Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MaldīvijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Maldīvija
Mēs ar vīru svinēsim viņa dzimšanas dienu uz Maldivu salām.Iesakiet labu viesnīcu ar tīru lielu pludmali.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Labs dienas laiks! Nevaru atrast informāciju par spriegumu elektrotīklā Maldivu salās un rozešu standartu. Kas zina - palīdziet, lūdzu! Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lasīju, ka ir zemūdens viesnīca, bet nezinu, cik ilgi tur varēšu dzīvot, tāpēc gribu dzīvot gan zem ūdens, gan virs ūdens.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
tagad to sauc Park Hyatt Maldives 5 *, ir ļoti maz atsauksmju, mani interesē, cik daudz nokļūt salā no Males, kā ir serviss, kas man patika, kas nē ...
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Vai varat, lūdzu, pateikt, vai luksusa pludmales villa atrodas saulrieta vai saullēkta laikā? Vai ir sauļošanās krēsli un privāta piekļuve okeānam?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Sveiki visiem! Kādi laikapstākļi tur ir aprīļa sākumā? Ieteikt viesnīcu, kamēr apsveru Holiday Island, kopumā šajā cenu kategorijā. Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Kā tas ir? Ko jūs ieteiktu, cik tas maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kas jāņem līdzi?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es gribu uz Maldivu salām.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
un vēl, sakiet, oktobra beigas-novembra sākums, kādi laikapstākļi gaidāmi Maldivu salās?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
pirmo reizi ārstējos..
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
Решили сам организовать отдых в мае 2011. На Мальдивы также хотелось бы заехать на 2-3 дня.Ищу недорогой отель недалеко от г.Мале.В самой столице есть варианты от 50 $ в сутки за номер.Но в г.Мале нет хорошего пляжа.Вопрос заключается в следующем : есть ли в близлежащие атоллах(Северный Атолл ,Южн.Атолл) отели 3* за 100-120 $ сутки/номер.Пока минимальная стоимость найдена мною 170 $\сутки.Атоллы которые находятся дальше от г.Мале не рассматриваю,т.к. читала информацию о том ,что трансфер на катере в одну сторону может составить 300 $. Либо может есть возможность с г.Мале ездить на соседние пляжи на островах неподалеку? Буду признательна за информацию.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
prioritāte, labs ēdiens, tīra pludmale, ne pārāk dārgi 3-4*
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 22 atbildi
Sveiki, lūdzu, pastāstiet man, kā šajā viesnīcā ir ar santehniku, veca vai nav? kāda ir ieeja jūrā, vai jūrā var gulēt, tur neviens nerāpo?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Augustā vēlamies paņemt pārtraukumu.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vēlama nedaudz civilizācijas, lai vakarā kaut kur izietu...kāds laiks šajā laikā, vai ir stiprs vējš, vētras? Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties ekskursiju? Kas ir ērtāk - bungalo uz ūdens vai pludmalē?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
atpūtos Maldivu salās Saules salā, visvairāk man patika raju nakts barošana - tikai čīkstēšana. Vai Hilton ir kaut kas līdzīgs? Vispār jau martā braucam atpūsties uz Maldivu salām, gribam izvēlēties Hiltoni. Vai kādam ir pieredze ar uzturēšanos tur vai padoms par citas viesnīcas izvēli? Paldies jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
visas viesnīcas jau vairāk nekā mēnesi atsakās rezervēt februāra mēnesi
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 39 atbildes
Gribētos apvienot gan rifu, gan pašas salas dabu
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iet uz kāzām. ceļojumi - izvēle ir starp šīm divām viesnīcām... cenu starpība ir ap 800 dolāriem - divām - negribētu pārmaksāt - bet tuvu svētkiem raksta, ka būvlaukums, bet es gribētu romantisku atpūtu un baltas smiltis
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
iet uz kāzām. ceļot, un tad nejauši Maldivu salās ieceļošanas noteikumu mājaslapā atradu, ka ar slēgtu vai atvērtu Izraēlas vīzu valstī neielaiž - vai tiešām tā ir? Vai man ir mazs zīmogs par vienas dienas uzturēšanos Izraēlā? nelaidīsi vaļā?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 14 atbildes
Vēlamie viesnīcas kritēriji: 5 zvaigznes, viss iekļauts, garšīgs ēdiens, labs serviss, laba pludmale, vairāk cilvēku viesnīcā, dzīvā mūzika vakaros un ja nav iespējama animācija, tad kaut kas līdzīgs šim. Vārdu sakot, vienkārši gulēt un baudīt skatus ir garlaicīgi, vajag kustēties. Bērns arī ir aktīvs. Gaidu atbildes!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl