Jautājumi par KrimaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Krima
Esam pastāvīgie klienti.Vēlamies pie Jums rezervēt no 15-22 februārim 2-vietīgs. nr.Interesē Ukraina-Jalta transfērs (pēc Jūsu SMS) un ekskursija.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mēs vēlamies atpūsties kopā ar visu ģimeni. Kur doties uz Krimu, lai nenožēlotu?
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 18 atbildes
Cik maksā istaba 2 personām augustā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Labvēlīgākie apstākļi,ņemu bērnu grupu.Esam kopā 16 cilvēki uz septiņām dienām,gribu redzēt vairāk,bet arī dzīvot daudzmaz pieklājīgos apstākļos.Ja zini,pastāsti!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Es vēlos ceļot uz vairākiem Krimas kūrortiem uz 3-4 dienām jaunā vietā. Ko jūs, puiši, iesakāt?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
nepieciešams
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Meklēju brīvdienu vietu septembrim.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Atrastas 3 vietnes: www.ellada-hotel.ru www.ellada-hotel.com www.ellada.krym.ru Kura no tām ir oficiāla? Kurā vietnē rezervēt?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es došos augustā uz 12 dienām. varbūt kāds tur ir gājis?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Lūdzu, pastāstiet man tiešo viesnīcas tālruņa numuru un to, kā es varu rezervēt iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Cienījamie tūristi Tie, kas izmantoja firmas "Funky Tour" pakalpojumus, lūdzu rakstiet atsauksmes!
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
atvaļinājumam no 05. līdz 15. septembrim
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kurā ceļojumu aģentūrā Maskavā iegādāties biļeti?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki, pastāstiet man, kādas bija cenas 2010. gada jūlijā Vienvietīgajam vienistabas dzīvoklim (12m2)? Plānoju nākamvasar atbraukt atpūsties viena un vēlos gūt priekšstatu par izmaksām. Kura ir labākā ceļojumu aģentūra, kur rezervēt? Vai ir iespējams 100% norēķināties ar pārskaitījumu? Svetlana, Orela, Krievija
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
braukt augustā-septembrī uz Krimu, uz 2-3 dienām, ceļojumi, ēdināšana, naktsmītne, cik maksā, kur labāk braukt?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es apmeklēju Krimu katru gadu, cenas mainās katru gadu. Šķiet, ka dolāri ir pieņemamāki... :) Cik tas maksā tagad?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 33 atbildi
Vai varat uzticēties hotels-ua viesnīcu rezervēšanas pakalpojumam?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai labāk doties uz jauno pasauli vai Alušta ???
15 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 12 atbildes
Pastāstiet man, lūdzu, kurš nodrošina septiņu dvori talonus? Vai Harkovā ir oficiāli pārstāvji?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vēlamies rezervēt numurus tieši viesnīcā, internets galvenokārt sniedz starpnieku firmu kontaktus. Viesnīcas tīmekļa vietnē ir norādīts mobilais tālrunis, kas rada zināmas bažas. Kas rezervēja tieši - dalieties pieredzē. Paldies
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Vēlos uzzināt, kurš vēlas atpūsties Kazaņā un kam šajā jautājumā ir vajadzīga palīdzība un atbalsts?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es zinu, ka grupas no Rostovas pie Donas atpūtās miniviesnīcā Stary Gorod, un viņi tika ļoti atzinīgi novērtēti. Nevaru atrast tūroperatoru, ar kuru sazināties par ceļojumu, kas nav "mežonīgs" un nav viens...
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāstiet man, kurš jau ir devies atvaļinājumā ar Krimas tūrisma aģentūras Turion palīdzību, vai tas ir uzticams un vai nav biedējoši pārskaitīt naudu (avansa maksājums). Ja varat ātri atbildēt, citādi vēlos rezervēt istabiņu Chocolate Hotel (ļoti patika), bet nedaudz baidos. Paldies jau iepriekš.
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
^^^
17 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 23 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl