Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par TaizemeCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Taizeme
Vai labāk rezervēt tagad vai tieši pirms ceļojuma marta beigās? Un kā šobrīd ir situācija ar vīrusiem? Šogad nedaudz šaubos par brīvdienām Āzijā, bet nevaru iedomāties neko tik siltu un lētu.
5 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Vai interesējaties, vai 2018. gadā Patajas pludmalēs kļuva tīrāks? Kurā vietā ir labāk peldēt Jomtienā, Najomtienā? Centrālā daļa? Nav vēlmes katru dienu klīst pa salu, jā, pāris dienas, pāris dienas ekskursijas, un pārējā laikā gribētos kaut kur aizbraukt, turklāt ar budžetu.
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 16 atbildes
Dārgs!!! Palīdzi izvēlēties!!! Marta beigās kur labāk: Koh Chang, Khao Lak, Krabi..Samui... Visi iekļauti kombinētajās ekskursijās...
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
Pegasus piedāvā kombinētu tūri - 3 - Pataja, 9 Koh Chang, - 1 - Pataja. Vai tas ir tā vērts? Un vēl .. Kādas vakariņas, ja dodies ekskursijā ar brokastīm + vakariņām?
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Vairākas reizes bijām ar bērniem 7 un 10 gadus veci Ēģiptē, domājam šogad Taizemē. Pastāsti man, vai ir vērts mainīt atpūtas vietu.
8 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 92 atbildi
Mēs bijām 2016. gada februārī Karonā. Treasure Island cenas ir 1,5 reizes augstākas nekā pārējās. Pirmajā tūrē viņi ieradās pēc mums ar gandrīz stundas nokavēšanos. Viņi aizmirsa paņemt otro. Tajā pašā laikā izbraukšana bija 7 no rīta pēc vietējā laika, mēs cēlāmies 6 (plkst. 2 naktī Maskavā). Dusmas bija šausmīgas, neprātīgi gribējās gulēt. Nauda tika atgriezta. Izdariet savus secinājumus. Visas ekskursijas var droši iegādāties no vietējām firmām, kā mēs to vēlāk darījām. Vietējie strādā skaidri, viņi rūpējas par katru klientu un novērtē savu reputāciju (atšķirībā no Treasure Island).
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Palīdziet izvēlēties ceļvedi vai ceļojumu aģentūru uz Saium. Pataijā braucām ekskursijās no Amiras - gribētos, lai būtu tikpat forši, profesionāli, individuāli un sirsnīgi.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Pastāsti man, kam doties ekskursijās uz Koh Samui.Bijām Pataijā, paņēmām no Amiras. Ļoti labs serviss. Neatkarīga. Kā gidi neesmu satikusi labāku, labi padarītu. Es gribētu to pašu.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Interesē izmaksas par uzturēšanos šajā viesnīcā septembrī ar lidojumu no Harkovas vai Kijevas uz 8-10 dienām
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Uz Pataju dosimies jūnija beigās, jūlija sākumā, kad ir lētāk rezervēt ekskursiju? Trīs mēnešus pirms ceļojuma vai tuvāk izbraukšanas datumam, teiksim mēnesi? Viņus interesē 2-3 viesnīcas pēc pašu izvēles, nevis tas, kas tūroperatoram paliks. Vai, ceļojot ārpus sezonas, ir priekšnosacījums par agrīnu rezervāciju Taizemē? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Taizemē bija tikai Pataja, atvaļinājums plānots no februāra sākuma, kur ieteiktu - Koh Samui vai Krabi? Kāda ir atšķirība starp atpūtu šajās vietās?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Labdien! Tāda problēma bija ar ceļojumu aģentūru Coral Travel. Noslēdzām līgumu ar tūrisma aģentūru oktobra sākumā,viesnīcā Ambassador City Jomtien Inn Wing bija izbraukšanas datums 25,12,13.Veicām priekšapmaksu.piemaksā nav jāmaksā,domājams,ka dos atlaide. Mums nebija iespējas lasīt atsauksmes un mēs piekritām.Bet tad, kad mēs lasījām atsauksmes, mēs bijām šausmās! Bet viņi jau ir ziņojuši par apstiprinātu rezervāciju.Vēlamies pārrezervēt tūri, un šajā gadījumā viņi lūdz mums samaksāt sodu 10% apmērā no ekskursijas izmaksām.Vai mums ir tiesības pārrezervēt ekskursiju, nemaksājot soda naudu , šī ir agrīna rezervācija (kā viņi mums teica).
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Sveiki! Mēs vēlamies novembrī doties uz Taizemi. Pastāsti man, vai kāds ir rezervējis biļetes un viesnīcas caur Asiahotels.ru? Nez kāpēc viņu cenas ir daudz lētākas nekā to, ko mums piedāvā draugs ceļojumu aģentūrā, un tāpēc tas ir biedējoši... Es gribu atrast tos, kuri jau ir ceļojuši tik personīgi.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 26 atbildes
Kurš var pateikt, cik reižu varat rezervēt dažādas viesnīcas un pēc tam atcelt rezervāciju (ilgi pirms reģistrēšanās, dažus mēnešus), galu galā izvēloties vienu iespēju sev? Es maksāju par rezervāciju Agoda, izmantojot VISA karti. Un vispār - vai un cik ātri Agoda atdod visu naudu par atcelto rezervāciju? Gadās, ka kāds atcēla rezervāciju un šī istabiņa parādās Agoda piedāvājumos, man tas patika vairāk nekā uz doto brīdi rezervētais. (Uh, es skaidri pateicu savu viedokli :) )
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
kādas vietējās ceļojumu aģentūras var kvalitatīvi un lēti iegādāties ekskursijas uz Kambodžu, Kwai upi un Koh Samet salu, ja šie divi jēdzieni, protams, ir apvienoti?un ja kāds ir bijis šajās ekskursijās, vai var dot aprakstu? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Meklējam grupu ar manu sievu, kura jau ir bijusi vai dodas ceļojumā uz Taizemes dienvidiem.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Varbūt kāds ir izmantojis vai zina, kur vai pie kā labāk sazināties Bangkokā, lai saņemtu palīdzību maršruta plānošanā un pārvērtību izvēlē. Plāns ir 24 dienu laikā apmeklēt Puketu, Krabi, Phi Phi, Lantu un Samet, Chang. Kaut kas tamlīdzīgs. Kas var palīdzēt, lūdzu atbildiet
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Mans emel serenados@mail.ru
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
mēs vēlamies lidot lētāk uz Taizemi, uz jebkuru pilsētu, ja tikai lēti, ar mērķi tālāk lidot ar Yuva zemo cenu.Ja jums ir idejas, lūdzu, sakiet man iesācējiem.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Braucam uz Taizemi novembra beigās uz 10 dienām, meklējam lētāko tūri, ar mērķi tālāk patstāvīgi ceļot pa Juvu, ja ir idejas, lūdzu padalieties, paši neko nevaram atrast, paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mums ir vajadzīgas biļetes uz novembra sākumu) Pastāsti man, no kā var iegādāties lētāk?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Labdien! Jau iepriekš atvainojos, ja jau ir tēma par šo, es nevarēju to atrast. Gribam ar vīru ziemā (aptuveni februārī) doties uz Tai, Puketā. Ir biedējoši pašiem organizēt šādu ceļojumu, lai gan mēs apsveram šādu iespēju, bet vai kāds var ieteikt uzticamu tūrisma operatoru šajā virzienā? Lielākā aizķeršanās, cik saprotu, ir lidojumā. Kopumā es ļoti priecāšos dzirdēt padomu, es ļoti gribu doties uz Tai)))
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Sakiet, lūdzu, kuram tūrisma operatoram labāk lidot uz Puketu no Jekaterinburgas? Kādas viesnīcas ir vairāk vai mazāk labas piekrastē
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
No pēdējā brauciena atnesu reklāmas brošūru, tur reklamē šo firmu, vai ir vērts ar viņu sazināties par ekskursijām?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 11 atbildes
Es nevaru saprast, kā apvienot ekskursiju ar pludmales brīvdienu? Drīzāk, gluži pretēji, pludmales brīvdienas un ekskursijas. Janvārī vēlos lidot uz Taizemi. Domāju par DR, bet nu vēl sliecos uz februāra sākumu, interesanti tikt līdz ķīniešu jaunajam gadam. Atkal, vai tas ir tā vērts? Vai tomēr ir nedēļu agrāk, lai lidotu un svinētu 45 tur? Nolēma par Phuket, Movenpick. Bija Movenpick citās valstīs, viesnīca .. nu, iespējams, man vislabākā. Karonas pludmale ir skaista, Patonga ir netālu, šķiet, ka viss ir kārtībā :-) BET, man būs garlaicīgi. Man noteikti būs garlaicīgi. Tātad: divas dienas Bangkoka, piecas dienas Pataja un nedēļa Puketa? Kāpēc man ir vajadzīga Pataja janvārī? Un ko es redzēšu tikai Bangkokā un Puketā? Lūdzu, palīdziet man sakārtot visu šo eksotiku :-) Liels paldies visiem Taizemes ekspertiem, kuri atbildēja.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 37 atbildes
Rudenī braucu uz Pataiju.. Pastāstiet, kurš jau ir ceļojis, kur labāk lidot un caur kuru ceļojumu aģentūru. Esmu viens.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Mēs ar manu nākamo sievu dosimies medusmēnesī uz Taizemi un atradām šo viesnīcu (Botānika). Šķiet, ka viss ir skaisti uzrakstīts un par 99% izlemts. Tagad ceļojumu aģentūra — pievienojies — kā ir? Lasīju, ka viņa strādā Ukrainā no 2010. gada un jau tur kādam kaut ko parādā, viņu dzenā... Cenas viņiem pievilcīgas - zemākās, es pat teiktu, tāpēc gribas lēti un jautri! Kurš teiks par un pret, vai ne?
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 52 atbildi
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl