Jautājumi par AntālijaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Antālija
Labdien visiem, kādi laikapstākļi šobrīd ir Turcijā? vai ir vērts lidot aprīļa beigās
8 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes
Vai tiešām novembra sākumā vēl varēs peldēties jūrā?Domāju vai ņemt biļeti no 1. līdz 8.novembrim.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
(ierašanās 04.10.2014.)
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Uz šo viesnīcu lidojam 8.oktobrī uz nedēļu. kāda ir gaisa un ūdens temperatūra šajā laikā? kādas siltas drēbes ņemt līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien, pastāstiet man, cik ērti ir sākumā līdz 20. oktobrim? Es iešu ar bērnu. Interesanti arī, kur siltāks, kurā virzienā skatīties. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Kas atpūšas Konyalti apgabalā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
sakiet, lūdzu, ja kādam ir bijusi pieredze - vai Antālijā ir iespējams nodzīvot vasaru, neizmantojot kondicionieri, cik neizturams būs karstums?
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 12 atbildes
Vēlos arī vispārīgi uzzināt par šo viesnīcu no tiem, kas to apmeklēja (WOW Kremlin Palace 5*)???
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Mūsu viesnīca Rixos Lares atrodas Antālijā, taču plūdi mūs nobiedēja, un tagad mēs nezinām, kā iet, vai arī labāk neriskēt un atteikties no kuponiem?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Rīt izlidojam, bet prognoze ir auksta un lietaina.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Sakiet, lūdzu, kāda ir gaisa un ūdens temperatūra Antālijā no 20. septembra un oktobra sākuma? Kādas drēbes ņemt līdzi?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Es dodos prom 3. maijā!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ko ņemt no lietām.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
25. martā dodos uz Antāliju, bet draugi mani atrunā!
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Atvaļinājums no 1.-10.maijam. Es gribu ar ģimeni doties uz Turciju. Bažas rada tas, ka visi oficiālie informācijas avoti iesaka doties atvaļinājumā no maija vidus. Kāpēc pirmajā puslaikā ir tik neērti un auksti? Dalies, kas bija. Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Pirmo reizi dodamies uz Turciju no 9. līdz 20. aprīlim. kādi laikapstākļi tur ir šajā laikā? vai tu vari sadedzināt? Un kādas ir labākās lietas, ko ņemt līdzi, lai ērti atpūsties?
Cilvēki man saka, kādi ir laikapstākļi Antālijā martā? ar ko vilkt kažoku vai jaku, zābakus vai kurpes?? PALDIES)))))
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Sakiet, lūdzu, vai varat doties pastaigā vai vizināties. Kā šobrīd klājas viesnīcā Sera?
Dosimies atpūsties 16.oktobrī.Kāda gaisa un ūdens temperatūra šajā laikā?Vai līst?Paldies!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Lūdzu pasaki man!
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
brīvdienas ar bērnu
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Atvaļinājums iekrīt aprīļa pirmajās dienās. Gribam uz Antāliju. Kāds tur ir laiks?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vēlos februāra sākumā doties uz Turcijas dienvidiem. kāds tur būs laiks, auksts?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Es dodos ekskursijā kopš 15. novembra un nezinu, kādu apģērbu ņemt līdzi.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Kādi ir laika apstākļi Antālijā novembra beigās, decembra sākumā?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Cienījamie foruma lietotāji, sakiet, kas tikko atgriezās no Turcijas, rīt izlidoju, kāds laiks tur (Antālijas reģions), kādas lietas ņemt līdzi, kā vakarā, vai nav forši?
16 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
Parādīt vairāk »