Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Antālijaiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Antālija
Vai kāds ir iegādājies smaržas no Sephora Turcijā? Kā ir kvalitāte? Vai arī iesakiet kaut ko vietējo dāvanām.
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
ŠODIEN IZDOSU, IZDOT RĪT!!!Nevaru atrast SPORTA VEIKALU ADRESES TURCIJĀ, ALANIJĀ!!!! STEIDZĪGI VAJADZĪGI CILVĒKI!! ! PASTĀSTI!! !
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kurš atradās veikalā "Polaris" pie autobusu pieturas "Antreya" "Muratpasha" Sokuk 464 vai simtgadīgajā ielā netālu no krustojuma ar Gulluku? Ja kāds bija uz 465, tad varbūt kāds nesen gāja uz ādas veikalu tajā pašā ielā (tas ir tuvāk Ismetpašai no Polaris), kā tur tagad ir ar sortimentu un cenām ???
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Un vai ir iespējams eksportēt virs normas?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vai tuvumā ir boutiques, apģērbu veikali, šī viesnīca?Vai arī ir vērts doties uz tirgu? Vai jūs interesē apģērbu veikali, boutiques par saprātīgām cenām?Pasakiet lūdzu, vai jūs interesē arī zīmolu veikali?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Labdien! Tā nu atpūtāmies izcilā viesnīcā un vēlējāmies mērķtiecīgi taupīt uz visas ģimenes virsdrēbēm. Kā pacienti apieta veikalu un neparastu centru jūru. Bet mums ir paveicies! Novēlu jums visiem normāliem tūristiem neapmānīties un, ja vēlaties normāli izskopoties, sazinieties ar šo puisi. Viņš ir saimnieka dēls un jau mums labs draugs. Mēs tagad pērkam tikai caur viņu. Mani sauc Aliks. Šeit ir viņa pasts. Rakstiet viņam otamadze@yandex.ru, viņš jums atzvanīs un pēc tikšanās iedos savu tālruņa numuru. Viņš ir burvīgs puisis un ļoti draudzīgs. Bet jūs netiksiet maldināts. Esam ļoti apmierināti. Un mēs vienmēr pērkam caur viņu. Visu to labāko! Netērējiet laiku tukšiem pirkumiem.
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 5 atbildes
Sveiki, pastāstiet par ēdināšanu viesnīcā Rixos Lares 5, kur tuvumā var iepirkties, iepirkšanās centri ar drēbēm, bazāri un tas viss?Un kā līdz tiem nokļūt un cik?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Vai viesnīcā un ārpus tās ir veikali? Vai arī ir vērts doties uz tirgu?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Izvēlējos sev ādas kleitu, pielaikojot patika, apkārtējie teica, ka labs "ciems". Naudas jau tā bija maz, tāpēc veicu priekšapmaksu un sarunāju piegādi uz Maskavu. M izmēra vietā atnesa XXL izmēru, stulbi samaksāju pilnā apmērā (saņemot nemēģināju, jo ticēju, ka viss ir bez viltības, bet ja būtu uzreiz atteikusies, tad nebūtu atgriezušies priekšapmaksa vienalga, bet tā arī nebija maza), tagad nevaru ne apmainīt, ne atdot. Tur arī noplēš etiķeti, meitene, kas šeit pieņem un iedod preces, negrib palīdzēt, tagad nekādi nevaru sazināties, lai gan telefons ir. un pasts ir uzskaitītas vietnē. Kungi, lūk, kā turki mūs apmāna!!!!! Esi uzmanīgs! Vietne: www.kircilarmondial.com.tr Burtiski visi tūristi, atpūtnieki Antālijā, tiek nogādāti šajā centrā.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Pastāstiet man, kā nokļūt no viesnīcas Topkapi Palace uz ielu. Gulluk? Kādi autobusi?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Labdien. Vēlos apmeklēt bazāru par saprātīgu cenu. Viņi saka, ka viesnīca ir pārāk dārga. Lūdzu pasaki man
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
kur atrodas apģērbu tirgus pie viesnīcas Kremlin Palace
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
ne ezdite s gidami na ''besplatnıe ''ekskursıı.zaplatıte v razı doroje.Otdıhayushım v Kundu oceny legko hodity po shoppingam samim.tam mnojestvo magazinov gde delaty pokupkı po bolee nızkımm
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
interesē veikali un cenas
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Alanijā ir sporta veikali???
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Es dodos uz Turciju aprīļa beigās, kādi augļi un dārzeņi būs gatavi šim periodam?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Tirdzniecības centri Antālijā
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Pastāstiet lūdzu kādi autobusi, dolmushi iet uz tirdzniecības centru "Deepo"?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Lūdzu, pastāstiet pieredzējušiem ceļotājiem Turcijā, kā jūs saprotat, kur un kad ir lietderīgi kaulēties, veicot dažādus pirkumus. Skaidrs, ka tirgos, veikalos, mazos veikaliņos vajag kaulēties, bet lielos tirdzniecības centros vai lielveikalos, cik tas ir izplatīti? Kur vēl kaulēšanās var būt nepiedienīga?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Kurš ir ieinteresēts iegādāties īpašumu Turcijā?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Izlasīju sludinājumā.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es domāju, kā nokļūt viesnīcā Baia Lara uz Migros Antālijā? Kad ir atlaides? Vai tur ir veikali ar nosaukumu?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labdien! Kur Antālijā (pilsētā) var nopirkt pieklājīgu aitādas mēteli? Vai meklējat veikalus Išiklarā vai lielos iepirkšanās centros? Un vispār tiešām ir iespējams nopirkt pieklājīgu, modernu aitādas mēteli, un kāds var būt cenu diapazons.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
cik daudz laika prasīs?vai labāk strupu Maskavā?
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes
Es ceļoju ar savu sievu un 15 gadus veco meitu. Palīdziet, kur varat ātri un lēti iztērēt visu naudu drēbēm un pēc tam atpūsties
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 9 atbildes
Labdien! Man ir jautājums par tirdzniecības centru Depo. Vai tas tiešām ir Outlet? Kurš jau ir konsultējis, kādi veikali tur ir, kādas ir cenas? Nu, piemēram, vai tur var nopirkt aitādas mēteli? Vai ir izvēle, vai labāk ir doties uz citu tirdzniecības centru? Paldies jau iepriekš!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vasarā atpūtāmies Turcijā, nolēmām nopirkt ādu, nu, tajā pašā laikā rotu ar piegādi uz Maskavu. Tā nu āda tika atvesta, kā solīts, bet rotas jau mēnesi gaidījām. Telefons centrā neatbild. Es nezinu, kā ar viņiem sazināties. Sakiet man, kā rīkoties šajā gadījumā, vai jūs joprojām atstājāt avansa maksājumu?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »