Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par StambulaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Stambula
Saprotu, ka kartes cenā nav iekļauti audiogidi un biļete uz Topkapi harēmu. Ja es pērku karti, kā es varu iegādāties audio ceļvežus uz Topkapi un Hagia Sophia, kā arī biļeti uz Topkapi harēmu? Vai ir kāda atsevišķa biļešu kase STABULAS MUZEJA PASĀTES īpašniekiem? Vai arī ir iespējams iepriekš iegādāties tiešsaistē? Jūs tiešām nevēlaties stāvēt vispārējā milzu rindā pie ieejas, jo īpaši tāpēc, ka karte dod jums tiesības uz prioritāru ieeju.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Pirmo reizi Stambulā? Viss labi. Turcijā ne pirmo reizi, bet visas pludmales brīvdienas. Mēs vēlamies redzēt Stambulu. Tas ir, kā es saprotu, lidmašīnas biļetes un viesnīcu rezervācijas. Satraucoši jautājumi: 1. kā nokļūt viesnīcā no lidostas? 2. Konsultējiet pilsētas rajonu ar ērtāko apmaiņu, iepirkšanos, parkiem, atrakcijām. 3. Vai kāds var orientēties lētu pilsētas viesnīcu nosaukumos? 4. Kur paēst, ja vairs nav viss iekļauts. 5. Kur nopirkt ceļojuma karti (atceros par pārvietošanos Antālijā - pilsētas autobusos ir tikai braukšanas kartes. Šoferim samaksa nestrādā. Paldies par padomu.
6 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 14 atbildes
Labdien! Būšu 1 nakti Stambulā. Es gribu apmeklēt Bazilikas cisternu, laivu pa Bosforu, Isiklal, Galatas tiltu, Galatas torni un, ja ir pietiekami daudz laika, Dolmabahčes pili.
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
Labdien! Stambulā būšu 1 dienu. Ko jūs ieteiktu redzēt? Zilā mošeja, Topkany pils, kuru apmeklēja pēdējo reizi.
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Stambulā iemācījos braukt ar metro un tramvaju, taču braukšana ar autobusu man šķiet ērtāka, jo jābrauc pa man izdevīgiem maršrutiem. Bet kā jūs zināt? Mani interesē savienojums no Taksima laukuma uz Laleli, uz Merteru, Zeytinburnu? , Kariljas muzejs ? Ja kāds zin, tad rakstiet.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ir vēlme rezervēt viesnīcu Sisli rajonā. Mani interesē jautājums: vai ir tiešie autobusu maršruti no Sisli uz Aksaray, (bez pārsēšanās pie Taksim), kā arī uz Karakoju? Ja kāds zina atbildi, lūdzu uzrakstiet?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Apmaksāju biļetes uz Topkapi caur internetu, bet joprojām nav tikušas līdz ziepēm, 2.dienas izpratnē neviens nav saskāries
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Mēs ceļosim ar manu meitu Stambulā (16 stundas). Vēlamies apmeklēt jauno atrakciju parku Vialend (rajons - Eyup). Kāds ir lētākais veids, kā tur nokļūt?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes
Mani interesē jautājums: cik tālu no Eminenu laukuma es varu nokļūt ar pilsētas prāmi augšup pa Bosforu? Šajā gadījumā ekskursija pa Bosforu ir izslēgta. Mani interesē tikai pilsētas ūdens transporta darbs. Es lidoju uz Stambulu pēc trim dienām.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Esmu dzirdējis, bet neesmu redzējis muzeja karti un nezinu tās lietošanas nosacījumus. Mēs visi trīs vēlētos doties uz vienu muzeju, izmantojot vienu un to pašu karti ar nosacījumu, ka mēs nekad neizmantosim karti nekur citur.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
No 3. oktobra būsim Stambulā. Vai šajā gadalaikā ir dienas un nakts pastaigas gar Bosforu?Ja ir nakts pastaiga, vai to ir iespējams iegādāties par 80 USD? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
22.10.2012 nopirku Istanbulkartu, izmantoju 2 dienas un devos mājās. 2013. gada 22. maijā es atkal ieradīšos Stambulā. Vai karte būs derīga?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Ir labi dzīvot netālu no Maskavas gaisa mezgliem: kur un kad vēlaties, jūs lidosit prom. Mūsu provincē, tad tikai Antālijā un Stambulā: 2 reizes nedēļā. Jautāju ceļojumu aģentūrās: kā būtu ar atvaļinājumu Bodrumā, Izmirā, Kušadasi, Marmarisā - atbild nekādā veidā, tikai uz Antāliju un tikai pulksten 3 no rīta. Tāpēc es lūdzu ceļojumu no Stambulas uz Kusadasi.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Dzirdēju, ka Edirnē ir daudz vēstures pieminekļu.Ir vēlme apmeklēt šo pilsētu. Pastāstiet, lūdzu, vai kāds tur ir devies: kā izbraukt no Stambulas ar autobusu, cik ilgi jābrauc, kur apmesties un ko apskatīt?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Gribam apmeklēt Stambulu, braucam ar "Accord-tour", Stambulā būsim 3 dienas. visi apskates objekti atrodas tuvu viens otram, visu gribam apskatīt paši (ceļojot ar Accord pa Eiropu, pārliecinājāmies, ka ekskursiju cenas ir ļoti augstas) Lūgums uzrakstīt ieejas biļešu izmaksas (Hagia Sophia un Bazilikas cisterna, Topkali pils, nakts un dienas pastaigas gar Bosforu u.c.), vai šo ir iespējams apskatīt bez grupas? Liels paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Ja kāds zin, tad rakstiet no kura mola var tikt uz Prinču salām, kāds ir grafiks un apmaksas veids (skaidra nauda, ​​karte)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Braucam aprīlī ar sievu uz nedēļas nogali (3 dienas). Gribētos pēc iespējas vairāk apskatīt pilsētu. Iesakiet, lūdzu. atbilstošs un ne pārāk dārgs ceļvedis. Paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 25 atbildes
Mums ir pietiekami daudz laika, lai nebrauktu ar taksometru
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es atradu tikai vienu stāstu par šo tēmu, bet viņi tur brauca ar taksi
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs ar vīru braucam atpūsties uz Stambulu, es gribu doties ekskursijās, mēs negribam rezervēt viesnīcā, tas ir dārgi. pasaki man to uzņēmumu mājaslapu vai kontaktus, kas organizē ekskursijas no Stambulas
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
lidojam cauri Stambulai! ēst apmēram
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 23 atbildi
Vai Roksolanas pirtis jau ir atvērtas tūristiem? Vai kāds tur ir bijis? Lūdzu, dalieties savos iespaidos.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Kur var braukt ar laivu pa Bosforu. Kuras ekskursijas ir interesantākas? Ko nozīmē prāmis?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 16 atbildes
Būšu Stambulā, gribu apmeklēt Kapadokiju. Pastāstiet man, kā un kur labāk rezervēt ekskursiju vai doties pašam? Ja iespējams, aprakstiet patstāvīgā ceļojuma ceļu (ja tas ir drošs) Un kas ir interesantākais, ko tur var redzēt.Paldies visiem jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Un kā jūs jūtaties par ceļojumu aģentūrām, kas piedāvā pilsētas apskates ekskursijas? Vai ir jēga sazināties ar viņiem, ja mums ir tikai divas pilnas dienas Stambulā (1. diena - vakara ierašanās, 4. - rīta izbraukšana)? Ja jā, ar kādām aģentūrām ir jēga sazināties (adrese un aptuvenās cenas)? P.S. Mūsu viesnīca Sultanahmetā.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 24 atbildi
Cienījamie eksperti, es ierosinu šajā pavedienā ierakstīt jūsu programmu 5-7 uzturēšanās dienām Stambulā. Cik ilgi, jūsuprāt, pietiks ar pirmo vizīti? Kāda ir atšķirība starp jūsu turpmākajiem braucieniem uz Stambulu pēc pirmā?
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 28 atbildes
Saprotu, ka var nosaukt divas nedēļas... Bet es gribu izvēlēties daudzmaz optimālu variantu, kā jau pirmo reizi - lai nav sajūta, ka auļ... Anetka-gan, es tevi klausījos :))
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 38 atbildes
Parādīt vairāk »