Jautājumi par PatajaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pataja
Labdien, dažādos resursos cenu zīmes ir vai nu 1000 bati, vai 1200 bati. Podskazhite kurš pēdējos trīs mēnešus bija Tae. Cik maksājāt par vīzu ierodoties?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki! Man ir dubultā ieceļošanas vīza Taizemē. Es gribu doties uz Kambodžu vīzas skrējienā, nolēmu doties ekskursijā. 3 no 4 vietējām tūrisma aģentūrām man teica, ka ukraiņiem, iebraucot Kambodžā, ir jāmaksā papildus maksa - 1200 bati. Internetā tādu informāciju neatradu. Zinoši cilvēki, sakiet, vai tas tā ir? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Biļetes rezervējām uz sekojošiem datumiem: ierašanās Bangkokā 16.martā plkst.09:50, izbraukšana 31.martā plkst.02:40. Izrādās 16 dienas, vīza ierodoties 15 dienas. Uz Kambodžu plānojām doties uz 2 dienām. Pērciet biļetes vai izvēlieties citus datumus, šeit ir tiešais lidojums un ērts laiks. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Man ir nepieciešama studenta vīza uz 15 mēnešiem. Iesakiet, kurā skolā uzticamāk un lētāk izdot. Vēlams, nebraucot uz citu valsti. Man vēl īsti neinteresē mācīties. galvenais, lai viņi nemaldina ar vīzu un papildu birokrātiju Es nebiju audzēts.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
vai es varu lidot uz ārzemēm, ja pasei beidzas 1,5 mēneši
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 16 atbildes
Šis jautājums droši vien jau ir uzdots, bet, lūdzu, nevienam nav grūti atbildēt. Es došos atpūsties februāra sākumā Taizemē uz divām nedēļām. Starptautiskā pase beidzas 4. jūlijā, vai man būs problēmas muitā ar pases derīgumu. Lūdzu, ievietojiet saiti uz likumu. Pateicos jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Lūdzu palīdziet!Braucos uz ilgu laiku ar bērniem un pati mācīšos valodas skolā un tur dabūšu sev vīzu,bet kā ir ar bērniem?vienam 8 gadi un otram 3 gadi vecs!vajag?Viņiem ir savas pases!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
IEPRIEKŠĒJĀ TŪRE. Kas ar viņiem devās ekskursijās? patika ? PALDIES.
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
sakiet lūdzu, cik kg (lietas, augļus) var iznest uz 2 personām. ceļojumu kompānijas anex tūre?
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
sveiki, man ir jautājums! ieradāmies 21.decembrī un biļete atpakaļ 21.janvārī! un lidostā mums iedeva zīmogu, lai 19. janvārī izbraucam! mēs samaksāsim par kavēšanos vai viņi vienkārši nepievērsa uzmanību izbraukšanai! Cik ilgi var palikt bez vīzas?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Vai ir vērts Taizemē pirkt auto aksesuārus un auto tūningu?Cik būs lētāk?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es pats došos uz Taizemi uz 15 dienām. Vēlos precizēt piesakot vīzu lidostā, vai ir nepieciešamas atgriešanās biļetes, fotogrāfija, aizpildīta anketa, vai papildus var prasīt viesnīcas rezervācijas apstiprinājumu vai kādus citus datus? Vispār kādas ir nianses izejot pasu kontroli? Un tālāk. Vai ceļojumam ir jāiegādājas apdrošināšana (medicīniskā un nelaimes gadījumā)? Es skatos pēc likuma "Par tūrismu" - tas ir obligāti. Vai arī tas ir paredzēts paciņām? Jau iepriekš paldies visiem, kas atbildēs.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
importa noteikumi
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
cik daudz alkohola var bez problēmām vest uz Taizemi, bagāžā un rokas bagāžā?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Pastāsti man, kas tieši ir jādeklarē, iebraucot Taizemē? Piemēram: zelta auskari + 2 gredzeni = vajag???
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es lasīju un lasīju, un īsti nesapratu ... Ja es paņemu līdzi spoguļkameru un bez dižskābarža, vai tā ir rokas bagāža? Vai ir iespējams pārvadāt salonā 9 Es neuzdrošinos reģistrēt bagāžu somā)? Es lasīju par svara ierobežojumiem līdz 5 kg, es par to īsti nesapratu, lūdzu, rakstiet. Atvainojos par stulbajiem jautājumiem, es tikai pirmo reizi izbraucu no valsts)))
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Sveiki!Pirmo reizi pulcējāmies Tai,lasīju,ka visi nes mājās augļus:pastāstiet,kā tos transportēt,ja ēdiens nav ar koferi,bet ar somu,baidos,ka saburzīs? Kur tos vislabāk iegādāties un kādus? Cik daudz var ņemt līdzi? Nu, par alkoholu: es gribu atvest mājās vietējo MCH alu, vai varu? Un cik daudz? Paldies par atbildēm!
14 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 25 atbildes
No Kijevas 11/4 no VKK 26 / 4,15 dienas / 14 naktis - izbraucot no VKK nebūs jautājumu par uzturēšanās ilgumu?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
mēs braucām uz brīvdienām Pataijā un domājām, ka nebūtu slikti tur dzīvot)) šeit mēs domājam, kā to īstenot? mēs esam atkarīgi no darba šeit Maskavā (( lai gan, ja man izdosies atrast ienākumus neatkarīgi no manas klātbūtnes Maskavā, tad tūlīt došos uz turieni
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
Vai kāds no Tai ir izņēmis suņus? Cik tas ir problemātiski? Zinu, ka Pataijā var izsniegt sertifikātu eksportam, bet kas notiek Krievijā muitā - ielaidīs vai spīdzinās ar čekiem? Pataijā jūs varat iegādāties Chihuahua (mini) par 200 USD. Vai citu dzīvnieku vai putnu eksports (piemēram, liela papagailis vai iguāna)?
15 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 31 atbildi
Kurš tikko atgriezās?. Ko darīt? Biļetes vairs nav pieejamas. izbraukšana 16. apr
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Nepieciešams veidlapas pareizas aizpildīšanas paraugs http://www.panukraine.kiev.ua/downloads/?f=THAI_VISA_ANKETA_PU.doc
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
6. novembrī braucam uz Taizemi, daudz lasu par kukaiņiem, ko iesakāt?
15 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 14 atbildes