Jautājumi par StambulaValūta un nauda

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Stambula
Vienkārši, ja maināt liru pret dolāriem un pēc tam dolārus pret rubļiem, tas ir ļoti neizdevīgi.
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Nekad neesmu izņēmusi naudu no bankomāta ārzemēs. Paskaidrojiet, lūdzu, vai tad, kad es izņemu naudu no bankomāta, man tablo ir jānorāda summa lirā vai rubļos?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Es nevaru izlemt par Turcijas liru: ņemt līdzi eiro un samainīt pret liru vai saņemt liru bankomātā ar karti bankā? Paziņojiet man, ja kāds ir saskāries ar šo problēmu.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sabihā ierodamies 5:00. Kur šajā diennakts laikā var samainīt vismaz nelielu summu ceļojumam uz viesnīcu? lidostā vai tās tuvumā...
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, kur Ataturka lidostā ir vislabākā vieta, kur nomainīt dolārus pret liru? Zinu, ka visur pieņem dolārus/eiro, bet liras ir vajadzīgas, lai samaksātu par viesnīcu ierodoties, un par sabiedrisko transportu (Stambulas karte), tāpēc gribētos samainīt naudu pēc saprātīga kursa, ja vispār tādu var atrast lidostā. Saskaņojiet, lūdzu, maiņas punkta atrašanās vietu lidostā. Vai arī ieteiksiet lidostā nedaudz pārsēsties, lai samaksātu par metro/tramvaju, bet pastāstiet man kādu vairāk vai mazāk izdevīgu maiņas punktu tramvaja pieturas Sultanahmet rajonā (tajā vietā, kur viesnīca atrodas)?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Nosūtīju e-pastu uz viesnīcu, kuru vēlos rezervēt. Saņēmu negaidītu atbildi: rezervācijas apstiprināšanai viesnīca neprasa kredītkartes datus.Samaksu var veikt viesnīcā ierodoties. Atcelšana ir jāveic 24 stundas pirms reģistrēšanās datuma... Kas par jēgu??? Nesaprotu, kādreiz rezervēju caur booking.com ar karti. Ko tas nozīmē un kā viņi apdrošinās, ja es neatcelšu pasūtījumu .. . Vai arī labāk caur rezervāciju??? Kāds ir labākais veids, kā veikt rezervāciju viņu vietnē vai vietnē booking.com. Pastāsti??? Lūdzu, steidzami, mums ir jārezervē šodien. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
В условиях бронирования букинга есть такое правило : "Отель оставляет за собой право предварительного блокирования средств на кредитной карте до приезда гостя." Что это значит?. Я должна внести данные своей карточки, но она у меня для перечисления зароботной платы, и я пользуюсь ей ,часто снимаю деньги.Что это за блокирование? И я не помню уже , один раз бронировала на букенге, там какие-то проценты снимают сразу? Тогда бронировала перед отьездом за пару дней. Как же люди бронируют отели за пол года и что не могут свободно пользоваться своими средствами. Что-то я не поняла, обьясните пожалуйста.
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Kāda ir valūta Turcijā, kā norēķināties, kāds ir dolāra kurss. Kur ir labākie apmainītāji?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Pieņemsim, ka es lidoju uz Stambulu. Maciņā tikai dolāri un eiro. Ar ko tu nodarbojies? Uzreiz lidostā nomainīt uz liru ar nepārprotami neizdevīgu kursu, vai var iztikt ar cieto valūtu? Kādu naudu ņem taksisti? Pazemē? Tramvajs? Cik izplatīti ir maksājumi ar maksājumu karti.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes