Vēlamies aprīlī doties uz Bali uz 10-14 dienām atpūsties kopā ar visu ģimeni 3 pieaugušie un mazā 6 mēnešus veca. bērns. Mēs jau esam atpūtušies viesnīcā Nusa Dua, un tagad vēlamies īrēt villu uz 2 nedēļām. Pastāsti man, kurš to izdarīja, kur sākt. Skats uz okeānu nav nepieciešams. Mierīga zona. Paldies
Viņi saka, ka ir viesnīcas, kur bēgums ir mazāk jūtams, LŪDZU, pasakiet man. Mums ļoti patīk peldēt. Kura ir labākā sezona, lai apmeklētu Bali? lai mazāk līst.Paldies
Mēs vēlamies atpūsties šajā viesnīcā kopā ar savu vīru un bērnu 7 gadi 1-istabas dzīvoklī, saistībā ar to ir jautājums: vai ir dīvāns vai gulta, kur var palikt bērns, vai jums ir jārezervē atsevišķa / papildu gulta, kas maksās atsevišķu summu?
Es domāju doties uz Novotel Nusa Dua Bali viesnīcu Bali. Es pērku biļeti Continent Voronezh LLC. Es ceļoju ar bērniem, tāpēc vēlos saprast, kā Nusa Dua kūrorta zona ir piemērota ģimenēm ar bērnu
Pilsoņi atpūtnieki, lūdzu, iesakiet, kā vislabāk organizēt simbolisku kāzu ceremoniju Bali. Interesē pieticīga Eiropas stila ceremonija (pludmale, ziedu arka, fotogrāfs). Viesnīcu piedāvājuma cenas ir pārāk augstas - aptuveni 800 USD ir ekonomiskā pakete. Vai kādam ir pārbaudītas iespējas?
Man rūp pludmale. Vienā recenzijā lasīju, ka tur ir laukakmeņi, un, kad paisums ir ārā, ūdenī iekļūt vienkārši nav iespējams - akmeņi izlīp. Lūdzu, atbildiet, vai tā ir taisnība? Mums patīk peldēties okeānā, un tas mums ir svarīgi. Paldies. Tatjana.
Labs dienas laiks visiem! Iesakiet labu 4 Bali. Līdz šim esam apmetušies uz Melia Benoa. Kā ir viesnīcā? Kur pie viesnīcas var paēst gardus ēdienus? Kā ir ar cenām kopumā? Paldies jau iepriekš!
Puiši, pasakiet man kādu labu viesnīcu uz Bali. Ir daudz dažādu viedokļu un atsauksmju, bet es gribu, lai paisumi būtu mazāk jūtami! Un kurā apgabalā ir viļņi? Es ļoti negribu peldēt peļķē ( (((
Cilvēki, kuri ir bijuši Bali naktsmītnē Nikko Bali Resort & Spa? Ko jūs varat pastāstīt par to un vispār par Bali, vai varat sniegt ieteikumus ?! Pateicos jau iepriekš
Lūdzu, pastāstiet mums.. Kāpēc viesnīca ir 3. kategorija? kāpēc tas ir sliktāks par 4? Saka, ka Eiropas standartos 3 ir vienāds ar 4, vai ne? Vai vispār ir vērts uz to iet?Kāds tur serviss? Un es joprojām nevaru atrast nevienu atsauksmi par šo tūristu viesnīcu, kas tur bija! Ceru uz tavu atbildi!
Pirmo reizi dodoties uz salu, mūs interesē viss, arī cik tur maksā ēdiens, vai ir vērts pasūtīt viesnīcā vai pašiem kafejnīcā. Cik daudz naudas ņemt līdzi? ņemot vērā ekskursiju apmeklējumus un visādas lietas :-) izņemot dārgos pirkumus.Kādu viesnīcu izvēlēties? Cilvēki palīdz, jo aizbraukt uz turieni ir sapnis. Naudu krāju jau gadu un negribu to sabojāt.