Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par ĶīnaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ķīna
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
DD. Dosimies uz viesnīcu 05.augustā ar bērnu.Pēc pēdējās apskates tur ir remonts...bet tūroperators mums apliecina,ka viss tiek būvēts līdz 31.jūlijam.Darbi tiks pabeigti, un baseins?
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
8. augustā lidojam ar bērniem (5 un 8 gadi), sakiet kur vest bērnus?(Viņiem patīk aktivitātes brīvā dabā, skatīties un apbrīnot nav priekš viņiem) un cik maksā ekskursijas? Un kur tos vislabāk iegādāties?
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es došos atpūsties februārī Hainaņā. Iesakiet lētu viesnīcu Dadonghai līcī. Es gribu labu pludmali un dažādus restorānus tuvumā
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kolēģe darbā ļoti slavē tur ārstēšanos, bet mēs ar vīru baidāmies iet, no tautiešiem ir maz informācijas, sakiet, vai starp jums ir kāds, kurš bija šajā klīnikā?
10 gadiem atpakaļ  •  17 abonenti 18 atbildes
VAI Pludmalē IR TUALETE UN DUŠA?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
izmitināšana ir iekļauta ekskursijā
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mums ir sudraba kāzas. Es gribu doties uz pienācīgu viesnīcu. Lai apkalpošana būtu patīkama un neapgrūtinātu ēdienu. Netālu no pilsētas.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Man ir galvas trīce, Dienvidkorejā veicu pilnu izmeklēšanu, teica, ka smadzenēs nav nekādu izmaiņu, 2 mēnešus dzēru tabletes, bet nekādu izmaiņu nebija. Vai sanatorijā ir diagnostika un kāda?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
cik maksā istaba jūsu viesnīcā sangym.pan@mail.ru
braucam uz Ķīnu, vienkārši nevaram izlemt par viesnīcu..... viņi iesaka BARRY BOUTIQUE SEA VIEW HOTEL SANYA 4 * un kaktusu, bet kaktuss ir tālu no pilsētas, jābrauc ar autobusu . ... varbūt kāds bija atpūties BARRY BOUTIQUE SEA VIEW HOTEL SANYA 4 *, sakiet .........
Sveiki! Vai kāds nesen ir apmeties viesnīcā GUEST HOUSE 4 *? Tikai nesen (2013. gada vasara-rudens)? Lūdzu, padalieties ar informāciju: vai tuvumā ir pabeigti būvlaukumi?, kurš stāvs ir labāks telpām, kur pie viesnīcas var ēst krievu virtuvi, vai tuvumā ir lielveikals, vai tas ir tālu no centra, kur lētāk iegādāties ekskursijas, kur aiziet, ko redzēt? Pateicos jau iepriekš!.
Labdien!! Kurš atpūtās Barry Boutique viesnīcā (Hainanas sala) 4 *? Mani interesē kuras istabas vannasistabā durvju aizkara vietā????????? Mums ir deluxe city view king room, vai vannasistabā ir durvis??? Kā kopumā ir viesnīca? Jau iepriekš paldies par atbildi!
vēlamies braukt februāra beigās,marta sākumā.Vajag viesnīca ar privātu pludmali un tuvu izklaidei.Palīdziet!!!Viņi konsultē Cactus hotel...
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Kurš apmeklēja hotel days hotel & suites sanya resort 5 * dalieties savos iespaidos un padomos.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ēdam 2 pieaugušie un 2 bērni, gribi zināt cenu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki! Mani sauc Salavats, man ir 51 gads. Es slimoju ar psoriāzi kopš 45 gadu vecuma. Maksimālā remisija bija 2-3 mēneši. Kāda ir psoriāzes ārstēšanas prognoze? Cik minimālās un maksimālās ārstēšanas dienas? Cik rubļu vai dolāru maksā ārstēšana, izmitināšana, tulks? Vai patstāvīgi nokļūt slimnīcā? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl