Jautājumi par AntālijaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Antālija
4 gadā atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Jebkura pilsēta (Side, Kemera, Alanja, Antālija). Viesnīcas budžets 2 pieaugušajiem līdz 900 eiro par 5 naktīm. Pateicos jau iepriekš! P.S. Orindžas apgabalā bija Kemer un Hydros Club, es gribu jaunu vietu).
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 10 atbildes
Paziņojiet man, ja tas ir kritiski. Un, ja jā, kāds ir labākais numurs, ko lūgt? Un vēl viens jautājums. Vai viņi ļauj bērniem no 6 gadu vecuma uz pieaugušo slidkalniņiem. Vai arī viss ir stingri? Paldies par atbildēm!
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Galvenais kritērijs ir laba ieeja jūrā un bērnu animācija, budžets 1300-1400 USD ģimenei 9-10 dienu izbraukšana no Harkovas
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Mēs esam ģimenes ar bērniem vecumā no 7 un 8 gadiem. Es gribu, lai tas nāk par labu arī viņiem. Padalieties, lūdzu, pieredzē, ja kāds ir bijis abās. Pateicos jau iepriekš
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Skaidrs, ka budžets ir tas, uz kā es balstīšos. Vēlējos lūgt padomu viesnīcas izvēlē, atsauksmes internetā nav viennozīmīgas, izvēlējos vairākas, vēlējos uzzināt Jūsu viedokli vai vēl ko ieteikt. Ceļojam ar bērnu, 1,5 gadi, lai gan jau ēd no kopējā galda, vajadzīgi dažādi gaļas ēdieni un augļi. Alanju izvēlējāmies tāpēc, ka tur ir ērtāka pludmale, kā mums likās. Atliek lemt par viesnīcu, būtu jauki ar lielu teritoriju. Ko jūs domājat par šīm viesnīcām? Kleopatra Sahara, saules uguns pludmale, beltur, klubs tess, Mikado pludmale.
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 22 atbildi
VĒLĒTU UZZIRDĒT ATSAUKSMES PAR BĒRNU ANIMĀCIJU VIESNĪCĀ.IEDZĪVAS ATBILDES 50 LĪDZ 50 ATSAUKSMES.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Parādīt vairāk »