Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Stambulaiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Stambula
Pastāsti man, cik daudz naudas man jāņem līdzi? Es saprotu. stulbs jautājums, katram savas vajadzības. Lidoju kopā ar meitu (9 gadi) no 1.maija līdz 9.maijam. Viesnīca jau ir samaksāta (centrā). Stambulā neesmu bijis, tāpēc cenas nezinu. Es gribētu redzēt pilsētu, mošejas, parkus, Bosforu bez restorāniem un volāniem. Pastāstiet par ekskursiju izmaksām, ēdināšanu, ieeju mošejās, parkos utt. Un cik maksā ekskursija uz Pamukalle un cik ilgi tā jābrauc?
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Pastāsti man, lūdzu, labas viesnīcas Stambulā! Turklāt, cik dienas būtu nepieciešamas apskates vietām? Kur ieteiktu paēst? Kādas tur ir pludmales? Un pats galvenais - kur var lēti iepirkties - vai jūs interesē augstas kvalitātes ādas izstrādājumi, džinsi, trikotāža, zelta rotaslietas? Pateicos jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 16 atbildes
Sakiet man lūdzu,kur Stambulā ir labāk,kurā tirgū pirkt lētas lietas.Un kurās dienās strādā Stambulas izejošais tirgus???Un kurās dienās ir lielais Lalelli tirgus???
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents Nav atbilžu
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kā nosūtīt pirkumus no Stambulas uz Kijevu? Agrāk dzirdēju, ka ir firmas, kas nodarbojas ar kravu sūtīšanu... Kā klājas tagad? Vai ir vēl kādi šādi uzņēmumi un ja ir, lūdzu, iedodiet kontaktus. Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Pārskatos tūristi raksta par jaku, aitādas mēteļu iegādi Turcijā. Mani interesē mouton kažoks savai sievai. Mouton, kā man šķiet, ir jēra vilna. Bet vai kažokus šuj Turcijā? Uzrakstiet arī kaut ko par tulpju sīpolu iegādi Stambulā. Es gribu iestādīt sakņu dārzu.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Tūristu atsauksmes liecina, ka, lai apmeklētu veikalus Bagdādes ielā, jums ir jābrauc ar mikroautobusu 20 minūšu attālumā no piestātnes. Bet iela ir 6 km gara..Kur var izkāpt?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labdien. Lidoju no Antālijas un aizmirsu apskatīties bezskaidras naudas norēķinu Duty Free Antālijā. Es lidoju no Maskavas uz Stambulu, man īsti negribas vest skaidru naudu. Attiecīgi radās jautājums, vai Duty Free veikalos ir iespējams norēķināties ar bankas karti? Tas pats jautājums interesē par Šeremetjevas lidostu, kopš lidoju no tās - vai var norēķināties arī ar karti? Nu vēl jautājums - tiem, kas lidoja iekšzemes reisus Turcijā no Stambulas Ataturka lidostas... Vai iekšzemes lidojumiem ir Duty Free / lidosta ir sadalīta starptautiskajā. un iekšēji vai ne? Vienreiz biju tranzītā no Antālijas, bet nesapratu :)
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Reiz atsauksmēs lasīju, ka jāšķērso Bosfors, un tad jādodas pretī mašīnas kustībai. Bosfors šķērsoja un nezināja, kur iet tālāk: vai pa kreisi, vai pa labi, vai taisni, jo. Mašīna virzījās uz visām pusēm.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Atkārtoti mēģināju nopirkt pāris kilogramus tabakas vairumā Ēģiptes tirgū savām mājām. Bet es nekad neesmu redzējis tabaku šķiedrās un ķekaros. Pēkšņi tabakas aizsegā tirgo ko citu, un tad lidostā būs problēmas. Baidos mēģināt uz vietas uzpīpēt – ja nu tā ir inde?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
sveiki,gribētu uzzināt kur tiek pirktas firmas drēbju un apavu kopijas,kā ir ar muitu,kāda minimālā pirkuma summa,kur palikt ateljē,ja kāds ceļo un pērk lūdzu atsaukties kur Enneli,dresscode ir šūts, man patiks jautājums Turcijā kur?Būšu ļoti pateicīgs ja kāds var palīdzēt rakstiet uz pastu: iiarap@mail.ru
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Tas attiecas uz augstas kvalitātes apģērbu un zemāku cenu nekā Krievijas Federācijā (krekli, uzvalki utt.)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vai jūlijā ir iespējams iegādāties aitādas mēteli? Kur es varu nopirkt sieviešu aitādas mēteli (nav vieglu) par 700 USD? Ierobežots laiks, 1 dienas ekskursija no Kemeras. Tāpēc sakiet, lūdzu, kur šajā īsajā laikā var droši nopirkt aitādas mēteli?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Labdien! Novembrī ar vīru un bērniem braucam uz Stambulu saģērbties. Interesē arī turku kažoki. Vēlos saņemt no jums informāciju par veselu ūdeļu kažoku cenu diapazonu, vispār Stambulā ir vērts veltīt tam kādu laiku. Vēlos nopirkt sev kažoku. Paldies, gaidīšu jūsu ziņas. Ar cieņu, Elena.
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Iesakiet kur un kādas ir aptuvenās jakas izmaksas?? Un vēl dvieļi un gultas veļa??
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Pēc nedēļas es vienu dienu braukšu cauri Stambulai. Man baigi jāpērk CANON 5D fotoaparāts, vajadzēja atvest no Manilas, bet nolauza. Vai tur var nopirkt tādu kameru un plus vēl pāris objektīvus?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi