Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par IzraēlaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Izraēla
2 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
2 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Radinieki, precēts pāris, atbrauks rudenī uz 2-3 nedēļām, vēlas paņemt viesnīcu (vai dzīvokli), visticamāk Netānijā. Es zinu, ka ir dažādas vietnes ar atsauksmēm, es sāku vākt informāciju (mērķis ir lēts divvietīgs numurs), taču ne viss ir tik vienkārši, cilvēkiem ir ierobežots budžets, viņi ietaupīs uz visu. Negribētu īrēt istabu "ar blaktīm", būtu jauki iegūt informāciju no zinošiem cilvēkiem. Paldies visiem!
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Man ir invaliditāte un vēlētos ārstēties, bet viesnīcās nav infrastruktūras bērniem (nav iekštelpu baseina! Ūdens ir tikai Leonardam
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
Esmu vientuļā māte. Bērnam ir trīs gadi. Mēs dosimies apmeklēt Izraēlu uz divām nedēļām. Kādi dokumenti ir nepieciešami, izņemot starptautiskās pases mums diviem?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Vai tuvumā ir pārtikas veikali? Iesaki labu garšīgu kafejnīcu)) Kādu apģērbu ņemt līdzi septembra beigās-oktobra sākumā?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Uz Nāves jūru vai Eilatu.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
mums ir vajadzīga medicīnas viesnīca, kurā tiek veikta šīs diagnozes ārstēšana
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Dalieties pieredzē un iespaidos, kurš atpūtās FORTUNA sistēmā (nevis piekrastes viesnīcā).
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Plānojam pārmaiņus pavadīt pludmales brīvdienas un ekskursijas (katru otro dienu)
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
sveiki pasaki lūdzu kas ir iekļauts, ceļojam ar bērnu 1.8, paņēmām Deluxe Tower, SV istabiņu, prasām tūroperatoram, viņš saka, ka viesnīcā visi pakalpojumi mainās katru mēnesi un konkrēti var uzzināt tikai uz vietas, kas tā par niršanu, jahtu, auklīšu ik stundu, vai ir iespēja braukt... Vairāk lasiet: http://my.turpravda.ru/messages/
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sakiet vai ir krieviski runājoša auklīte un vispār par viesnīcu gribu visu zināt.Cik ilgi jāiet,ja kājām,uz observatoriju,kāda ir ūdens temperatūra jūrā oktobrī. Tūroperators man teica, ka bērniem nav sterilizatoru, lai gan viesnīcas servisos par tiem rakstīts katrā vietnē.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Braucu ar bērnu uz Izraēlu, plānojam atpūsties Netānijā. Mēs izvēlamies biļeti, taču ir pārāk pretrunīgas atsauksmes un cenu diapazons. Pastāstiet man viesnīcu Netanijā, 3 * - 4 *.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Lasīju, ka reģistrējoties jāuzrāda bankas karte vai jāatstāj depozīts
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es došos uz šo viesnīcu.Mani nobiedēja, saka, KA TAS IR BRIESMĪGI!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Sveiki! Lūdzu pasaki man: janvāra sākumā dosimies kopā uz nedēļu uz Netaniju. Plānojam apmeklēt Jeruzalemi un Telavivu. Kā ģērbties? Vai jūs ņemat lietussargu? Siltas jakas? Kādas kurpes? Vai istabās ir apkure? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki! Vēlamies atpūsties jūrā ar bērnu 1,5 gadi oktobrī-novembrī. Budžets līdz 2500 USD. Kādu ēdienu izvēlēties? Un kāds ir labākais veids, kā pabarot bērnu? Vai es varu izvēlēties diētisko ēdienkarti restorānos? Vai arī labāk gatavot pašam? Mājās viņš ēd no mūsu galda, viņam negaršo savu bērnu ēdiens. Kādu viesnīcu jūs ieteiktu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es gribu doties kā mežonis atpūsties Izraēlā pie Nāves jūras. Mani interesē vai tur iespējams īrēt dzīvokli un tā izmaksas.
Sakiet, lūdzu, vai standarta istabā ir ledusskapis un cita sadzīves tehnika.
Labdien. Mēs novembrī dosimies uz Aškelonu, agrāk to nevaram izdarīt. Vai kāds var uzrakstīt, kā tur novembrī atpūšas, kā ar ūdeni utt.?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
KĀ IZRAĒLIEŠI ATTIECAS PAR LĪDZI VESTĀM PRECĒM, SUVENĪRIEM UN MĀJSAIMNIECĪBAS PRECES NO ARĀBU VALSTĪM
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl