Jautājumi par MelnkalneCits

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Melnkalne
Draugi, pastāstiet man, varbūt kāds zina ... 29.08 ar mašīnu atgriezāmies mājās no Melnkalnes. Nāca no Ungārijas. Robežsargs teica, ka jāinstalē "Vdoma" aplikācija, paņēma manu numuru. Un viss. Pieteikumā nekas netika ievadīts, nekas netika pārbaudīts. Es tikko lejupielādēju lietotni un neko ar to nedarīju. Es nezināju procedūru, un, tā kā viņi nejautāja, es to nedarīju) Ir testi, kas tika veikti Melnkalnē. Negatīvs. Bet robežsargs smējās un teica, ka viņus nepieņems, ka mūsējie grib, lai mēs taisām maksas pārbaudes. Vispār, tā es devos. Un tagad es domāju par to, kā viss šis stāsts ar "Vdomu" darbojas. Vai man tagad jāreģistrējas vai nē. Par jauniem izmeklējumiem negribu maksāt... galu galā jau ir svaigi.
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Kāda ir cena?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Gribam doties degošā tūrē, interesē atsauksmes
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Melnkalne ir skaista rudenī. Tas ir kā Krimā septembrī, samta sezonā. mēs ejam, un tu?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
neparedzētu apstākļu dēļ vēlos precizēt šādu jautājumu: vai ir iespējams atstāt pases un naudu uzticības personai, kura trīs dienas pirms izbraukšanas pasūtīs ekskursiju un vienu dienu pirms izbraukšanas atnāks un parakstīs līgumu? vai šī shēma ir reāla? Diemžēl nevaru paredzēt, vai paspēšu tikt galā ar vienu lietu, bet tomēr gribu, lai būtu laiks doties atvaļinājumā vismaz uz septiņām dienām? Paldies!
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl