Jautājumi par VācijaSaziņa un internets

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Vācija
Es braucu uz Vāciju uz 10 dienām. Es vēlos izmantot navigatoru kartē. Jums ir nepieciešams stabils internets (nevis karstie punkti). Pastāstiet man kādu izdevīgu pakalpojumu sniedzēju vai kādas citas interneta kartes (Kijeva, Ukraina), vai idejas... Paldies!
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Kādu tarifu izvēlēties? Cik daudz tas ir? Kāds ir aptuvenais interneta ātrums Vācijā? Būšu pateicīgs par atbildēm.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Draugi, kuri veica pārsēšanos Minhenes lidostā? Biļete Maskava-Minhene-Bāzele, dokstacijas tikai 45 minūtes. Viņi saka, ka lidosta ir liela, vai pietiks ar 45 minūtēm, ņemot vērā, ka tuvojas pasu kontrole?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Un tomēr no Minhenes lidostas, kāds ir labākais veids, kā nokļūt Minhenes centrā, viņi rezervēja viesnīcu vietnē booking.com.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 15 atbildes
Čau! Kas precīzi zina, pastāstiet man: kāda ir numuru sastādīšanas secība, zvanot no TravelSim kartes (vai vienkārši no mobilā tālruņa), atrodoties Vācijā uz E-plus operatora numuru - man ir šāda iespēja - +49157 - XXX- XXX-XX - varbūt vajag pirms kodiem sastādīt - 0 -?? Paldies jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Vai mani laidīs cauri robežai, ja mans vīrs ir ieslodzīts Ukrainā un es gribu apmeklēt Vāciju uz 15 dienām
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl