Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KipraValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kipra
Sveiki, iesakiet, gribam ar sievu aizlidot uz Kipru paši, rainair zemas cenas, auto noma, naktsmājas Pafosā un braukt gar krastu un ēst restorānos. Aptuvenais 900 eiro. Vai arī nemānojiet galvu un pasūtiet Turciju vai Ēģipti pie tūroperatora uz 7 dienām. AI arī 900€? Izbraukšana 17. maijā ar zemu cenu uz Pafosu. Nekad nav bijis Kiprā. Draugi konsultē Grieķiju, Itāliju vai Turciju.
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
Labdien formētāji! Sakiet, mani ļoti interesē Kipra, tā sagadījās, ka nekad nebiju tur bijusi, un tagad pienāca brīdis, kad sapratu, ka gribu uz turieni! Es nezinu daudz par Kipru, dārgie formučaņi, kādu salas reģiona daļu jūs ieteiktu? Interesē: kluss, ne ballīšu brīvdienas, bet esmu jauns, bet patīk atpūsties kā pensionārs_) Kādas viesnīcas ieteiktu ar budžetu līdz 1500 eiro diviem uz 7-10 dienām. Un tomēr, kurš jums pateiks, vai ir jēga pašam doties uz Kipru, piemēram, nopirkt Visa yer biļetes no Kijevas un rezervēt māju airbnb ?? Kas notiks par naudu, kā to vislabāk izdarīt? Jau iepriekš paldies par padomu. P.S. Plānoju braukt septembra otrajā pusē.
7 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 15 atbildes
Jūs varat atpūsties ar saviem saulessargiem un dvieļiem
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sveiki! Mēs atrodamies Stambulā. Ir iespēja doties uz Kipru uz 2-3 dienām, bet mēs nezinām, vai mums ir jāatver vīza? Jo pro-vīza ir paredzēta izbraukšanai no Ukrainas.
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 19 atbildes
Lidoju no Maskavas uz Larnaku ar provimentiem, ar pārsēšanos Belgradā, lidojumu veic viena aviokompānija, izsniedz ar vienu biļeti. Vai, lidojot no Belgradas, radīsies problēmas, jo vai man ir vīza?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Mana adrese ir chak09@i.ua
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kā es saprotu. vai jums vispirms jādodas no lidostas uz Larnakas krastmalu un pēc tam jāmeklē autobuss uz Aijanapu? tiešos lidojumus neatrada
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Domā, ka tas ir labāk? Izvēlieties dārgu viesnīcu vai ietaupiet uz izmitināšanu 2-3 * dzīvokļos. Es ceļoju ar 2 bērniem vecumā no 5 un 6 gadiem.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
numura standarts.reģistrēšanās 2009. gada 10. maijā
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl