Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Čehu RepublikaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Čehu Republika
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Es dodos uz 6 pilnām dienām.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kādu valūtu labāk ņemt līdzi: eiro vai ar rubļiem? Es lasīju, ka labāk ir mainīt apmainītājus ar arābiem kādā jomā, bet dažos veidos (es precīzi neatceros), jums jābūt uzmanīgākam, jo. var maldināt.
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
Cienījamie eksperti, es daudz lasīju par to, kā Prāgā tiek mainīta valūta. Papildus naudai gribu paņemt karti,lai apmaksātu kafejnīcā par pirkumiem.Vai man būs problēmas.Karte verificēta Baltijā,Skandināvijā.Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Pastāsti man, kurš tagad vai nesen atbrauca no Prāgas, kāds ir dolāra kurss arābu apmainītājos ???
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Labdien! pastāsti pliz kuru valūtu izdevīgāk ņemt no Krievijas.paldies
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 10 atbildes
Es nesapratu, ko labāk ņemt līdzi: dolārus, eiro, kronas vai visu šo, bet tikai bankas kartēs? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Sakiet, vai pirkt iepriekš noteiktu kronu summu, vai arī var iztikt ar eiro. Daži raksta, ka atnesuši agri no rīta brokastīs uz McDonald's, pamatojot to ar to, ka viss joprojām ir slēgts un tikai šeit viņi ņem eiro.
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Sakiet lūdzu, vai Prāgā ir vērts mainīt eiro pret viņu valūtu vai būs normāli maksāt arī ar eiro? Paldies)
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
cik par 100 eiro čehu kronās?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai Čehijā joprojām apgrozībā ir Čehijas kronas vai eiro? Un vai eiro tur vispār “staigā”? Un, ja Čehijā vēl jāmaina nauda pret Čehijas kronām, vai labāk ņemt līdzi eiro vai dolārus? Paldies.
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
sakiet, ka labāk ir iet ar dolāru. jo tur eiro/dolāra kurss ir izdevīgāks, kurš ir bijis un zin ??????
16 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Tagad Privat Bank pārdod kronas par 0,35 UAH. NBU maiņas kurss ir 0,399 UAH. Kas ir labāk, pērciet kronas privāti vai maksājiet ar karti Čehijā. Man ir Raiffeisen bankas karte.
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Es braucu oktobrī, braucu ar autobusu, man nav ne jausmas, cik daudz naudas ņemt līdzi, ko ņemt līdzi un kā vislabāk ar valūtu, ņem eiro un maina tur vai uzreiz izņemt no bankas konta savā valūtā.Lūdzu rakstiet visu ko zināt,būšu ļoti pateicīgs :-)
18 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 8 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl