Jautājumi par KarpatiCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Karpati
Sveiki! Es dodos aprīļa beigās uz Ļvovu, tad uz Ivanofrankivsku. Gribētos dzīvot kalnos augstāk un tur nebija mašīnu, lai būtu tīrs gaiss, jo. Man ir alerģija pret bērzu ziediem. Galvenais, lai būtu tīrs, bez atkritumiem, cilvēku maz, bet tajā pašā laikā bija vairāki restorāni un kafejnīcas, un vakarā papļāpāt ar kādu no tūristiem, citādi eju viena, es' m 23, jūs zināt. Viesnīca vai labāk privātmāja ar ērtībām, nu, līdz 250 UAH dienā, vēlams ar brokastīm. Vai tas tiešām ir viss?!)) Paldies jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Sveiki tūristi :) Septembrī ar vīru sanācām pirmo reizi lai dotos uz Karpatiem,interesējam atpūsties kaut kur pie ezera,mežā,koka mājiņā.Pasakiet lūdzu vai ir tāda atpūta ? Pateicos jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Ceļojums no dravas uz dravu Karpatos un Aizkarpatijā ar dažāda veida medus un bišu produktu degustāciju, kā arī iepazīšanos ar bites un biškopja dzīvi, ar ārstnieciskām bišu ārstēšanas metodēm (apiterapija). Ceļošana ar iespēju pašiem izjust īsto dabas tīrību, jo bite ir tās patiesais rādītājs, kāpt augstu kalnos un pastaigāties ar airi rokās pa upes kalnu skaistumu. Tisse. Viss vienā "ApiMandra" tūrē, kuras esamība ir atkarīga no Jūsu atbildes... 1. Esmu par šādu tūri. 2. Man vienalga 3. Pret, neinteresē. ================================= Ekskursija ir dzimusi šeit: http://apimandry.at.ua Sāksim to no TurPRAVDA.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai šajās mājiņās kāds pavadīja brīvdienas Slavskā? Kā tev iet Apkure, karstais ūdens, attālums līdz nobraucieniem? Plusi un mīnusi.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
kur var redzēt cenas numuriņiem, vai cik maksā 2-vietīgs standarta, junior suite, suite un ēdināšana un vai ir nepieciešams rezervēt numurus iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
izvēlēties ekskursiju
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Domājam palikt Jaremčē nedēļu un tad doties uz Šešori pie ūdenskrituma! Kā tur nokļūt bez mašīnas???
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Jaremče vai tatāri??? Kur labāk iet ar mazu (1 gadu vecu) bērnu: Jaremče vai Tatariv ??? Es gribu skaistu dabu, pastaigas kalnos un peldes upē, kuras krastos dzīvot. Kur ir labākā vieta??? Esmu par aktivitātēm brīvā dabā (pēc manām spējām). Būt kā, nevis sēdēt mājā. Es nevaru piedalīties ekskursijā...
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Gribu no šīs firmas pasūtīt nedēļu ilgu ceļojumu uz Karpatiem, bet neko nezinu par tā uzticamību
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki visiem. Ir vēlme vasarā ar auto aizbraukt uz Karpatiem. Es vēlētos, lai viesnīca (vai kāda māja) būtu kalnos vai tuvu tiem; lai mežs, kur var aiziet sēņot un ogot; upe. Un, protams, nav ļoti dārgi. Kopumā "civilizācijas" nebija īpaši daudz. Vai varat man pateikt, kas ir šī vieta. Paldies.
15 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 11 atbildes
Man labāk patīk sazināties tieši ar viesnīcu
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Jaungada brīvdienas vēlos pavadīt Karpatos! Dalieties savos iespaidos un informācijā par ekskursiju... varbūt kāds bija Kolomijā... nez kāpēc tur velk))))
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Interesē jautājums ar kuru no Maskavas tūrisma aģentūrām Yaremche Club-Hotel sadarbojas tieši, bez starpniekiem ???
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Atpūtieties ar visām ērtībām ezeros
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Mēs vēlamies atpūsties ar savu vīru, bet ne daudz doties pārgājienos, vienlaikus apskatot Aizkarpatu
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāstiet lūdzu kādu normālu krievu firmu, kur var nopirkt biļeti uz sanatoriju "Karpaty" Aizkarpati? Jāpērk Krievijā un par Krievijas rubļiem. Tātad padoms "iegādāties pašā sanatorijā" nav vajadzīgs. Paldies jau iepriekš.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
izvēlēties ceļojumu aģentūru Karpatos
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl