Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par StambulaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Stambula
Būtībā interesē pati ekskursijas organizācija un cena (kas tajā ietilpst - lidojums, transfērs vai nē?).
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
Cienījamie foruma lietotāji! Mēs ar sievu esam profesionāli gidi Taizemē. Veicam individuālās ekskursijas, kas plašuma un komforta ziņā ļoti atšķiras no grupu ekskursijām, bet maz atšķiras pēc cenas. Ļoti vēlamies Stambulā atrast tos pašus ceļvežus, kuri varētu mums parādīt šīs pilsētas apskates vietas kvalitatīvi un ne īpaši dārgi. Saprotam, ka tas būs dārgāk, nekā skatīties vienam vai ar grupu. Bet ar mēru, kā mēs to darām. Ja forumā ir tādi cilvēki, mēs ar prieku parunāsim un pasūtīsim programmu. Reālu atsauksmju klātbūtne ar apkalpoto tūristu kontaktiem ir obligāta. Pateicos jau iepriekš.
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, kura ceļojumu aģentūra var lidot uz Stambulu uz 7-0 dienām? Mēs esam no Sočiem. Gribam lidot uz maija brīvdienām.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kas ir iekļauts šīs ekskursijas cenā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs vēlējāmies apmeklēt Stambulu apskates nolūkos. Viņi piedāvāja palikt Barin viesnīcā. Tūrisma operatoru alianse (Kijeva) Pastāstiet man, lūdzu, kas ceļoja ar šo tūroperatoru, kādi ir jūsu iespaidi, vai ir vērts doties pie šī operatora? Varbūt ir vēl atsauksmes un komentāri par viesnīcu Pateicos jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
pastāsti - kāda ir minimālā skaidrās naudas summa un kāda veida bankas kartes tiek kotētas (vai nav jēgas); Kāda veida apģērbs ir šajā gadalaikā? - nu, tīri teorētiski: vai kritiskā situācijā bez "valodas" viegli tikt cauri konsulātam?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 7 atbildes