Jautājumi par StambulaValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Stambula
Būsim pateicīgi par visiem padomiem un padomiem, kas būtu jāparedz, par jebkuriem sīkumiem, kas attiecas uz mūsdienu apstākļiem. Brauciens plānots marta beigās.
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 21 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai rezervēt hosteli tūlīt pēc ierašanās Stambulā?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Mēs ar sievu ierodamies pulksten 2 naktī. Pastāsti man, kas ir labāk: sēdēt lidostā, līdz tiek atvērts metro, vai braukt ar taksometru?.
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 18 atbildes
Atpūšamies viesnīcā, kas atrodas netālu no Fatih mošejas. Metro pietura "Vangeler" pilsētas kartē nav atzīmēta.Cik metrus līdz tai jāiet un kā?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Ir vēlme veikt ekskursiju no Stambulas uz Edirni. Kur var nopirkt autobusa biļeti?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sveiki. Plānojam patstāvīgu braucienu jūlija beigās 2 pieaugušie + 1 bērns 2,7 gadi. Pastāsti man, lūdzu, kur ir vislabākā apmešanās vieta? Kas vislabāk ir Sultanahmet rajonā, es jau sapratu, bet tur ir tik daudz viesnīcu. Vēlos atrast lētu viesnīcu, līdz 14 tr par numuru uz 4 dienām. Un tā kā mēs ceļojam ar bērnu, mums ir vajadzīgi normāli apstākļi. Kāds ir labākais veids, kā nokļūt no lidostas? Kur var aiziet bērnībā, lai meitai interesētu, varbūt uz zoodārzu? kā tur nokļūt. Vēlos veltīt laiku iepirkšanās, uz kuru tirdzniecības centru labāk iet, lai mazāk pārsēšanās. Būšu pateicīgs par jebkuru informāciju un padomu.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Pastāsti man lūdzu,kurš jau ir apmeties viesnīcā Swissetel Bosphorus,kā nokļūt no lidostas uz viesnīcu.Vai ir skaidrs,ka ar taksi,kur ir lidostas autostāvvieta? Kāda ir cena ? Kur ir labākā vieta, kur ieturēt brokastis, pusdienas, vakariņas? Pastāsti man, restorāni 6 kafejnīcas pilsētā? Un kā tur nokļūt. Vispār uz Stambulu lidojam pirmo reizi, turklāt pašu spēkiem. Rakstiet lūdzu sīkāk!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
No Ataturka lidostas ar autobusu dosimies uz Taksimu. Cik maksā ceļojums 1 personai.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Braucam atvaļinājumā uz Stambulu Sakiet lūdzu kas bija vai zina lētos hosteļus Taksim vai Sultanhamet rajonos Braucam rudenī,viesnīcā nemaz netaisāmies nakšņot,tāpēc gribu ko lētāku-tur ir daudz ko redzēt.Padomi par uzturu un pārvietošanos pilsētā ļoti palīdzēs (galveno apskates vietu rajoni, kādas ir ekskursijas un cenas, ieejas biļetes muzejos).Paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Es rezervēju viesnīcu vietnē Booking ar karti un drīz došos uz Stambulu. Taču karti ņemt līdzi, lai nepazustu, uzliks man par pienākumu maksāt caur termināli vai nē?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Nav vēlēšanās tērēt papildu 500 USD par viesnīcu
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki! Puiši, sakiet man, pliz, es plānoju braucienu "mežonīgi" uz Stambulu 2012. gada 26.-29. aprīlī. Esmu meitene, man ir 27 gadi (nebaidiet mani, tikai to, ka viņi to nozags, es Es jau dzirdēju :)) Es rezervēju viesnīcu Cagri hotel (Fatih). Biļetes jau nopirku, bet jo tuvāk datums, jo lielākas bailes :) Tikko izlasīju, ka vajag medicīnisko apdrošināšanu, vai tā ir taisnība? Man nav.. Kāds pajautās par apdrošināšanu, kur tieši vai tā ir tikai man? Cik daudz naudas ir nepieciešams (neskaitot viesnīcu) par izmitināšanu + Stambulas apskates vietām šīm nepilnajām 3 dienām? Un tomēr, ja vari, tomēr iemet pāris padomus, kā nepazust vientuļai meitenei Stambulā un veselai atgriezties mājās :) Liels paldies! ar nepacietību gaidu!
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 31 atbildi
Es braucu uz Stambulu. Skaitļi nokrīt no 16.aprīļa līdz 22.aprīlim,sakiet lūdzu vai ir vērts iet šajās dienās,izrādās Lieldienu nedēļa pareizticīgajiem (15.Lieldienas) un Eid al-Adha musulmaņu valodā,kad daudzas iestādes uz nedēļu ir slēgtas.Viens ceļvedis iesaka apmeklēt svētku laikā. Bet šaubos vai man tas būs ērti? Vai strādās muzeji, katedrāles, transports??? Kas bija tajā laikā lūdzu atbildi steidzami jālemj par biļeti. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kur ir lētāk nopirkt biļeti no Kijevas uz Stambulu. Es ēdu pati.
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
13:00 lidmašīna ierodas Stambulā. Dīvānu viesnīca Stambulā Kāds ir labākais veids, kā tur nokļūt? Ideālā gadījumā es gribētu braukt ar prāmi: no Eiropas daļas uz Āzijas daļu. Vai kāds zina šo rajonu?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 15 atbildes
vai rokas bagāžā var ņemt līdzi zāles ampulās, piemēram, navakaina difenhidramīnu??
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Sakiet, lūdzu, cik daudz naudas man vajadzētu līdzi, lai netiktu deportēts atpakaļ Stambulā
14 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 25 atbildes
vai Ukrainas pilsoņiem ir iespēja lidot uz Turciju no krievijas?Man tur strādā laulības sieva, lidoju pie viņas un kādi dokumenti un naudas summa ir vajadzīgi.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 37 atbildes
Gribam ar ģimeni lidot uz Stambulu kā mežonis.Apskatīt pilsētu,iepirkties.Sakiet lūdzu,vai kāds nezin vai Stambulā ir iespējams nopirkt istabiņu viesnīcā tieši? Kādā jomā? Kādi laikapstākļi ir marta vidū?Pateicos jau iepriekš, Gulnara.
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
kur doties, kur iepirkties Kur apmesties lēti, bet ērti
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Ceļojuma mērķis ir apskatīt maksimāli daudz apskates objektu 7 dienās. Iesakiet lētu viesnīcu un gaisa ceļojumu kompāniju. Paldies jau iepriekš visiem
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi