Jautājumi par AntālijaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Antālija
Pastāsti man lūdzu - kā ar autobusu nokļūt no viesnīcas Laras priekšpilsētā līdz "Upper Duden" ūdenskritumam? Un kur es varu lejupielādēt Antālijas karti ar transporta maršrutiem (autobuss, tramvajs, metro)? Jau iepriekš paldies par atbildi :)
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Labdien, mēs dosimies apmeklēt Wind of Lara Hotel & Spa 5 *. Pastāstiet man, kā no viesnīcas nokļūt augšējā Duden ūdenskritumā. Paldies ar uv.Viktoru.
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kuru ceļojumu aģentūru izvēlēties? Vai viņiem ir vietnes un kā tās atrast Antālijā?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Dodamies ar draugiem apmeklēt šo parku ar ūdenskritumiem. Vai uz to var nokļūt ar mikroautobusiem no Kemeras? Ja kāds zina, lūdzu, padalieties pieredzē. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
Ierodoties viesnīcā, organizētā informatīvajā sanāksmē gids mums piedāvāja ekskursijas, jo tika ieteiktas interesantākās: okeanārijs, jūras dziļūdens makšķerēšana un kvadriķi.Okeanārijs vienkārši neatstāja nekādus iespaidus, izņemot pārsteigumu, jo gids teica, ka šī izklaide bija paredzēta uz 2 stundām, tas ir dīvaini, jo šajā laikā var personīgi iepazīties ar katru zivi, bet vienkārši iziet visu cauri maksimums 30 minūtēs, plus ievērojama cena 60 tanki no deguna ir pievienots šim)))) 3 cilvēku ģimenei gandrīz 200 USD caurulē (((((nu, tā ir puse kaujas, bet vienkārši nav iespējams baudīt dziļjūras makšķerēšanu !!!!!!!!!) !!!! Rīks ir sapuvis un tikai bērniem, gide teica, ka kādu dienu viņi noķēra 3 metru haizivi)) , nez, kas, ja vīra rokās sabruka lieta, ko turki sauca par makšķeri) no zivs, kas sver 200 g
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
braucam ar dēlu 21.11-04.12 plānojam 5 ekskursijas antālijā + 1 diena Izraēla kur izdevīgāk pirkt
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
kas ceļo ar premium ceļojumu uz Turciju 28.11.2012., atbildiet. mans e-pasts: tania.dtp@mail.ru
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
Tikko atgriezāmies no Turcijas (Antālijas) pilnīgā sajūsmā, atkal braucam uz nākamo gadu. Dzirdējām, ka no Turcijas ir ekskursija uz Ēģipti. Vai tā ir taisnība, un kādi ir iespaidi par to, kurš devās? Es zinu, ka ir ekskursijas uz Izraēlu, bet pagaidām neko precīzu par Ēģipti nevaru atrast, arī uz Ēģipti negribu braukt speciāli. Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Uz Antāliju braucam pirmo reizi!
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Puiši, pastāstiet man, kā nokļūt Antālijas vecpilsētā pēc tam, kad ar dolmušu esam nokļuvuši Migrosā. Vai šis arī būs dolmushs? kādas ir zīmes, kur apsēsties/iziet? Un ko interesantu var redzēt vecpilsētā un bez tam pašā Antālijā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
Pastāstiet man, kur šajā viesnīcā var iegādāties ekskursijas, izņemot ceļvežus.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai varat pateikt, cik ilgs laiks nepieciešams, lai nokļūtu no Kundu līdz Demre-Mira-Kekova (aptuvenais grafiks)? Un uz ekoparku un Tahtali kalniem? Pateicos jau iepriekš
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Draugi, pastāstiet, lūdzu, ko ir interesanti apmeklēt Antālijā (pašā pilsētā) pašiem, ierodoties tur ar taksometru vai mikroautobusu. Nu, piemēram, kā Naama Bay Šarmā. Es to novērtētu )))
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
Pastāstiet mums par Dienvidturcijas tūri, organizē Reader's Digest. Tas ir pārāk labi reklamēts!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kā dobratsa do arheologicheskogo muzeija ot vokzala(priedem iz Alany)? Vokzal v severnom chaste goroda, muzei vnizu okolo more...Priznatelno za pomosh!!!!
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Vai varat man pateikt, vai šīs viesnīcas tuvumā ir kādi vietējie tūrisma uzņēmumi? Ja jā, kur tad īsti tās atrodas un kādas ir aptuvenās cenas vienas dienas ekskursijām?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Sakiet, Antālijas ostā neviens nav bijis, lai aizķertos uz laivu, kas dodas uz N. Djudeka ūdenskritumu, tā teikt, mežonis.. Kaut kā pērkot šo braucienu, pavisam negribas dabūt dažus papildus nevajadzīgi veikali. Un tomēr Kursunlu un Upper Dyudek ūdenskritumi.Nevienā ceļojumu aģentūru bukletā neatradu ekskursijas uz tiem.Kā vispār tur nokļūt?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Ko interesantu var apskatīt Antālijā ar bērnu 13 gadu vecumā, kādas ekskursijas būs interesantas.Cik maksā akvaparks? Izlidojam 27.maijā, kādas cenas augļiem?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
Maija beigās gribam braukt no Antālijas uz Stambulu (iepirkšanās, apskates objekti) Ielu strādnieki piedāvā, cik zinu, 100$ no cilvēka dienā. Ar dienu nepietiek, un bērnam tās ir mokas. Konsultējiet, kā krāpties lētāk, vietnē ext. aviokompānijas turp un atpakaļ lidojums 144 liras trim, es labi nezinu turku valodu un nesapratu to turp un atpakaļ vai vienā virzienā. Kur Stambulā atrast lētu nakšņošanu ar ērtībām. Vai ir iespējams atrast sev tur pilsētas apskatu (Hai Sophia utt.) Laveli kur un kā tur nokļūt.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Pastāstiet lūdzu cik maksā niršana?? Un kur vislabāk pasūtīt? gribētos pamēģināt pirmo reizi!
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
Lūdzu - kurš* tikko* atgriezies no Antālijas - nepieciešamas ekskursiju cenas un izbraukšanas laiks no viesnīcas; un atgriešanās laiks viesnīcā. Ja ir kontakttālruņi, priecāšos. Jo internetā gandrīz nav informācijas, un visas Antālijas ceļojumu aģentūras piedāvā vai nu ceļvedi angļu valodā, vai arī privātu tūri. Paldies jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Vai ir vērts doties ekskursijās gida pavadībā vai pašam. Un kuri ir labāki? Kā nokļūt pašā Antālijā?
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
kādas ekskursijas apmeklēt un cik uz tām nokļūt no Antālijas???
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 9 atbildes
Esam jau bijuši Pamukalā, Efesā, Demre-Mira-Kekova, Zaļajā kanjonā, Alni cietoksnī un alās, ko vēl apskatīt un tuvāk viesnīcai, bez gariem braucieniem?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi