Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AntālijaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Antālija
Sveiki! Es salīdzināju ceļojumu izmaksas eiro uz Turciju 2022. gada vasarā ar lidojumiem no Maskavas un Kijevas un biju ļoti pārsteigts. Šķiet, ka lidošana no Maskavas aizņem ilgāku laiku, un ekskursijas uz tām pašām viesnīcām ir lētākas. Ar ko tas saistīts?
3 gadā atpakaļ  •  10 abonenti 33 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Sakiet, lūdzu, nav dārgs tūrisma operators Turcijā. Vai varbūt kāds tūri organizē pašu spēkiem?
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Lūdzu, norādiet, kurš tūrisma operators jums jāizvēlas ceļojumam uz Antāliju. Kur vispievilcīgākās cenas un labs serviss. Esmu no Kijevas. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
no personas uz Turciju, Antālijas pilsētu, Miramare Beach 4* viesnīcu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Saņēmām piedāvājumu no hipermārketu ķēdes doties apskates ekskursijā pa Turcijas dienvidu krastu. Atbilstoši piedāvājumam lidojums un transfērs tiek apmaksāti, kā arī nakšņošana, ekskursijas, eskorts ir dāvana. Kas gāja uz šādiem priekšlikumiem - atsaucieties! Dalieties savos iespaidos. Vai šī ir īsta vai cita "multene"?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Īsumā: apskates ekskursija par brīvu, nakšņošana 4 un 5 zvaigžņu viesnīcā, brokastu bufete, 6 fantastiskas ekskursijas, autobusi un krievu gidi uz ceļojuma laiku.???? Garantijas??? Kāpēc pie velna es saņēmu pa pastu bukletu ar piedāvājumu šim bezmaksas ceļojumam + maksa = vīza, lidojums, transfērs, apdrošināšana ... Tūrisma operators-Premio Travel
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Atnāca vēstule no Krievijas Standarta bankas ar priekšlikumu veikt 8 dienu ceļojumu uz Antāliju no Armada-Tour ar atvieglotiem noteikumiem. Maksājums tikai par vīzu un lidojumu (300 USD turp un atpakaļ). Tūrisma kompānijas vietnē ir tikai šis ceļojums. Ļoti šaurs darbības lauks – rada aizdomas.
14 gadiem atpakaļ  •  45 abonenti 294 atbildi
ekskursijas izmaksas uz 8 dienām Dienvidturcijā, ieskaitot Antāliju un Anatolijas piekrasti
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Vēlos dzirdēt atsauksmes par braucienu uz šīs sistēmas vai tamlīdzīgi!Paldies!
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 17 atbildes