Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par UngārijaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Ungārija
Pieredzējuši tūristi, lūdzu, konsultējieties, kurš devās uz Eiropu un ar kuru tūrisma operatoru, lai katru dienu nebūtu daudz stundu brauciena no pilsētas uz pilsētu, piemēram, "Eiropa no autobusa loga"
8 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 39 atbildes
Подскажите пожалуйста стоит ли ехать в Будапешт на несколько дней и зимой? Интересуют цены - требуется бюджетный отдых. Нужна семта всего: виза, отель и прочее... Возможно ли заказать отель (не больше 3) самотстоятельно (знаю где дешевые билеты на самолет)? Как с ними объясняться, если английский не родной! :) Можно ли найти гида рускоязычного самостоятельно на месте? Стоит ли вообще затевать самостоятельный визит или искать тур?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
ko nozīmē privāta tūre diviem (ar gaisa transportu) uz Budapeštu? Vai ekskursija tiek veidota individuāli?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Pastāstiet man tūrisma operatoram Ungārijā, Kijevā, kurš interesējas par gaisa tūri uz Budapeštu uz 5 dienām no Kijevas
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Kas apmeklēja, dalās pieredzē. Noteikti rezervējiet iepriekš, pretējā gadījumā varat tur nokļūt jebkurā gadījumā. Šķiet, ka tur ir kafejnīca.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
kura ceļojumu aģentūra var palīdzēt ar informāciju utt. lai saņemtu 100% Ungārijas vīzu autobusu tūrē-ārkārtas stāvoklis un neliela oficiālā alga
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 18 atbildes
Nevar atrast atsauksmes nevienā vietnē!
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Manam vīram no 7. līdz 11. oktobrim ir komandējums uz Budapeštu. Es arī gribu braukt, bet man vajag vīzu. Es apsveru aviotūres, jo. Autobusi traucas pa Eiropu, bet man vajag tikai Budapeštu. Vai ir iespējams rezervēt viesnīcu un saņemt vīzu? Kas attiecas uz apskates tūrēm, vai tā ir taisnība, ka visiem tiek atņemtas pases un bez grupas nekur nevar aizbraukt? Kādi vispār ir varianti no 7.-8. līdz 11.oktobrim? Man vajag brīvu sestdienu un lai vismaz vakarā varu pamest grupu. Ja ar ekskursijām, lieliski!
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
Es vēlētos visu savu uzturēšanās laiku Budapeštā un tikai no turienes doties ekskursijās.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
alga ir aptuveni 1500 grivnas vidēji par 6 alga ir aptuveni 1500 grivna vidēji par 6 mēnešiem un bankas konts ir 12200 grivnas
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
dory day, lūdzu, pastāstiet man, ka es dzīvoju UKRAINĀ VKIEV pagājušogad ar ļoti labu algu pirmo reizi ar autobusu braucu uz ārzemēm uz Čehiju, Vāciju un Austriju pagāja gads un ļoti gribēju pārspēt Francijā caur Ungāriju. atradu piemērotu tūri bet viss balstās uz to ka alga ir Salīdzinot ar pagājušo gadu tā ir samazinājusies uz pusi.Tev ir konts bankā Kāda ir iespējamība ka viņi var atteikt vīzu?
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Kungi, vai kāds ir devies uz Ungāriju ar šo tūroperatoru?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Interesē 8-10 dienu tūre pa Ungāriju-Austriju, ar pieturu Vīnē uz 2 dienām.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Es vēlos doties uz Ungāriju Jaunajā gadā. Pastāstiet man ceļojumu aģentūru vai ceļojumu rīkotāju. (Kijeva)
17 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Es vēlos doties uz Ungāriju Jaunajā gadā, konsultē labu ceļojumu aģentūru.
18 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
kas Ungārijā atpūtās no Accord-Tour, vai citām operām.Palīdziet ar izvēli. Kuru tūri labāk izvēlēties.Gribu palikt 10 dienas.Un aģentūra teica,ka tas ir par daudz.Man patika tūre "reiz Ungārijā" vai "ungāru sapnis" PALDIES
18 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Es devos uz Čehiju no Natalie Voyage, tūre man nepatika un atsauksmes no viņiem par Ungāriju nebija īpaši labas.Dodiet padomu, kuru ceļojumu izvēlēties un svētku īpatnības.Pasniedzot, paraža, cik daudz naudu, ko ņemt līdzi, ko var paņemt līdzi kā suvenīrus. Dalieties, kas zina! PLEEIS!!!
18 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es došos apmeklēt Ungāriju septembra beigās. Pastāstiet, kā tur ir laikapstākļi šajā laikā, kādas vietas ir vērts apmeklēt vispirms, un, ja kāds devās ar Ļvovas kompāniju, tad kuru? Un tad mūsu tūroperatori mēdz teikt vienu, bet rezultātā viss izskatās savādāk! Pateicos jau iepriekš!
18 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 5 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl