Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par StambulaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Stambula
Es dzīvošu Sultanahmetā (Fatihā). Paskatījos kartē un neatradu lielus pārtikas lielveikalus. Pastāsti man, kas ir tuvāk un labāk.
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mums ir iekļautas tikai brokastis. Un mēs vēlētos nekur citur nemeklēt citu restorānu, bet gan pusdienot un brokastis viesnīcā Antusa Palace.
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Viņi raksta, ka jābrauc prom no tūrisma centra un uzreiz būs lētāk. Un jūs varat nosaukt iestādes vai adreses. Paldies visiem jau iepriekš)
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Mēs dzīvojam netālu no Taksima)
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pieņemsim, ka es pērku pilsētā 2 litrus Ayran, 1 kg baklavas. Vai to var glabāt istabas minibārā bez maksas vai arī iepriekš jāvienojas ar viesnīcu?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kā Stambulā darbojas ūdens parki? Kā tur nokļūt no centra? Cik maksā ūdens atrakciju parks un maksa? Viņi raksta, ka ūdens parkos ir bezmaksas pakalpojums, vai tā ir taisnība un kā atgriezties?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Visi raksta, ka Stambulā ir daudz vietu, kas jāredz, par iepirkšanos, bet par jūru ne vārda.Vai Stambulā iespējams apvienot ekskursijas un brīvdienas pie jūras?Kur un kā to izdarīt vieglāk?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Dzirdēju, ka tas jau tika atvērts aprīlī, bet nevaru googlē atrast cenu
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vietnēs ir paskaidrojums par braucienu uz Emirgan Park ar autobusu. Un kā no Eminenu ar prāmi nokļūt parkā?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Mājaslapās norādīts, ka aprīlī darbu sācis jaunais parks "Istanbul Vialand" Eiupas rajonā, dīvaini, ka nav pat uzrakstījuši adresi.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vietnē tika atrasta akvaparka adrese, bet sabiedriskā transporta maršruts nav norādīts, lūdzu, pastāstiet mums.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Mani interesē biļetes izmaksas autobusa braucienam pa pilsētu, t.i. iekšpilsētas maršruti, piemēram, no Eminenu laukuma līdz Kariye muzejam.
Reiz biju Stambulā ar organizētu grupu. Vēlos braukt vēlreiz, bet patstāvīgi.Tūrisma aģentūras piedāvā individuālās tūres komplektu, bet var arī pašam iegādāties biļeti un rezervēt viesnīcu. Iesakiet, kā vislabāk rīkoties, ja ceļoju viens. Vai ir drošāk, ja pērkat ekskursiju no uzņēmuma vai tas nav svarīgi? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 22 atbildi
Iesakiet restorānu ar labu skatu Sultanahmet rajonā (piemēram, netālu no Galata tilta, Karaköy mola) vai citur ar vidējām cenām nelielai korporatīvai ballītei. Piemēram, ~50 USD vienai personai.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, no pieredzes: ja lidojat uz Stambulu no Minskas nevis ar ceļojumu paketi, bet patstāvīgi, vai jums ir nepieciešami kādi dokumenti vai vīzas saņemšanai pietiek ar zīmogu, ierodoties lidostā? Un cik ilgi šī vīza ir derīga?
Es to neatradu termināļa kartē, kam jautāju - viņi nezina
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Vietnes atsauksmes par pārtiku ir vienādas: kafejnīca vai ielu tirdzniecība? Un ja vēlos nopirkt pudeli kefīra un 200 gramus siera?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
kur sieviete var aiziet vienu vakaru? Es dzīvošu Sultanahmetā.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
Pastāsti lūdzu!Gribu katru vakaru iepirkties un staigāt pa centru.Cik tālu no Artemis Marin Princess 5 * viesnīcas lai tiktu līdz centram un kā???
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sveiki, braucam uz Stambulu un vēlos apmeklēt hammam))) Iesakiet, kur doties (kas nebūtu kā uz konveijera) un ja iespējams, aptuvenās cenas))) Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 12 atbildes
Lūdzu, atbildiet pēc apskates objektiem, muzejiem, kur varat pavadīt atlikušo dienas daļu. Ko darīt vakarā, kur doties, lai nebūtu īpaši nogurdinoši un droši, ņemot vērā, ka esmu viena. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Man patīk laba dzīvā mūzika. Gribam Stambulā klausīties kaut ko autentisku, austrumniecisku, interesantu – dzīvajā, protams. Lūdzu, iesakiet kādu bāru (klubu, mākslas kafejnīcu), kur to var izdarīt. Vēlams Taksim rajonā.Jautāju par dzīvo mūziku un kaut kādu inteliģentu vietu. vienā no forumiem atbildēja uz manu jautājumu, lai es neblīdotu pa Stambulas diskotēkām un nemeklētu piedzīvojumus uz sava F .... (ceļojam kopā ar draugu). Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kas Jauno gadu svinēja Stambulā, lūdzu, informējiet restorānu vai kafejnīcu, kur bijāt svētku vakarā. Ceļojam ģimene ar pieaugušu dēlu, plānojam dzīvot blakus Gulhanes tramvaja pieturai. Mēs bijām pavasarī Stambulā, ēdām, kur bads noķers. Viņi neskatījās uz situāciju, visur bija garšīgi))) Un tagad viņi apmeklē svētku vakariņas. Jau iepriekš paldies par labu padomu :)
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ietverot brokastis viesnīcā))
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
vai turku puiši var satikties ar 2 meitenēm no turcijas un ukrainas vienlaicīgi?
16 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 14 atbildes
Šefpavārs solīja laist mani uz Jaungada brīvdienām, gribu uz Stambulu, Kur iepirkties (ādas, lupatas), ko apskatīt, kur paēst garšīgas zivis ar skatu uz Trabzonu, kādu viesnīcu izvēlēties. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs ar sievu brauksim 6 reizes (bērni mājās) pirms tam bija tikai Kemera 3-4 zvaigznes, paldies jau iepriekš, mēs nepiedāvājam stulbības no valsts darbiniekiem
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi