Jautājumi par StambulaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Stambula
Labdien! Es dodos atvaļinājumā uz Turciju, vai varu paņemt līdzi savu ninebot kickscooter es2? Tam ir nenoņemams litija jonu akumulators. Vai tas ir jādeklarē?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Labdien! Lidojam ciemos uz Stambulu. Vai vajag ielūgumu vai var dabūt tikai biļeti turp un atpakaļ, apdrošināšanu
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Esmu krimietis, dzīvoju un strādāju Maskavā 3 gadus, man ir 2 pilsonības (ukrainas un Krievijas), tagad mainu ārzemju pasi (uzvārda maiņa laulības dēļ), vēlos lidot ar ukraini ārzemju pase (ar senu uzvārdu) uz Stambulu no Maskavas? Kopš laulības reģistrācijas ir pagājuši 3 mēneši. Vai var rasties problēmas muitā? Lūdzu, dariet man zināmu, ja kāds ir saskāries ar šo situāciju.
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Esmu Ukrainas pilsonis, atbraucu uz Turciju atvaļinājumā, man ir biļete turp un atpakaļ. Vai es varu lidot no Turcijas uz Gruziju un pēc dienas atkal atgriezties Turcijā? Vai man ir nepieciešama vīza, lai ceļotu uz Gruziju?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Esmu Ukrainas pilsonis, bet strādāju Spānijā, man ir darba atļauja un palieku šeit, vai es varu lidot no Spānijas uz Turciju uz dažām dienām un atpakaļ? kādi dokumenti ir nepieciešami šim nolūkam un vai man ir nepieciešama vīza, vai var rasties problēmas saistībā ar to?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Biļetes uz 23.01 atpakaļ 26.01
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Vēlos lidot uz Stambulu 2014. gada februārī. Apmeklējums 8 dienas. Vai es varu to izdarīt. ja pase beidzas 2014. gada jūnijā.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pirms 4 dienām atbraucu no Stambulas, biju tur 5 dienas, šodien atkal jālido (atgriežos svētdien) un pirmdienas rītā atkal lidoju
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mani draugi dzīvo Stambulā un aicina mani ciemos uz nedēļas nogali. Vai viņi mani izlaidīs tikai ar biļetēm turp un atpakaļ. bez viesnīcas rezervācijas taloniem, jo ​​man ir kur dzīvot. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Es dzīvoju Turcijā 9 mēnešus ar viesa vīzu, pagājis mēnesis kopš izbraucu uz Ukrainu, vai varu atkal iebraukt Turcijā, vai ir kādi ierobežojumi? Būšu pateicīgs par atbildi! Irina
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »