Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par GrieķijaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Grieķija
5 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 11 atbildes
Paskatījos aptuveno laika prognozi, pludmales brīvdienas neinteresē. Interesē jūsu personīgā pieredze. Vēlos iepazīties ar kultūru un vēsturi. Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kādi ir laikapstākļi Rodā oktobra sākumā. Mēs redzējām prognozes. Interesē personīgā pieredze vai zināšanas par tiem, kas tur bija oktobra sākumā.
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
kopš jūnija vidus ūdens ir virs 22 grādiem?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Kāda ir jūra septembrī Heraklionā?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Pastāsti man, kādas siltas drēbes ņemt līdzi, ja rēķināties ar septembra vidu? Vai un kā ir iespējams pašam nokļūt akvaparkā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Labdien. Cik ērti ir atpūtai ar bērnu, oktobra sākums (1-15/10)? Vējš))) bēgums un temperatūra. Atradu informāciju internetā, bet gribētos uzzināt objektīvāk. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Kādi laikapstākļi šobrīd ir Rodā? jūra silta? Vējains?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kāda ir ūdens temperatūra jūrā maija beigās. Vai būs iespējams peldēt?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
gribu iet
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Savācāmies ar draugiem, lai maija otrajā pusē uz 2 nedēļām dotos uz Mitsis Grand Hotel. Tūrisma aģentūrā stāsta, ka šajā laikā vēl ir ļoti auksti peldēties jūrā un ļoti stiprs vējš, ļoti auksts, īpaši vakarā. Es nedomāju, ka es to lasīju atsauksmēs. Palīdziet man izlemt, lūdzu.
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 13 atbildes
Vai interesē pusgads Krētā pēc 18. oktobra?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labvakar!Lidojam atpūsties uz Chalkidi. Palini pludmale 4 zvaigznes apmeklējiet ekskursijas uz Olimpu un Salonikiem. Mūsu ceļojums ir tikai 4 dienas. Principā sauļoties un peldēties nebūs daudz laika. Iesaki - ko ņemt līdzi lietas? kurš nesen ieradās? Internetā dienas laikā ir 26 grādi. Naktī -15 grādi. Vai tiešām ir silta vasara vai pavasaris ar garām piedurknēm? Paldies! gaidu atbildes)))
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Laba diena) Mēs lidojam uz šo viesnīcu 27. septembrī ar diviem maziem bērniem. Mani uztrauc laikapstākļi – prognozes ir ļoti pretrunīgas. Varbūt kāds tobrīd atpūtās Halkidikos, būs vēl silts? Vai arī mēs būsim vienīgie visā viesnīcā, kas nosals...
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sveiki!Pasakiet lūdzu vai ir vērts braukt atvaļinājumā uz Grieķiju oktobrī apmēram no 10.Vai ir iespējams sauļoties,baudīt jūru?Un kuru kūrortu labāk izvēlēties,kurš bija siltāks?Atvainojos par apjukums, bet es absolūti neko nezinu par pārējo Grieķijā, un iespēja apskatīt valsti un pavadīt atvaļinājumu tur ir tikai oktobrī.
12 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 18 atbildes
Kāda ir temperatūra Krētā septembra beigās, oktobra sākumā? Vai jūs protat peldēt? paņemt lietussargu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
lūdzu, pastāstiet man, kādi laikapstākļi ir oktobra vidū no 08.-20.10. Cik ērti ir jūra? Iespēja atpūsties kopā ar bērniem.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Pastāsti, lūdzu, kāds ir laiks Krētā septembra sākumā, plānojam lidot 1. vai 5. pirmajās dienās.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Pastāsti, lūdzu, kāds ir laiks Krētā septembra sākumā, plānojam lidot 1. vai 5. pirmajās dienās.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lūdzu, kāds pieredzējis, komentējiet - lauzu galvu, ko darīt: plānojām ar draugiem septembra vidū no 15 steigties uz Zakintu, gandrīz nolēmām, bet pēkšņi uzzinājām, ka kopš septembra vidus laikapstākļi ir bijuši. tur paliek sliktāk... Gaidījām visu atvaļinājuma gadu, pankūka, līdz jūrai, saulei, pludmalei, smiltīm. Nu lai var braukt ar mašīnu, vakarā atpūšaties tavernās. Nu, lai nebūtu ļoti dārgi, tas viss notika. Apmetāmies uz Grieķiju, jo cenas tur ir diezgan pieņemamas, bet, ja laikapstākļi nepaveiksies, ilgi gaidītais atvaļinājums tiks neatgriezeniski sabojāts, un tā jau ir katastrofa. Grieķijā mēs jau bijām Halkidiki, Krētā - es negribētu atkārtoties. Vai varat ieteikt, ko šajā periodā Grieķijā var uzskatīt, nu vai ne Grieķijā, bet lai budžets būtu pieņemams, par 10 naktīm 60-70 tūkstoši rubļu.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
Sakiet, lūdzu, kad ir labākais laiks doties atvaļinājumā uz Grieķiju un cik maksā atvaļinājums diviem 10 dienas.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kādi laikapstākļi ir Krētā oktobrī (mēneša pirmajā pusē). Laikapstākļi, nokrišņi, ūdens temperatūra... Kopumā informācijas ir daudz, bet gribētos, tā teikt, pieredzējušu ceļotāju viedokļus.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Kurš jau ir apmeklējis viesnīcu, Dolphin Bay Krētā un kādi ir jūsu iespaidi? Ko varat ieteikt par izmitināšanu? Kāda šobrīd ir jūras temperatūra? Kurā jūrā no 4 ir siltāks ūdens? Kāda ir ieeja jūra pludmalē no viesnīcas?vai problēmas tika atrisinātas? Bija augļi un saldējums vai nebija?Vai ciemā var nopirkt augļus?kā ar jūras veltēm? Paldies par atbildēm Olga
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Ceļoju ar bērnu 9 gadi, gribētos peldēties jūrā. Kādi laikapstākļi septembra sākumā ?Vai jūra mierīga, kāds vējš? Vakarā, kur var vienkārši pastaigāties uz veselību, no atsauksmēm nesapratu, var atstāt viesnīcu un doties uz ciemu, vai ne? Ja jūs īrējāt automašīnu, cik tas ir pamatoti, benzīns, ceļi? Es ļoti vēlētos aprunāties ar cilvēku, kurš pagājušajā rudenī bija šajā viesnīcā.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Ka ūdens nebija auksts peldēšanai.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāstiet man kaut ko noderīgu, lūdzu, atvaļinājumā Sirens Beach 4 * Krēta, lido 12. maijā, 3 bērni, 3-zīdainis. 1 jautājums kādi bija laika apstākļi iepriekšējos gados? kā klājas viesnīcā Vai šeit ir pieejams Wi-Fi? vai labāk ir iet pie datora viņu viesnīcā? Ko vispār ņemt līdzi, nu no tādas īpašas vajadzības šajā viesnīcā...paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl