Jautājumi par UkrainaValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ukraina
Un, ja tā ir atvērta, kā ir ar maskām, komandanta stundu un veikalu/restorānu/citas tūrisma infrastruktūras darbu? Skaidrs, ka līdz vasarai viss var mainīties trīssimt reižu, bet vismaz uz pašreizējo brīdi infu.
4 gadā atpakaļ  •  13 abonenti 27 atbildes
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Izbraukšana no Borispoles. Gribam pirmo reizi izmantot vilcienu, kas no dzelzceļa stacijas dodas uz lidostu. No Harkovas brauksim ar vilcienu. Plānojam izkāpt Darnitsa stacijā un pārsēsties uz vilcienu. No vilciena pienākšanas līdz vilciena atiešanai - 20 minūtes. Teorētiski domāju, ka laika vajadzētu pietikt. Un praktiski? Es nekad neesmu bijis Darnitsa stacijā. Cik tālu ir jāiet kājām līdz peronam, kur pienāk vilciens? Vai es varu iegādāties biļetes tieši vilcienā?
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 17 atbildes
Par denyushka šeit viņi ir gatavi audzēt gan pozitīvas, gan negatīvas atsauksmes, piepildot konkurentu. Ierakstiet meklētājprogrammas, lai pasūtītu atsauksmi, un jūs redzēsiet daudz interesantu lietu.
6 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 20 atbildes
Labdien, man ir 16 gadi un es dzīvoju Krievijā, tas ir, esmu Krievijas Federācijas pilsonis. Ukrainā dzīvo man tuvs cilvēks, un tāpēc man ir jautājums. Vai es varu šķērsot mūsu valstu robežu?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Dzīves dārdzība vienai personai dienā: no 01.05.2018 līdz 31.05.2018 ir 350 UAH no 01.06.2018 līdz 20.06.2018 ir 400 UAH no 21.06.2018 līdz 30.08. 2018. gads ir 500 UAH no 31.08.2018 līdz 20.09.2018 ir 400 UAH Bērniem līdz 12 gadu vecumam ir 30% atlaide naktsmītnei. Periods no 11.07.18. līdz 21.07.18 ieskaitot.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Jo rakstīt, ka "Ukrainas militārpersonas apšaudes dēļ slēgs dažus Azovas jūras piekrastes rajonus no 1. jūnija līdz 1. septembrim." Šajās teritorijās ietilpst Melekino, Berdjanska un vēl pāris ciemati.
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 16 atbildes
Vai Truskavecā var īrēt māju ne caur starpniekiem? Un tad viņu nekaunībai nav robežu, sazinoties ar viņiem, jūs jūtaties tā, it kā jūs lūgtu viņiem žēlastību
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Daudz zaļumu ūdenī? Un kā tur var atpūsties? Vai ir iespējams doties septembra beigās?
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents Nav atbilžu
Varbūt kāds nodos paroles-izskatus?) Vēlams privātos dzīvokļus.
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl
vēl