Jautājumi par VjetnamaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Vjetnama
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Lai nav tik pieblīvēts kā skudru pūznī
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
Pastāsti man, kur atpūsties jūnijā Vjetnamā. Gribu labu laiku (jūnija sākums), dzīvot bungalo "vjetnamiešu ciema" stilā, labu, mierīgu jūru!
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Labdien!Ļoti gribam ar ģimeni apciemot Vjetnamu.Man ir jautājumi zinātājiem: kur labāk doties jūnijā?kurā 3* viesnīcā(nav dārga,bet patīkama) varētu apmesties?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Vēlos viesnīcu centrā
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 67 atbildes
Всем доброго времени суток! Прошу подсказать стоит ли брать бунгало с видом на сад или выходом на пляж? И как море в октябре, сильно будет штормить? Суть вопроса: 1.это возможность проникновения в бунгало различных гадов(крысы,змеи,ящерки). 2. это народ туда сюда мимо тусуется, не очень комильфо.
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien, mēs ar vīru gribam braukt uz Nha Trang, kas tur bija, sakiet, kādas tagad cenas dzīvošanai un ēdināšanai?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Par 2, vīrs un sieva, cena par 9 dienām
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Ja kāds ir atpūties šajā viesnīcā, pastāstiet man, lūdzu, kā ir ar standarta divvietīgiem numuriem. Jo īpaši mani ļoti interesē loga klātbūtne
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
dosies decembrī! Vjetnamā pirmo reizi apmetās šajās viesnīcās. kurš var pastāstīt par viņiem? Priecāšos par jebkādu informāciju!Paldies jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Iesakiet klusu, mierīgu viesnīcu uz Mui Ne... Ir obligāts nosacījums, ka jums ir sava pludmale.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Es vēlētos apmeklēt Vjetnamu septembra beigās. Šajā sakarā rodas jautājums: kurām viesnīcām ir savas pludmales? Un vienmēr vistuvāk viesnīcai. Variants: "pludmale pāri ceļam" netiek izskatīta!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai SUPERIOR POOL VIEW BB ir fēns?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
No šī gada 17. aprīļa atpūtīsimies viesnīcā Bamboo Village... Tūrisma aģentūra mums pārdeva ekskursiju ar nakšņošanu Dove Cottege istabiņā... Mājaslapā izlasīju, ka viesnīcā ir tikai 4 tādi numuriņi ( bez balkona, ar skatu uz ceļu utt.) e.) Vai šajās istabās kāds ir dzīvojis????? Kam jums jābūt gatavam? Vai tajās vispār ir iespējams tikt? Un vai ierodoties var samainīt pret citu istabu???
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
2014. gada 17. aprīlī ierodamies šajā viesnīcā. Saņēmu nesaprotamu numuru Dove Cottage ... Kas tas ir???? Vai tajā ir iespējams ērti dzīvot?????
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
2014. gada 17. aprīlī ierodamies šajā viesnīcā. Saņēmu nesaprotamu numuru Dove Cottage ... Kas tas ir???? Vai tajā ir iespējams ērti dzīvot?????
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pirmo reizi gribam lidot uz Vjetnamu, pasaki kura vieta labāka, kas būtu lētāk un nav ļoti tālu no lidostas, vai tur dārgas ekskursijas, vai tur dārgs ēdiens, dzirdēju, ka tur gatavo ļoti garšīgus
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pastāsti man, cik tālu viesnīca ir no jūras? Pieklājīgs personāls? Vai ir vērts izvēlēties šo viesnīcu?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kurš viens lidoja uz Vjetnamu??! Atbildiet, jums ir nepieciešams padoms, kā organizēt ekskursiju?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
rezervēju viesnīcu vēl augustā izbraukšana 27.01.2014 12 dienas pirms izlidošanas izrādās ap viesnīcu notiek pludmales izbūve tuvumā nav kafejnīcas un mums ir divi mazi bērni nezinu ko darīt
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Lai būtu kur pastaigāties ārpus viesnīcas
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki. Došos uz The Light 4 Hotel 3 *, (nejaukt ar četriem), varbūt kāds bija, vismaz kaut ko pastāstīt par šo viesnīcu. Atsauksmes nav atrastas. Kas atrodas tuvumā utt. Un otrs jautājums ir par laikapstākļiem janvārī un par ekskursijām, kur braukt, cenām utt. Man tiešām ir vajadzīga atbilde. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Iesakiet labu un lētu trio Nha Trang
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl