Jautājumi par KrievijaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Krievija
Un vēl gribu zināt, kurš tūroperators ir vissliktākais Krievijas Federācijā, t.i. kurš uz pandēmijas fona uzvedās kā cūka. Nekautrējies no reitingiem!
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Meklēju tūroperatora koordinātes kruīziem ar Disney laineriem - tās ir pielāgotas bērnu atpūtai - birojs atrodas Sanktpēterburgā uz Maly prospekt VO. māja 22, bet man nav ne telefona, ne e-pasta koordināšu šī uzņēmuma vadītājs atnāca uz manu e-pastu un piedāvā visu noformēt izmantojot skenētus dokumentus un pārskaitīt naudu uz norādītajiem rekvizītiem - ieteicu pilnvarnieku, bet vadītājs, atsaucoties uz uzņēmuma politiku, atsakās viņu pieņemt birojā. - Vēlos noskaidrot uzņēmumu un sazināties ar kādu no firmām - baidos, ka vai nu vadītājs kaut kā - vai krāpnieks - paldies par uzmanību
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
cik vasarā maksā ekonomiskā biļete Kijeva-Soči un kā nopirkt vai rezervēt biļeti lidmašīnai Kijeva-Soči, pastāstiet man
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vēlos uz Maskavu, tāpēc ķēros pie jautājuma par aviobiļetes atrašanu, vai aviakassa.net mājaslapā šobrīd ir adekvātākā cena? Varbūt ir kāds pirkts, ir viedokļi? Vai maksājuma beigās ir neparedzētas maksas?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Atsauksmes par uzņēmumu MojaLanka.ru no Jekaterinburgas. Kas izmantoja šī uzņēmuma vietnes pakalpojumus? Atbildiet! Atsauksmes ir tikai viņu vietnē. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Internetā uzgāju GrandTravelGroup servisu, kāds izlidoja cauri, internetā ir atsauksmes, bet sāpīgi cukuroti, izskatās pēc reklāmas.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
gribam braukt baltās naktīs, vidēji uz 5-6 dienām, gribētos redzēt, pa šo laiku uzzināt ko vairāk, iekārtoties labā viesnīcā, bet budžeta.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai kāds var man pateikt, kuras ceļojumu aģentūras Ukrainā sadarbojas ar medicīnas kūrortu Matsesta? Es pats dzīvoju Krievijā, un mana māte dzīvo Kijevā. Tā kā viņa nevarēja nopirkt biļeti uz Karpatiem sērūdeņraža avotiem, es meklēju viņu, lai pēc iespējas ātrāk dotos uz Matsesta. Varbūt kāds tur gāja ar Ukrainā pirktu biļeti? Būšu pateicīgs par atbildēm un aptuveno cenu jomā par 24 dienu atveseļošanos novembrim-decembrim. Svarīga ir tikai ārstēšanas kvalitāte, pašas ēkas komforts ir sekundārs. Aby bija silti un vannas istaba istabā.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
4. septembrī aģentūras darba dienas beigās, kad birojā bija palikusi tikai viena vadītāja, izvēlējāmies ekskursiju un noslēdzām līgumu, iedevām naudu. Mums iedeva lapiņu ar zīmogu un maksājuma summu un līgumu. Viņa mājās aiznesa naudu un dokumentu kopijas. Kad atgriezāmies, nolēmām apskatīt viesnīcu sīkāk un izrādījās, ka tās vietne ir bloķēta, un atsauksmes (svaigas) bija vissliktākās. Nolēmām nesabojāt svētkus un atteikties. Uzņēmuma darba diena 10:00. Mans vīrs nekavējoties piezvanīja un teica (10:00), ka mēs atsakāmies. Viņi vēlas no mums 20% no ekskursijas izmaksām, paskaidrojot, ka tā ir rezervēta mums. Līgumā procenti nav iekļauti. Kāds ir labākais veids, kā to izdarīt?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Tūrisma aģentūru ir ļoti daudz, bet neapmierināto un apmānītu tūristu ir vēl vairāk. Ko darīt? Kam var uzticēt savu atvaļinājumu? Lūdzu iesaki. Pateicos jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kāpēc dažādām tūrisma aģentūrām ir dažāda informācija par brīvām vai aizņemtām istabām, vai neiznāks, ka par rezervāciju samaksāsim 20% un rezultātā nemaz nenokārtosimies ierašanās vietā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labprāt aizbrauktu ar dēlu uz Pēterburgu. Pastāsti man, lūdzu, uzticama ceļojumu aģentūra, kas gāja - padalieties savos iespaidos. Būšu ļoti pateicīgs
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Mēs ar Žinu gribam uz Sanktpēterburgu nedēļu lūdzu pasakiet man paldies jau iepriekš!!!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Patiesībā jautājums. Kāda pasta sistēma (ar gatavām tūristu bāzēm) ir populāra Krievijā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
ekskursijas + atpūta, maijs-jūnijs
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
kas var kaut ko pateikt par ceļojumu aģentūru Mars Travel Maskavā
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Pastāstiet man, kurš zina par Worldventures.com holdingu, kāds tas ir uzņēmums vai tas ir kārtējais naudas sūknēšana? paldies ...
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Došos uz Jaltu uz sanatoriju "Pine Grove" Informāciju par sanatoriju atradu internetā vietnē "Unified Resort Network" Resort Store ". Vai kāds ir izmantojis viņu pakalpojumus?
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 9 atbildes
Lūdzu, informējiet par iespējamiem braucieniem uz Maskavu tikai uz dažām dienām. brauciens ar dzelzceļu.Dzīvoju Ivanofrankivskā (Ukraina). Izmaksas un dzīves apstākļi. Mans e-pasts adrese nat1509@inbox.ru
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Es īsti nesaprotu, kā organizēt ceļojumu. Varbūt uz vietas var atrast nakšņošanas vietu.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vēlos vairāk informācijas
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Un, vēlams, bez pārskaitījumiem.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Cienījamie eksperti, konsultējiet uzticamu operatoru Sanktpēterburgā ekskursijām.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ātra tūrisma kompānija Krimā. un vai apstāties pie Drošā patvēruma klintī. Uzrakstiet, kas tur bija.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Mēs vēlamies lidot uz Kamčatku, lai noskatītos Beringia 2009 suņu kamanu sacensības. Kur iegādāties ekskursiju? Ar cieņu Aleksandrs.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl