Jautājumi par ItālijaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Itālija
Jautājums vairs nav aktuāls, bet skatos ne tikai esmu saskāries. Sīkāka informācija: caur Tripmaidrim iegādājos biļetes no Harkovas ar īsu pārsēšanos Romā, 5 dienas pirms izlidošanas Ernests atceļ lidojumus no Harkovas un piekrītu lidot no Kijevas, tas ir neērti, bet nav ko darīt un laiks ir ārkārtīgi ierobežots, lai steigtos. Cita situācija: pirkām biļetes atsevišķi - ar pārsēšanos Stokholmā, norvēģi priekšvakarā uz e-pastu atsūtīja uzaicinājumu reģistrēties, un Stokholmā teica, ka lidojums ir atcelts, bet nosūtīts uz galamērķi ar pavadzīmi un nodrošināts ar a. viesnīcā, bet galapunktā ieradās vēlu pulksten 9 . Intereses pēc pieteicu kompensāciju 2 dažādās firmās, bet nu jau 3 mēn. klusums.
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
Jau plānoju ar vīru atvaļinājumu Itālijā uz augustu-septembri. Sakiet, kad ir lētāk iegādāties biļeti un kuras aviokompānijas piedāvā atlaides lidojumiem? Un kā ar cenām... Salīdzinājumā ar Spāniju... Viņi nebija Itālijā. Gribētos redzēt Milānu, ezerus, katedrāles. Paldies.
5 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 17 atbildes
Man rokās ir dolāri. Cik grūti ir samainīt tās Itālijā pret eiro?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kāds ir labākais veids, kā nokļūt no Rimini uz Romu? Ja iespējams, vairāk nianses. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
Vai ir bankomāti vai maiņas punkti
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kāda ir valūta Itālijā? vai es varu maksāt eiro? Kur ir labākā vieta, kur nomainīt valūtu Venēcijā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Kādu valūtu vislabāk ņemt līdzi uz Itāliju?
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 7 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl