Jautājumi par IzraēlaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Izraēla
Ja jā, tad jūs interesē cenu secība un tūrisma operators
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Es nevaru atrast atsauksmes par šo ceļojumu aģentu, lūdzu, palīdziet.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 15 atbildes
Tikai no savas pieredzes, lūdzu
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 40 atbildes
Es jau esmu ceļojis uz Izraēlu. Ekskursija saucās "Ievads". Šajā ceļojumā devos kopā ar draugu, jo. manam vīram neizdevās. Tagad gribam kopā ar viņu aizbraukt uz jūru, domāju, kā apvienot Eilatu un svētvietas. Vai kāds ir devies uz Jeruzalemi no Eilatas?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Kopumā stāsts ir tāds, es izskatīju 2 ceļojumu aģentūru ekskursiju iespējas, un tad saņemu piedāvājumu no 3. uzņēmuma, kura cena ir aptuveni 600 USD lētāka nekā citiem piedāvājumiem. Uzņēmumi, ar kuriem esmu iepriekš sarunājis, norāda, ka tās nav reālas cenas ne biļetēm, ne izvēlētajām viesnīcām. Vai varat novērtēt ekskursiju programmu un cenas? Tas ir īsts? Kopējās izmaksas ir 2779. Un man piedāvāja izmaksas 2580! Tā tu saki? Uzturēšanās laiks 08.05 - 19.05 08.05 Lidojums Maskava-Ben Gurion 1 biļete - 202 usd / 2. biļete - 243 usd = 445 usd 19.05 Lidojums Eilata - Maskava 190 usd vienai personai = 380 usd diviem Nakšņošana Netanya ginot yam 3* 6 naktis, 47usd no personas par nakti * 6 naktis * 2 personas = 564 usd
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Labdien. Vēlos rezervēt ceļojumu Izraēlas tiešsaistes ceļojumu aģentūrā, kas sadarbojas ar operatoru Fleurtur http://www.fleur-tour.ru/ Tajā pašā laikā es atradu vēl vairākus uzņēmumus, kas ar dažādiem nosaukumiem: Royal Israel, Shalom Travel atrodas tajā pašā operatora Flertur birojā, Potapovsky per., 8 p. 2, birojs 101 Vai tam vajadzētu būt aizdomīgam? Atsauksmes internetā neatradu.. Cena par tūri diezgan pievilcīga. Kā pasargāt sevi, kādi jautājumi jāuzdod uzņēmumam, parakstot līgumu, kādi dokumenti jāuzdod. Būšu ļoti pateicīgs par atbildi. Es neesmu pieredzējis ceļotājs. Ar cieņu, Olga
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Labdien! Pastāsti man, kāda ir cena budžeta ekskursijām uz Izraēlu? Vai tīri svētceļojumu tūres vai ar tūrisma firmu, bet mērķis ir apmeklēt svētvietas. Kurā laikā tam ir vēsākais laiks? Izbraukšana no Kijevas. Paldies visiem.
12 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 31 atbildi
Braucam ar vīru.Vēlos labu apskates tūri ar labu viesnīcu
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vēlamies lidot 2012. gada maijā pensionārus apskates ekskursijā uz Izraēlu (Netānija), bet nezinām, kuru tūroperatoru izvēlēties, lai ar bagātīgu ekskursiju programmu un lēti Paldies jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Cienījamie ceļotāji, kurās vietnēs varat atrast lētas biļetes Kijeva-Telaviva decembra sākumam. Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Lūdzu, konsultējieties ar uzticamu Ukrainas tūrisma operatoru Izraēlā.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Tas ir, vai tiešām ir iespējams ietaupīt, ja pats lidojat, rezervējat viesnīcu vai īrējat dzīvokli? PS un cik bīstama ir Izraēla? pretējā gadījumā, ja paveicas, plānojam doties, un mediji plosās ar ziņām par teroraktiem :(
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Kas zina, no kurām Odesas aģentūrām varat doties uz Izraēlu? Vai ir iespējams pašam nokārtot vīzu, nopirkt lidmašīnas biļeti un, ierodoties, jau iekārtoties iepriekš izvēlētā viesnīcā. Tas būs lētāk? Es zinu Izraēlu, es zinu ebreju valodu. Agrāk es tur vairākus gadus dzīvoju darbā, bet kā tūrists nekad neesmu devies uz turieni atpūsties. Kādi ir padomi un ieteikumi? Mani vairāk interesē Eilata. Lora1 ir bezsaistē Pievienot atsauksmi par Lora1 Sūdzēties par šo ziņu Rediģēt/dzēst ziņas
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kāda ir pieklājīga viesnīca Eilatā. Tāpat kā turku 5 *, ar "viss iekļauts" vai kaut ko līdzīgu.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Interesē cena viss iekļauts.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs gatavojamies doties uz Nāves jūru, radās problēma ar ceļojumu aģentūras izvēli, lūdzu, pastāstiet man uzticamu Maskavas tūrisma operatoru, paldies jau iepriekš.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es gribētu iet uz Elite. Un uzzini, kā ir vispār.(Par dārgu lētu)
16 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 4 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl