Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AntālijaValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Antālija
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
Internetā iepazinos ar turku. Mēs tagad runājam Skype. Viņš man piedāvā vienu reizi atbraukt uz Turciju vismaz uz nedēļu un tad apprecēties un viss uz viņa rēķina. Man liekas, ka šeit kaut kas nav kārtībā. Kā jūs domājat?
11 gadiem atpakaļ  •  16 abonenti 25 atbildes
Labdien visiem!Jūnijā braucam uz Antāliju,uz Kaleici atpūsties.Kur ir tuvākās pludmales?Vai tās ir maksas vai var paņemt līdzi savu dvieli bez maksas?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Cienījamie kolēģi!Kas īrēja dzīvokļus Antālijā ziemā?Mums nepieciešama detalizēta informācija par visām pusēm un pieredze šajā jautājumā!Īpaši interesē Apsaru rajons!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
esam bez auto, t.i. Mēs brauksim ar autobusiem.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 15 atbildes
Lūdzu, pastāstiet man, cik daudz naudas jums ir nepieciešams brīvdienām Antālijā
12 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 39 atbildes
ben istiyorum bakmak Ahtalia
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
Vai tiešām tikai ēdiena trūkuma dēļ uz kuģa? Vispār, kā jums patīk šī aviokompānija?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Varbūt kādam ir zināma aptuvenā šo pieturvietu atrašanās vieta vecpilsētas un pludmaļu rajonā.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai katram ierakstam ir "dzīvs" aprēķins (5$ -? Vai bērnam tā pati samaksa?) Vai arī iedod žetonu uz noteiktu laiku? Piemēram - palikt divas stundas no rīta pludmalē, aiziet uz parku un atgriezties pēcpusdienā - atkal maksāt par ieeju? Kāda sistēma?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Paskatījos rezervāciju piedāvājumus - daži pansionāti un mazās viesnīcas piedāvā transfēra pakalpojumus.. daži norāda, ka rezervējot, piemēram, virs 6 dienām, transfērs ir bez maksas. Kas saskārās? Vai arī cik viņi var prasīt maksāt?
15 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
Novembrī 25 cilvēku grupa dodas uz piekrasti, 2-5 stundu brauciena attālumā no Antālijas. Būs dažādas aktīvas aktivitātes, mūzikas džemi ar bungām u.c. 1. Kur atrast nomaļu vietu pie jūras bez kaimiņiem, kur uzcelt telšu pilsētiņu, gatavot uz ugunskura un neradīt problēmas ar varas iestādēm un iedzīvotājiem? Ideāli - sala, pussala 2. Kur ir labākā vieta, kur iegādāties produktus? 3. Virvju trasei nepieciešams daudz virvju. Kur es varētu nopirkt? Vai tas būs lētāk nekā Krievijā? Varbūt ir kāda karte ar veikalu katalogu?
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
Es iemīlējos Turcijā un savā iedegumā! Vēlos turp doties jūlija beigās. Bet kā to izdarīt bez tūroperatoru palīdzības? Un tad cenas nekur nelēca augstāk. Pat viesnīcā, kurā jau esmu bijis. Lai gan nezinu kāpēc :( Pieredzējuši tūristi PALĪDZ!
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi