Jautājumi par MeksikaCits

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Meksika
Man jau ir apnicis lasīt, var gadīties, ka nevaru izšķirties ne tikai par viesnīcu, bet arī par kūrortu! Vīrs vēlas uz Kankunu, bet tomēr nepatīk steiga (viena lieta ir labi, ka amerikāņi parasti ir pie baseina, mēs mīlam jūru), viņš vēlas pamestu pludmali kā Abhāzijā, bet sapņo par Meksiku. Naudas nav daudz, ņemam pat kredītu, izņemot Kipru un Turciju, nekur neesmu bijusi, un vīrs ir tikai Bavārijā, tāpēc nav daudz ar ko salīdzināt, bet pēc fotogrāfiju un atsauksmju apskatīšanas - Gribu, protams, kur labāk, bet protams lētāk, par peli iekšā dzirdēju peļu slazdu...., gribētos ietaupīt uz biļeti, lai redzētu vairāk un, protams, iepirkties. Kā nopirkt biļeti ne vairāk kā 90-100 tūkst. in 4-5*ALL? Jā, pat ja lidojums nebija ekonomisks, man pagājušajā gadā paveicās ar Kipru - viņi piedāvāja 3 dienas pirms izlidošanas 5 * ar biznesu par 72t
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
kā organizēt ceļojumu uz Meksiku ar pilsētu apmeklējumiem: Mehiko, Gvadalaharu, Čapala un kas vēl interesantāks? Vai man ir vajadzīga vīza uz Ukrainu? ar ko sazināties vai pašam visu organizēt?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl