Jautājumi par KrievijaCits

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Krievija
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Plānojam doties jūlija sākumā.
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
"Tāpēc, ka par katru šķaudīšanu - 100 sūdu ... nobēdā" - tas nav izskaidrojums)))
5 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 36 atbildes
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es apprecējos pirms 2 mēnešiem. Atpakaļ es nomainīju Krievijas Federācijas pasi uz sava vīra uzvārdu, bet man vēl nav laika dabūt ārzemju pasi. Vai viņi ļaus man doties uz Ēģipti ar pasi ar manu pirmslaulības uzvārdu?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Sveiki, puiši! Sakiet, vai kādam izdevās pēdējā brīža tūrē uz Ēģipti pirms jaunā gada? Visas tūrisma aģentūras ļoti iesaka prosu) jau tagad doties ekskursijās par trīs cenām (((
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sveiki!Pasakiet lūdzu vai vēlaties doties atvaļinājumā uz kalniem braukt uz Jaungada brīvdienām uz 3 dienām.Aptuveni no 5.janvāra līdz 8.janvārim.Vēlamies precizēt ekskursijas izmaksas,kas ir līdz 5 tūkstoši ar pārtiku, izmitināšanu, ceļojumiem.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet lūdzu cik maksās biļete diviem, ar ēdināšanu, ar pieklājīgu istabiņu, protams ar ekskursijām un izklaidēm.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Meklēju savu tēvu, neesmu viņu redzējis.
14 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 13 atbildes
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl