Jautājumi par StambulaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Stambula
Labdien! Lūdzu, palīdziet man izvēlēties budžeta klases viesnīcu ar brokastīm uz 4 naktīm Sultanahmetas rajonā!), lai tā nebūtu "bēdīga" viesnīca. Lidojam no 27.04-01.05 Paldies
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Plānojam braukt ar draugu Ziemassvētku brīvdienās, skrupulozi izrēķināt budžetu. Ja neņem vērā Jaungada svētkus, cik daudz vidēji būtu jāgaida? Domājam lidostā uzreiz pirkt IstanbulKart, bet neesam pārliecināti par papildināšanas apjomu. Brokastis ir iekļautas numura maksā, nepērkam drēbes, rotaslietas, suvenīrus (parasti par atlikušo naudu dāvinām vietējos saldumus) Jau iepriekš paldies par atbildi!
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Gribam ar bērniem peldēties jūrā, viss ir iekļauts, un apmeklēt Stambulu ar tās apskates objektiem. Pastāstiet man, lūdzu, kādu kūrortu vai viesnīcu. Paldies visiem jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 15 atbildes
Es rezervēju viesnīcu 9 dienas pirms ierašanās, ar nosacījumu, ka atcelšana ir bezmaksas 1 dienu pirms ierašanās. Nauda no kartes nekavējoties tika norakstīta. Man nepatika, jo es rēķinājos ar šo naudu, lai nopirktu lidmašīnas biļetes un norēķinātos skaidrā naudā viesnīcā.Uzreiz atcēlu rezervāciju. Līdz reģistrēšanās datumam vēl bija atlikušas 7 dienas. Kopš rezervācijas atcelšanas ir pagājušas 20 dienas, bet nauda kartē nav atgriezta. Iepriekš es vairākkārt rezervēju viesnīcas Stambulā, un nauda nekad netika debetēta vai bloķēta no kartes, jo es nekad neizmantoju neatmaksājamu likmi. Pastāsti man, ko darīt?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Cienījamie tūristi! Pastāstiet man 4-5 * viesnīcu, netālu no tūrisma objektiem, kuros ir numuri ar skatu uz jūru.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sveiki. Lūdzu, pastāstiet man, kas apmeklēja viesnīcu La Casa Suites. (Stambula) Kā jūs novērtētu šo viesnīcu. Gribu tur palikt, bet atsauksmes nav. Kā arī, lūdzu, kurš pirms neilga laika brauca uz Turciju no Ukrainas, kādi dokumenti ir nepieciešami, lai dotos atvaļinājumā uz 10 dienām (neeju caur ceļojumu aģentūru, man ir biļetes turp un atpakaļ, pase). Kas vēl ir vajadzīgs. Kā arī, kurš brauca no Ataturka lidostas uz Taksima laukumu, pastāstiet, kur ir ērti nokļūt, kā un cik maksā (izņemot taksometru.) Paldies visiem par atbildēm.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Lūdzu, paskaidrojiet man sludinājumu viesnīcas vietnē "Brokastis tiek nodrošinātas par cenu.. Pievienojiet pakalpojumu nākamajā darbībā." Jautājums: Vai man tomēr ir jāmaksā par brokastīm, pat ja es tās neizmantoju? vai es nesaprotu pareizi?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Uz Stambulu gribam braukt uz ilgu laiku – apskatīt apskates vietas. Variants - tikai ziemā uz dažām dienām (piemēram, nedēļas nogale)! Tiešām? Kas bija - kā laikapstākļi un apkalpošana: vai viss darbojas? Vajag budžetu! Orientējieties, lūdzu, uz cenām un apstākļiem ziemā. Mēs pieņemam konsultācijas par viesnīcām un ceļojumu aģentūrām, kas var piedāvāt šo iespēju! Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 22 atbildi
izbraukšana no Dņepropetrovskas
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Viesnīcas Stambulā ir ļoti dārgas. Ir vēlme īrēt dzīvokli uz mēnesi par tūkstoš dolāriem.Bet kā un kur to labāk izdarīt?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
pirmo reizi Turcijā nezinu, kuru viesnīcu izvēlēties
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labdien. Lūdzu, pastāstiet man, kuru viesnīcu labāk izvēlēties Viesnīca Golden Peninsula Istanbul vai Golden Horn Istanbul? Interesē atrašanās vieta un viss pārējais) http://www.booking.com/hotel/tr/golden-peninsula-istanbul.ru.html?aid=357027;label=yan104jc-hotel-ru-tr-goldenNhorn-unspec-ua-com;sid=c2 c79f5238c6bc3a54920906c2a32038; dcid=1;checkin=2013-11-27;checkout=2013-12-04;srfid=2082e6833574aae5547ce0d e6444950d1b2d7cfaX34#hash-blockdisplay4 http://www.booking.com/hotel/tr/golden-horn.ru.html?aid=357027;label=yan104jc-hotel-ru-tr-goldenNhorn-unspec-ua-com;sid=c2 c79f5238c6bc3a5492090382a32=6c viens
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
Braucam uz Stambulu maija beigās ... trīs cilvēki ... Gribētu viesnīcu netālu no Sultanahmet .. lai gan var arī citā vietā .. galvenais ir cena un numuriņa kvalitāte. tikko saskārāmies ar to, ka daudzi viesnīcu apraksti neatbilst realitātei.. paldies
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Atsauksmes raksta, ka no Sabihas lidostas var nokļūt tikai Taksima laukumā, bet kā pamest Sultanahmetu tiešā ceļā uz Sabihu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Izvēloties viesnīcu vietnē, es atklāju, ka dzīvoklis ir labāks par numuru viesnīcā par tādu pašu cenu. Bet kāds ir noslēpuma risinājums, vai ir kāds nepatīkams pārsteigums?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es rezervēju numuru viesnīcā Lotos Hotel vietnē Booking, kas atrodas netālu no Zelta raga līča, taču vietnēs par to nav atsauksmju. Ja kāds tur ir bijis, lūdzu pastāstiet par viesnīcu.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Parādīt vairāk »