es arī gribētu, lai viesnīca būtu tuvu jūrai. Pastāstiet man par viesnīcām vai ciemiem, kuros atpūtāties, un tur bija viss, kas rakstīts iepriekš) Jau iepriekš visiem liels paldies
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Es nevaru atrast nevienu atsauksmi ar šo nosaukumu. Turklāt dažādas vietnes sniedz dažādu informāciju par šīs viesnīcas atrašanās vietu, sākot no ciemata. Condolima, kas beidzas 900 m attālumā no Morjim pludmales. Tūroperatora BG mājaslapā pazudusi galvenā viesnīcas fotogrāfija ar baseinu, un viesnīcas aprakstā teikts, ka baseina nav. Ja jums ir uzticama informācija par šo viesnīcu, lūdzu, rakstiet. Lidojam ar 2 gadīgu bērnu, gribam pārliecināties, ka viss ir kā plānots.
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Labprāt aizbrauktu ar vīru kopā atpūsties uz vietu, kur vēl neesam bijuši. Tās ir Indija un Šrilanka. Varbūt pieredzējuši ceļotāji ieteiks kādu kūrortu un viesnīcu? Lai jūra mierīga, ēdiens pieklājīgs, lai ir kur doties ekskursijās. Liels paldies jums visiem.
9 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 33 atbildi
Divreiz atpūtāmies GOA, zinām Bagu, Candolim un Calangute. Es gribu skaistu pludmali ar palmām, lēta viesnīca pastaigas attālumā (līdz 1,5 km), vēlams, lai tuvumā būtu lielveikals, piemēram, Newton un Dolphin, autobusu satiksme uz citiem ciemiem, būtu jauki, ja tuvumā būtu augļu un zivju tirgus. Diskotēkas NAV ieinteresētas. Jā, es gribu daudz (tas izskatās pēc Šrilankas GOA), bet tomēr, ja ir tāda vieta?
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
DD. Gribam lidot uz 10 dienām, esam 2, cik tas maksās? Jau iepriekš paldies.Atbildēt uz S.Janna.B@mail.ru
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Mans ļoti labs draugs aizbrauca uz ziemu Candolim līdz aprīļa beigām.Varbūt kādam būs iespēja viņam iedot kādu cigarešu bloku (tur gan dārgi un kvalitāte neder).Atbrauks uz jebkuru vietu ziemeļiem un, protams, mēs garantējam Goan pateicību.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Paņemt mini kafijas automātu? Kā atdzesēt ūdeni un citus dzērienus7
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl