Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KrimaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Krima
Kurš maija beigās (24.) atpūtās Evpatorijā, vai jau varēs peldēties jūrā?
9 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 19 atbildes
Jūlijā-augustā braucam uz Alupku. Cik smacīgs/mitrs ir šobrīd? Kā tiek apstrādāts siltums? Informācija internetā ir pretrunīga.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Ar ieiešanu jūrā ir skaidrs, ka tas nav īpaši labi. Kā ar pašu jūru? Pēc bildes šķiet, ka visu laiku ir vētrains un pastāvīgi netīrs, dubļains. Kungi, kas atpūtās, jūra bija skaidra vai vienmēr tik netīra
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pēdējos gados esat bijis pie jums vairākas reizes, bet tagad jūs saprotat. Vai ir viesi no Ukrainas? Kā maksāt? Rubļos?
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
Interesants pamatiedzīvotāju viedoklis
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es domāju iet
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Plānojot atvaļinājumu, vēlos uzzināt, kādi laikapstākļi ir Nikolajevkā septembrī, vai jūra ir silta. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Būs +30 grādi. šosezon Krimā?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
un vai ierodoties var piemaksāt par bērna (4 gadi) ēdināšanu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes Ir atbilde no viesnīcnieka
Interesē to cilvēku viedoklis, kuri visbiežāk gadu no gada Dienvidkrastu apmeklē septembrī-oktobrī. Kādi laikapstākļi parasti ir šajā laikā? Kāda ir jūras ūdens temperatūra? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kādi ir laikapstākļi un jūras temperatūra septembra sākumā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Un tad es vairs nesēžu uz vietas
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
KrimaJalta
Mums ar draugu ir atvaļinājums augusta pēdējā nedēļā, septembra pirmajā nedēļā. Gribam uz jūru. Jūlijā biju Jaltā. Man patika viss. Tāpēc es pierunāju viņu atkal doties uz Jaltu. Bet viņa iebilst pret to, ka šobrīd Jaltā ir auksts un līst lietus (atsaucas uz māti, kura it kā bija tur septembra sākumā). Pastāsti man, vai viņai ir taisnība vai nē?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Cik tuvu viesnīca ir Almas upei?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Cik tālu ir upe A no viesnīcas.... un kāda ir tā ietekme uz jūras ūdens temperatūru un sastāvu?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vēlos vest bērnu 5 gadi augusta otrajā pusē uz jūru uz 14 dienām. Kur ir labākā vieta, kur doties Krimā? Tā ka bez lietus un skaidras jūras?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurš var pateikt, kādi ir parastie laikapstākļi augusta otrajā pusē Sevastopolē? Kāda ir jūra šajā laikā - vai tā ir tīra un silta (īpaši interesē Uchkuevkas pludmales)?. Paldies jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Gribētos zināt, kāda ir parastā jūra septembra pirmajā pusē? Silts vai vēss?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Vai no 18. jūnija Krimā ūdens jūrā būs auksts un kuram Krimas kūrortam šajā ziņā dos priekšroku?
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kāda ir gaisa un ūdens temperatūra jūnijā (pēc 20. datuma) Zaozernī. Vai šajā periodā bērniem ir iespējams peldēties.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
pirmo reizi ar vīru braucam uz jūru, nekad neesam tur bijuši, tāpēc interesē viss... ja varat palīdzēt, paldies
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vēlos uzzināt ūdens temperatūru jūrā jūnija sākumā un vidū, cik silts peld bērniem?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
vai novembrī ir iespējams labi atpūsties
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kādi laikapstākļi šobrīd Krimā?Vai jūra ir silta?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kāda ir jūras un gaisa temperatūra?
Kas zina, kādi laikapstākļi ir Krimā Jaltā, Mishorā?Vai bieži līst?Vai jūra ir silta? Paldies visiem jau iepriekš! ;)
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Tikai godīgi :) Gribu iet ar 4 gadīgu bērnu kurš mērķtiecīgi iet peldēt /// Gribu uz 3 nedēļām, bērnam ir hronisks laringotraheīts, vai ir jēga ja ir tādas vētras un vēji
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, kāda ir jūras temperatūra jūnija beigās? Mēs ejam kopš 20. gada. Paldies
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Laipni lūdzam visus! Kurš septembra pirmajā pusē atpūtās Solņečnogorskā Klusajā Dachā? Laiks ļoti interesants: temperatūra, lietus. Paldies)
Pastāstiet man, lūdzu, kādi ir parastie laikapstākļi septembrī (gaiss, jūra) Peschanoe? Saprast. ko neviens nevar droši zināt, bet vismaz pēc pieredzes. Paldies.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl