Jautājumi par TurcijaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Turcija
Es neņēmu skaitļus no griestiem. Nesen Marmarisā es runāju ar kādu Harkovas sievieti.
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Nacionālās bankas kurss, kā es saprotu, ir viena lieta, bet reālais kurss ir pavisam cits. Būšu pateicīgs par padomu šajā jautājumā.
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
2019. gada septembrī Icmelerā atradu kaut kādu bankomātu, kas iedeva naudu bez komisijas maksas MonoBank kartē.
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Piemēram, Kiprā tirgū (kaut arī lielajā) mums pirms apmaksas jautāja, kādā valūtā ir karte, lai mēs izvairītos no dubultas konvertācijas.
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Kur ir izdevīgāk samainīt $ pret lirām. Un kāds kurss?
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai arī aptuvenās aptuvenās lidojuma izmaksas tūrisma operatoram (piemēram, Kijeva–Antālija vai Kijeva–Šarma) vienai personai turp un atpakaļ. Domāju, ka daudziem būs informatīvi atņemt šo summu no atvaļinājuma izmaksām. Tāpēc, ka daudzi cilvēki runā par dārgu / lētu un to, kas ir ekskursijas izmaksu pamata sastāvdaļas, un neuzmin. Jauku dienu, kungi.
7 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 46 atbildes
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 18 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Sveiki. Lidojam uz viesnīcu Fethiye, nekad neesam bijuši tajā virzienā. Vai ir vērts mainīt dolārus pret lirām, vai tur, kā Kemerā un Antālijā, dolārs iet uz līdzvērtīgiem pamatiem, piemēram, veikalos.
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vienkārši, ja maināt liru pret dolāriem un pēc tam dolārus pret rubļiem, tas ir ļoti neizdevīgi.
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl