Jautājumi par Itālijaiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Itālija
1 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Kādas iepirkšanās iespējas ir pieejamas viesnīcas tuvumā? Ar cieņu, Valērijs
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kur var iegādāties lētus ādas apavus Romā un Florencē? Un vai ir vērts pirkt vīnu dāvanām?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Kurš bija Romā, sakiet, kur vislabāk iegādāties trakas lietas, ādas izstrādājumus un apavus? Kādas ir cenas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Nepieciešamas zīmolu un nezināmu zīmolu noliktavas. Kur ir vislabākā vieta, kur apvienot atpūtu? uz Boloņu, Veronu vai Neapoli? Es negribētu braukt uz Milānu, godīgi sakot.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Iesaku vēlos iegādāties smaržas, kur labāk pirkt beznodokļu Itālijā vai vienkāršā veikalā Itālijā?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Vai Florencē ir iespējams iegādāties mežģīņu lietussargu, ko parasti pārdod Venēcijā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Aģentūras meitene ieteica Barselonu, par kažoka iegādi, iepirkšanos, atlaides jūlijā, tiešām lēti, par kažoku šaubos... Kur iet pēc kažoka un lai ģimene var atpūsties pludmalē. ​​Pastāsti man lūdzu ????
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurš zina labu lielu slēpju veikalu Milānā? Mani galvenokārt interesē apģērbs. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Romā 3 dienas tās visas prasa obligātās ekskursijas, gribam brīvajā laikā nokļūt Castel Romano Outlet!!!!Pastāstiet kā un vai tas ir reāli?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Ya posmotrela i sravnila zeni,bila otkrovenno govorya shokirovanna! y nas v toscane naprimer kojannaya kurtka odnoi firmi stoit 450 euro, av rimini v odnom is lyubimix russkimi turistami magasine,tocno takaya stoit 987 euro ,pri etom ona yje so skidkoi 20% ik sojaleemie Y. pri etjaemie Y. budte ostorojni, skaties zeni!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Pastāsti man, pzhl, cik aptuveni maksā venēciešu maskas? kur tās var lētāk nopirkt?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Un cik vērtu alkoholu var iegādāties Rimini lidostā
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Labdien! Priecāšos par jebkādu informāciju, kas noderēs atvaļinājumā.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki! Vai varat pastāstīt, kā un kur nokļūt līdz Sotto Sotto un Barberino Outlet? Paldies jau iepriekš!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Būsim Milānā no 22.-29.aprīlim
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Vai ir kādas problēmas ar muitu sakarā ar eksportu, ja brauc ar autobusu ???
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
cik tur maksā normāla istaba?Netālu no jūras.Kur labāk pirkt drēbes?lētāk?Un kad?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Gribu pirkt ziemas drēbes, atpūtīsimies Val di Fassa (Compitello), kur vislabāk un lētāk iepirkties???
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Mēs ejam, sakiet, kā tur ir mainījušās cenas saistībā ar krīzi?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl