Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AntālijaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Antālija
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Rudenī viņi neuzdeva nekādus jautājumus, un tad, šķiet, viņi pieņēma likumu, kas aizliedz importu ...
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Tagad esmu Turcijā, atpūšos, atbraucu 18. jūnijā, gribu šeit palikt 90 dienas. Es zinu, ka jūs varat palikt Turcijā 60 dienas bez pārtraukuma, tad jums ir jāatgriežas Krievijā un jūs varat atgriezties vēl 30 dienas. tie. Man vajadzēs lidot prom 16. augustā - būs 60 dienas, tad varēšu atgriezties vēl uz 30 dienām. Braucu uz Grieķijas salām ar prāmi no Turcijas uz 4 dienām, saki vai tiks uzskatīts, ka esmu izbraucis no Turcijas un ierodoties no Grieķijas vēl 30 dienas mierīgi atpūsties vai jāiebrauc tikai Krievijas Federācijā ?
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sveiki, man ir jautājums. Esmu Latvijas pilsonis, atbraucu uz Tuotsia, Antāliju. Latvijas pilsoņi Turcijā var ieceļot bez vīzas, bet bez vīzas var uzturēties tikai 30 dienas, tad nepieciešama vīza. Jautājums, kur Antālijā Latvijas pilsonis var noformēt vīzu? Adrese? Darba dienas un stundas? Kādi dokumenti ir nepieciešami šim nolūkam? Kāds ir maksimālais termiņš vīzas saņemšanai Latvijas pilsonim Turcijā?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Tās būtībā ir kā cigaretes. Bet vai ar to pietiek?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labdien! Sakiet, lūdzu, cik daudz alkohola drīkstu vest uz Turciju bagāžā un rokas bagāžā? Vai rokas bagāžā un reģistrētajā bagāžā ievestie litri summējas? Saprotu, ka bagāžā var ievest 1 litru. stipru alkoholu uz sejas un papildus es varu uzņemt 2 litrus algola Dutikā ar grādu virs 22% vai 3 litrus ar pakāpi zem 22%, vai ne? Vai vienkārši (bagāžā un rokas bagāžā) 2 litri algola ar grādu virs 22% vai 3 litri ar pakāpi mazāku par 22%? Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 27 atbildes
Labdien! Iesakiet kur likt krieviski pirkto alkoholu duty free (paka nav atvērta) atgriežoties no Turcijas? Rokas bagāža vai bagāža???
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
es esmu no Ķīnas, es varu ierasties Antālijā, man nav vajadzīga vīza un cik ilgi es varu šeit palikt
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Parādīt vairāk »