Jautājumi par ĶīnaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ķīna
13. janvārī būsim Hainaņā, pastāstiet kādi laikapstākļi tajā laikā un vai varēs peldēties jūrā? Paldies
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
6. maijā lidojam uz Hainanu. Kādi ir laika apstākļi dienā un vakarā. Vai man jāņem līdzi silta jaka?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
gribēju braukt februārī-martā, bet saka, ka šajā laikā nav karstuma peldēties un sauļoties... vai tā ir? Kad ir labākais laiks doties? Mēs mīlam pludmales brīvdienas!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Mani interesē, kādi laikapstākļi ir Pekinā un Šanhajā oktobra beigās novembra sākumā? Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
kuri ir vismazāk karstie vasaras mēneši Ķīnā un, cik karsts un mitrs vispār ir Ķīnā (Guandžou) vasarā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Uz Ķīnu dodamies kombinētā tūrē: maksimālās ekskursijas + pludmales brīvdienas. Pastāstiet "pieredzējušie", kad ir labākais laiks apmeklēt šo valsti, kādas ekskursijas ir vērts iegādāties, kur labāk atpūsties?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 4 atbildi
Kurš apmeklēja šo salu Jaungada brīvdienās? Mani kaut kas traucē laika prognozes. Tāda sajūta, ka jāņem jakas. Pliz atbildi, kas zina.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Recenzijās lasīju, ka Hainaņā oktobris-novembris ir taifūnu laiks, vai tā ir taisnība?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kāds ir parastais laiks novembrī, lūdzu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
sakiet man, lūdzu, vai ir vērts doties uz Hainanu septembrī - oktobra sākumā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
ATPŪŠOS UN TĀPĒC VĒLOS UZZINĀT PAR LAIKA LAIKU
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Es arī gribētu zināt, maija beigas - jūnija sākums, kur labāk atpūsties Ķīnā un pie jūras? Vai šajā laikā tur ir karsts?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
LEAGUER RESORT SANYA BAY 4*....kāds ir viesnīcas stāvoklis...un kāds laiks šajā mēnesī un nākamā mēneša sākumā??vai ir kādi plūdi?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
lidojam 23. septembrī, kādas laika prognozes, vai beigs līt?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai šajā periodā var peldēt Kā ir ar lietavām un ko šajā periodā darīt?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
vēlamies jūnijā braukt ārstēties, mums līdzi ir 7 gadus vecs bērns
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
taisījāmies atpūsties .. bet prognozes nav iepriecinošas !!ko darīt.atteikt vai lidot ....
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Lidojam atpūsties no 18. jūlija viesnīcā Resort Golden Palm, interesē jaunākā informācija par viesnīcu un laikapstākļiem šajā salā
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Slimas nieres - vai nesāpēs atvaļinājums Hainaņā?Kas bija ar tādām nierēm, lūdzu padalieties.Slimība glomerulonefrīts nav traucēta jau 16 gadus.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Braucam uz Hainanu - vai tur ir karsts, vai mantiņas ņemt ar garām piedurknēm vai nē?Vai šajā laikā ir ļoti karsts?
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pārbaudiet laika apstākļus Hanjangas salā
17 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Visi jautājumi
AAE
vēl