Jautājumi par GrieķijaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Grieķija
Mēs vēlamies no viņiem iegādāties aviobiļetes, mēs zinām, vai varam uz to paļauties.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
atbildēt uz glavbuh@7556226.ru
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
mēs dodamies uz lefkoniko baech and bay hotel. Pastāsti. Vai tuvumā ir krieviski runājošas tūrisma aģentūras?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kur ir labāk atpūsties Grieķijā jūnijā ar 10 gadus vecu bērnu?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
lūdzu, pastāstiet man, kādi ir laikapstākļi oktobra vidū no 7.-20.10. Cik ērti ir jūra? Iespēja atpūsties kopā ar bērniem. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Braucam uz Grieķiju un nezinām, kuriem tūroperatoriem dot priekšroku!Ja kāds zina, sakiet, lūdzu, kuras tūrisma firmas Hersonā ir uzticamas un pārbaudītas!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
kas brauca uz Grieķiju - kā dabūt izziņu no bankas - ja man pietiek naudas tikai ekskursijas iegādei
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Es nopirku ekskursiju uz šo viesnīcu par 46900 rubļiem diviem. Taču mani mulsināja pieejamās istabas ar skatu uz austrumiem. Vai es neiekļuvu tajā skaitā?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lūdzu, pastāstiet man kādu tūrisma operatoru Grieķijā no Ukrainas un kur ir vislabākā vieta, kur doties
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
No šī TO nopirkām tūri uz Kipru uz jūnija mts.Gribu nopirkt no viņiem tūri jūlija beigām uz Grieķiju uz Rodu.Agrāk viņu pakalpojumus neizmantojām,neesmu pārliecināts par uzticamību. Kam ir tāda pieredze?Vai varat kaut ko pastāstīt par šo tūroperatoru?Izbraukšana no Kijevas.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Iesakiet nometni bērniem
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kas ir Krētas labirinta saimnieks? Vai jūs ieteiktu šo tūrisma operatoru vai ne? Kā to salīdzina ar Teztur?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai pastāv vispārēja kārtība, kā apmaksāt agrās rezervācijas? Vai arī katrs operators pats izstrādā nosacījumus?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Labdien. Lūdzu pasaki man. kuram tūroperatoram labāk pirkt tūri uz Grieķiju, braucam pirmo reizi. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 13 atbildes
Labvakar! Ļoti gribu maija beigās doties pie jums atpūsties kopā ar ģimeni (es, vīrs un bērns 4 gadi) suite executive SV vai Marina view. Tā man to stāstīja tūrisma aģentūra. Brokastīs, pusdienās, vakariņās. Sakiet, lūdzu, kādas priekšrocības ir atpūtniekiem šādā telpā (pludmalē, restorānā utt.) un kā tiek pasniegti dzērieni brokastu, pusdienu un vakariņu laikā? (kas ir maksas, kas ir bezmaksas). Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Viss, ko piedāvā atsauksmes, nav tā vērts.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Kuri tūrisma operatori piedāvā ceļojumus uz Grieķiju? Es zinu par Mibs Travel, bet viņi man neko prātīgu nepiedāvāja. Kur vēl var griezties?
13 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 31 atbildi
Sakiet, vai kāds uz Grieķiju devies pats, bez tūrisma aģentūras? Rezervēšanā ir daudz lielisku piedāvājumu, neredzu iemeslu pārmaksāt tūrisma aģentūrai, BET kā un kur dabūt lidmašīnas biļeti? Kurš čarterē uz Heraklionu? Vai arī ir regulāri reisi? Izbraukšana no Kijevas. Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
Sveiki. Mēs gatavojamies apmēram. Krēta. Pārējā laikā plānojam apskatīt pēc iespējas vairāk apskates objektu, ar iespēju tikt līdz pašai cietzemei.Pastāstiet, kurā pilsētā labāk apmesties?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Gribu doties ekskursijā ar autobusu ar tūroperatoru "Greek Club" tūrē "Mana grieķu vasara", varbūt kāds brauca? rakstiet savas atsauksmes!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kurš devās uz Halkidiki (Grieķija) *Grieķu siesta* tūrē (iespējams, izmantojot Accord), lūdzu, pastāstiet mums.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vai tur kāds pārdod ekskursijas? Mēs nevaram atrast. Es gribu nelielu salu netālu no Rodas.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Sveiki! Ceru uz ekspertu palīdzību un jūsu vienaldzību. :) Gribam braukt uz Grieķiju,kur neesam izlēmuši,lūdzu padomu,būšu priecīgs.Bez auto. Galvenie kritēriji: - smilšu pludmale, zils ūdens - daudz zaļumu, skaista daba - tuvumā apskates objekti - mazāk cilvēku pludmalē Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Lūdzu, iesakiet nelielu, mājīgu pludmales viesnīcu ar numuriem ar bungalo vai zaļu pagalmu atpūtai ar gadu vecu mazuli. Gribētos tīru pludmali un jūru tiešā tuvumā :)
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Mēs vēlamies atpūsties. Bija Turcijā, Ēģiptē. Nolēmām doties uz Eiropu (Grieķiju). Cenas jūras brīvdienām ir ļoti augstas, salīdzinot ar Ēģipti. Ēģiptē var atpūsties daudz lētāk un daudz labākā viesnīcā nekā Grieķijā. Jautājums: Kāda ir atšķirība starp atvaļinājumu pie jūras, piemēram, Grieķijā (tā Hersonisā) no atvaļinājuma, piemēram, Turcijā? Par cenu tā pati Turcija ir 2 reizes lētāka un viesnīca ir daudz labāka Toy Turkey. Ēģiptē līdz 1000 dolāriem. jūs varat atpūsties 5 * ultra, un Grieķijā 4 * vājā par 1400 eiro. Tā pa ceļu, kur iet Eiropā, lai būtu normāli par cenu un pieklājīgu tel. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl