Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par PatajaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pataja
Vai interesējaties, vai 2018. gadā Patajas pludmalēs kļuva tīrāks? Kurā vietā ir labāk peldēt Jomtienā, Najomtienā? Centrālā daļa? Nav vēlmes katru dienu klīst pa salu, jā, pāris dienas, pāris dienas ekskursijas, un pārējā laikā gribētos kaut kur aizbraukt, turklāt ar budžetu.
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 16 atbildes
Uz Pataju dosimies jūnija beigās, jūlija sākumā, kad ir lētāk rezervēt ekskursiju? Trīs mēnešus pirms ceļojuma vai tuvāk izbraukšanas datumam, teiksim mēnesi? Viņus interesē 2-3 viesnīcas pēc pašu izvēles, nevis tas, kas tūroperatoram paliks. Vai, ceļojot ārpus sezonas, ir priekšnosacījums par agrīnu rezervāciju Taizemē? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien! Tāda problēma bija ar ceļojumu aģentūru Coral Travel. Noslēdzām līgumu ar tūrisma aģentūru oktobra sākumā,viesnīcā Ambassador City Jomtien Inn Wing bija izbraukšanas datums 25,12,13.Veicām priekšapmaksu.piemaksā nav jāmaksā,domājams,ka dos atlaide. Mums nebija iespējas lasīt atsauksmes un mēs piekritām.Bet tad, kad mēs lasījām atsauksmes, mēs bijām šausmās! Bet viņi jau ir ziņojuši par apstiprinātu rezervāciju.Vēlamies pārrezervēt tūri, un šajā gadījumā viņi lūdz mums samaksāt sodu 10% apmērā no ekskursijas izmaksām.Vai mums ir tiesības pārrezervēt ekskursiju, nemaksājot soda naudu , šī ir agrīna rezervācija (kā viņi mums teica).
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Kurš var pateikt, cik reižu varat rezervēt dažādas viesnīcas un pēc tam atcelt rezervāciju (ilgi pirms reģistrēšanās, dažus mēnešus), galu galā izvēloties vienu iespēju sev? Es maksāju par rezervāciju Agoda, izmantojot VISA karti. Un vispār - vai un cik ātri Agoda atdod visu naudu par atcelto rezervāciju? Gadās, ka kāds atcēla rezervāciju un šī istabiņa parādās Agoda piedāvājumos, man tas patika vairāk nekā uz doto brīdi rezervētais. (Uh, es skaidri pateicu savu viedokli :) )
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
kādas vietējās ceļojumu aģentūras var kvalitatīvi un lēti iegādāties ekskursijas uz Kambodžu, Kwai upi un Koh Samet salu, ja šie divi jēdzieni, protams, ir apvienoti?un ja kāds ir bijis šajās ekskursijās, vai var dot aprakstu? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
No pēdējā brauciena atnesu reklāmas brošūru, tur reklamē šo firmu, vai ir vērts ar viņu sazināties par ekskursijām?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 11 atbildes
Rudenī braucu uz Pataiju.. Pastāstiet, kurš jau ir ceļojis, kur labāk lidot un caur kuru ceļojumu aģentūru. Esmu viens.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Mēs ar manu nākamo sievu dosimies medusmēnesī uz Taizemi un atradām šo viesnīcu (Botānika). Šķiet, ka viss ir skaisti uzrakstīts un par 99% izlemts. Tagad ceļojumu aģentūra — pievienojies — kā ir? Lasīju, ka viņa strādā Ukrainā no 2010. gada un jau tur kādam kaut ko parādā, viņu dzenā... Cenas viņiem pievilcīgas - zemākās, es pat teiktu, tāpēc gribas lēti un jautri! Kurš teiks par un pret, vai ne?
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 52 atbildi
Mēs vēlamies atrast Sergeju!
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 14 atbildes
pagājušogad bijām Puketā.Mums ļoti patika.Pastāvīgi tusējām,pastāvīgi bijām pie jūras.Dzīvojām Patongā.Varbūt ir vērts pārmaksāt un braukt uz Puketu?Gribu pabūt un apmeklēt jūru.
13 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 19 atbildes
pastāsti, kurš gāja, kā vislabāk? paņemt ekskursiju pa Pataiju + Bangkoku uz 2 naktīm vai no Pataijas doties uz Bangkoku patstāvīgi (pats izpratnē pirkt ekskursiju uz Bangkoku)?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
kurš lidoja no Pegaza uz "Ziemeļu vēju" raksta. Pārskatos cilvēki raksta, ka cilvēkiem tiek atņemtas 1,5 vai 2 dienas. Un kā ar to tikt galā?
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 35 atbildes
brīvdienas augustā
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
mēs vēlamies uzzināt, vai ir vērts lidot uz Pataiju no Anex-Tour
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, par Pegas Tourist programmu "2 dienas BKK un Pataijā"
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sapulcējās, lai septembrī dotos pirmo reizi uz Taizemi, notikums: medusmēneša ceļojums. pastāstiet man, kuru kūrortu izvēlēties, lai apvienotu lielu ekskursiju skaitu un skaistas vides klātbūtni? Pēc atsauksmēm: Pataijā ir daudz ekskursiju, bet sliktas pludmales un jūra, un Koh Samui, jūra super, bet ekskursiju maz. Un mēs vienkārši nevaram izlemt (((. Paldies jau iepriekš par palīdzību!)
16 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 17 atbildes
Cik labi viņi strādā ar tūristiem? Un rezervēt viesnīcas?
16 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Vai šajā viesnīcā ir iespējams iegādāties ekskursiju pa Maskavu?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes