Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par AntālijaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Antālija
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vīram ir dzimšanas diena. Iesakiet restorānu vai kafejnīcu. Virtuve ir vietēja, eiropeiska. Vēlams no savas pieredzes.
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pateicos jau iepriekš
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Sveiki! Mēs plānojam nakšņošanu šajā viesnīcā. Lidojam kopā ar ģimeni un vecākiem. Mans vīrs un bērni atradīsies elegans ēkā, un mani vecāki būs parkā. Sakiet, lūdzu, vai restorāni ir kopīgi visām ēkām? Vai arī katram ķermenim ir pievienots viens?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Sveiki, vai viesnīcā ir iespējams smēķēt jebkur?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien. fotogrāfija atsauksmēs parāda, ka mini bārs istabā ir piepildīts ar ūdeni, un bērniem ir alus un pat piens. vai tas viss ir bez maksas?
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Viņi raksta, ka var maksāt tikai ar karti, kas jums ir jāiegādājas un kaut kur jāaktivizē. Turklāt nauda tiks norakstīta par aktivizēšanu. Ir arī pārskaitījumu kartes. Vai ir iespējams samaksāt vadītājam par braucienu? Kas nesen bija Antālijā un patstāvīgi ceļoja ar autobusu, lūdzu, pastāstiet mums. Mēs esam diezgan apjukuši
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Viesnīca nenodrošina transporta pakalpojumus uz pludmali. Kura pludmale ir tuvāk? Kura no tām ir pieejama kājām? Vēlams brīva pludmale.
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
man tiks rezervēta biļete es gribu ņemt līdzi bērnu cik man tas maksās
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Ko jūs varat darīt Jaungada dienā Turcijā?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
kakie alkogoljnie napitki vkljuchajut v all inclusive boad?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sakiet, lūdzu, mēs 4. septembrī braucam uz Kremli, vīram 9. septembrī, gribam svinēt tur. Ko viesnīca piedāvā šajā sakarā. Un mums ir arī divstāvu istaba, tur tiek nodrošināti halāti un čības, ja nē, vai ir iespējams šo jautājumu atrisināt reģistrējoties reģistratūrā.Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
pastāsti man, ko tas nozīmē
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, oktobrī ģimenes viesnīcā vēl būs animatori un bērnu izklaides vai arī būs ļoti maz, paldies un kādi būs laikapstākļi Antālijā oktobra sākumā.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Kas bija šajā viesnīcā, lūdzu, pastāstiet mums, kas tur atrodas šajā rajonā. Kur doties. Un kur nopirkt drēbes. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Laba diena visiem! Sakiet, lūdzu, kurš zina vai ir redzējis, vai var makšķerēt ar zvejas tīklu (aka apmetnis, izpletnis)? Zivis nav nopērkamas. Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vai varat, lūdzu, pateikt, ar kādu transporta maršrutu var nokļūt no Laras un Konjaltu rajoniem uz Kaleiču rajonu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
viņi rakstīja, ka arbūzi nes ...
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
un vai ir kādi vecuma ierobežojumi (attiecīgi pie ieejas diskotēkā)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Palīdzība izvēlēties viesnīcu Turcijā (Antālijā), vēlams ar visām ērtībām un saprātīgu cenu. Es ceļoju viens, patiesību sakot, meklēju brīvdienu romantiku ar patīkamu sievieti.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
un izmaksas vai vecpilsētā kaut kur kaleici konyalti rajonā)
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Parādīt vairāk »