Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Dominikānas republikaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Dominikānas republika
Pastāstiet, kā ir ar gaisa temperatūru vakarā decembrī? Vai vajag jaku, vai varbūt jaku - lidojam pirmo reizi.
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Kurš lidoja pats, bez tūrisma aģentūru pakalpojumiem? Ir + vai nav tā vērts ???
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki, nopirku biļeti uz Dominikānas Republiku no 1. līdz 10. martam nesen paskatījos laikapstākļus, rāda, ka līst no 1 līdz 7, pat bez saules, jau sen gaidīju atpūtu un es gribas lai labs laiks man visi saka, ka viss būs labi kādi lietus, bet es vienalga uztraucos, gribēju zināt vai kāds arī šādi lidojis, redzot lietus pēc prognozes, bet patiesībā laiks izrādījās normāls?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Kādi laikapstākļi šobrīd ir Puntakanā? Rīt izlidojam, un man ļoti nepatīk lietus.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
kurā vissvarīgākā ir skaistā teritorija un pludmale ar jūru
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Vēlamies no 9. jūnija uz 10 dienām doties medusmēneša ceļojumā uz Dominikānas Republiku. Kāds tur ir laiks?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
http://russian.news.cn/nature/2012-10/28/c_131935324.htm 7.11 izbraukšana. Es domāju, ka ir vērts rezervēt ekskursijas. Cik tas ir nopietni?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Kurš bija Punto Cana novembrī, pastāstiet man, kā tur ir laikapstākļi? Es dodos no 03.11 uz 10 dienām.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Interesē kāda valda gaisa un ūdens temperatūra Dominikānas Republikā septembrī. Vai ir lietus, pērkona negaiss, vētras, un ja ir lietus, tad kādas tās ir: lietusgāzes, ilgstošas ​​vai īslaicīgas, kādā laikā tās notiek: pēcpusdienā, vakarā vai no rīta. Kad labāk doties septembrī: mēneša sākumā, vidū vai beigās. Pateicos jau iepriekš
Kas notiek septembra otrajā pusē? Vai ir noticis kaut kas šausmīgs? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien, vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai viesuļvētra Īzaks skāra Puntakanu? Ja jā, cik daudz? Mēs lidosim septembra beigās, mans vīrs ir šokā.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
Šogad tas bija septembra sākumā. Laiks bija labs.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vai bieži ir taifūni un lietus?
Sveiki! Mums kāzas 14., 15. jūlijā gribam lidot uz Dominikānas Republiku... Atsauksmes par laikapstākļiem dažādas... Uzrakstiet lūdzu kā tur ir? Vai varētu būt, ka līst 7 dienas? Mēs lidojam medusmēnesī, es negribētu to sabojāt, bet es nevēlos doties uz Eiropu, es gribu uz paradīzi))) Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sāku šaubīties par laikapstākļiem, kas zina - pasakiet lūdzu !!!
Janvāra beigās dodamies uz Dominikānas Republiku, esam noraizējušies par laikapstākļiem.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Labprāt uzzinātu par iespējamiem laikapstākļu pārsteigumiem Puntakanā februārī. Rakstiet kas zina ko...
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 54 atbildi
Gribam pavasarī braukt uz Dominikānas Republiku, bet lasīju, ka tur var līt lietus...pastāstiet, kad ir labākais laiks doties martā, aprīlī vai maijā!
Pastāstiet, kas zina, kādi laikapstākļi ir janvārī Dominikānas Republikā Playa Bavaro pludmalēs, pretējā gadījumā mēs drīz dosimies uz turieni, kādreiz bija decembrī, kad laiks bija labs.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Skatos visās vietnēs, ka kūrortā nepārtraukti līst. Cik šī ir patiesība. Man jāiet 1. decembrī
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Uz Dominikānas Republiku (Puerto Plata) dosimies ceļā 10. oktobrī, taču laikapstākļi ir nedaudz satraucoši. Pastāstiet kādi laikapstākļi ir šajā laikā?? Paldies!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Izbraukšana 08.09
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Pēc nedēļas mēs izbraucam uz Dominikānas Republiku, un lietus līst tikai uz gismeteo, es gribu zināt patiesību par laikapstākļiem (
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai kāds zina, kas šobrīd notiek Dominikānas Republikā viesuļvētras dēļ? Izlasīju ziņās "Saistībā ar viesuļvētras Irēna tuvošanos Dominikānas Republikā ir izsludināts maksimālais bīstamības līmenis. Tuvākajā laikā tiks veikta to pilsoņu evakuācija, kuri dzīvo pie ūdenskrātuvēm Dominikānas Republikas dienvidrietumos. Valstī ir atceltas nodarbības izglītības iestādēs, policijai un armijai noteikta gatavība. "Irene" - šīs sezonas pirmā viesuļvētra - no Puertoriko pārceļas uz Dominikānas Republiku, kur pagājušajā naktī bez elektrības atstāja aptuveni 800 tūkstošus māju. Maksimālais vēja ātrums viesuļvētras epicentrā sasniedz 130 km/h Sīkāka informācija: http://news.mail.ru/incident/6633434/ "Par ekskursiju taisāmies maksāt oktobra sākumā, vai tas ir tā vērts? Acīmredzot sāpēs arī Panta Cana... Kādas sekas, ko darīt
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl