Jautājumi par IndonēzijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Indonēzija
kurš atpūtās šajā viesnīcā kāds serviss, pludmale
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Gribu nomaļu vietu, kur pludmalē ir maz cilvēku, ne pārāk vecu viesnīcu. Un būtu iespējams sarīkot lētu kāzu ceremoniju /simboliski/
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vēlamies aprīlī doties uz Bali uz 10-14 dienām atpūsties kopā ar visu ģimeni 3 pieaugušie un mazā 6 mēnešus veca. bērns. Mēs jau esam atpūtušies viesnīcā Nusa Dua, un tagad vēlamies īrēt villu uz 2 nedēļām. Pastāsti man, kurš to izdarīja, kur sākt. Skats uz okeānu nav nepieciešams. Mierīga zona. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 9 atbildes
ES gribu iet
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Viņi saka, ka ir viesnīcas, kur bēgums ir mazāk jūtams, LŪDZU, pasakiet man. Mums ļoti patīk peldēt. Kura ir labākā sezona, lai apmeklētu Bali? lai mazāk līst.Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs vēlamies atpūsties šajā viesnīcā kopā ar savu vīru un bērnu 7 gadi 1-istabas dzīvoklī, saistībā ar to ir jautājums: vai ir dīvāns vai gulta, kur var palikt bērns, vai jums ir jārezervē atsevišķa / papildu gulta, kas maksās atsevišķu summu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
brīvdienas februārī Bali
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es domāju doties uz Novotel Nusa Dua Bali viesnīcu Bali. Es pērku biļeti Continent Voronezh LLC. Es ceļoju ar bērniem, tāpēc vēlos saprast, kā Nusa Dua kūrorta zona ir piemērota ģimenēm ar bērnu
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Kādas ir brīvdienu iezīmes Bali augustā
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Ko jūs varat ieteikt šajā jautājumā.
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
Es gribu atpūsties
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es pirmo reizi dodos uz Bali. Pastāstiet man, kuru Bali apgabalu labāk izvēlēties.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
vai tur ir tā saucamās ģimenes-bērnu viesnīcas
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Pilsoņi atpūtnieki, lūdzu, iesakiet, kā vislabāk organizēt simbolisku kāzu ceremoniju Bali. Interesē pieticīga Eiropas stila ceremonija (pludmale, ziedu arka, fotogrāfs). Viesnīcu piedāvājuma cenas ir pārāk augstas - aptuveni 800 USD ir ekonomiskā pakete. Vai kādam ir pārbaudītas iespējas?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kurš kūrorts apvieno lielisku pludmali un dažādas kafejnīcas un veikalus?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
pavasarī dosies uz Bali
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Uzrakstiet lūdzu, kurš atpūtās Bali.Pasakiet. Mums tuvumā vajag gan naktsdzīvi, gan niršanu. Kuru viesnīcu izvēlēties
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Cik naudas ņemt diviem, lai varētu normāli paēst, un sakārtot iepirkšanos, spa salonus utt...vispār, lai visa pietiktu) braucam uz 2 nedēļām, Kuta.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Interesē Puru Mas Bautigue Beash & spa
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Man rūp pludmale. Vienā recenzijā lasīju, ka tur ir laukakmeņi, un, kad paisums ir ārā, ūdenī iekļūt vienkārši nav iespējams - akmeņi izlīp. Lūdzu, atbildiet, vai tā ir taisnība? Mums patīk peldēties okeānā, un tas mums ir svarīgi. Paldies. Tatjana.
mēs ēdam apmēram Bali, piedāvājiet viesnīcu swiss belhotel 4 , atsauksmes nav, varbūt kāds zina par šo viesnīcu. un kas vēl jāņem līdzi šajā ceļojumā.
Labs dienas laiks visiem! Iesakiet labu 4 Bali. Līdz šim esam apmetušies uz Melia Benoa. Kā ir viesnīcā? Kur pie viesnīcas var paēst gardus ēdienus? Kā ir ar cenām kopumā? Paldies jau iepriekš!
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Pasaki man lūdzu! Kurā gadalaikā vislabāk doties uz Bali (ar bērnu, 7 gadi) un arī ar viesnīcas izvēli!!!
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Puiši, pasakiet man kādu labu viesnīcu uz Bali. Ir daudz dažādu viedokļu un atsauksmju, bet es gribu, lai paisumi būtu mazāk jūtami! Un kurā apgabalā ir viļņi? Es ļoti negribu peldēt peļķē ( (((
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Cilvēki, kuri ir bijuši Bali naktsmītnē Nikko Bali Resort & Spa? Ko jūs varat pastāstīt par to un vispār par Bali, vai varat sniegt ieteikumus ?! Pateicos jau iepriekš
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Lūdzu, pastāstiet mums.. Kāpēc viesnīca ir 3. kategorija? kāpēc tas ir sliktāks par 4? Saka, ka Eiropas standartos 3 ir vienāds ar 4, vai ne? Vai vispār ir vērts uz to iet?Kāds tur serviss? Un es joprojām nevaru atrast nevienu atsauksmi par šo tūristu viesnīcu, kas tur bija! Ceru uz tavu atbildi!
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Pirmo reizi dodoties uz salu, mūs interesē viss, arī cik tur maksā ēdiens, vai ir vērts pasūtīt viesnīcā vai pašiem kafejnīcā. Cik daudz naudas ņemt līdzi? ņemot vērā ekskursiju apmeklējumus un visādas lietas :-) izņemot dārgos pirkumus.Kādu viesnīcu izvēlēties? Cilvēki palīdz, jo aizbraukt uz turieni ir sapnis. Naudu krāju jau gadu un negribu to sabojāt.
17 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl