Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par PatajaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pataja
Otro reizi dodoties uz šo viesnīcu, mums patika. Ēdām "krievu" tirgū, blakus viesnīcai. Gribu nogaršot krokodilu, kafejnīcās gar ielu, kas ved uz galveno ceļu, piedāvā tā gaļu, bet negribas saskriet ar vistu. Kurš ir izmēģinājis šīs iestādes? Un vispār vēlos dzirdēt atsauksmes par šīm kafejnīcām, lai vēlāk nemocītu ar vēderu.
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
Lūdzu, pastāstiet man kādu labu masāžas salonu tuvumā, es nevēlos tērēt dārgu laiku meklējumiem. Paldies jau iepriekš!
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 16 atbildes
Hotela uznat gde,v kakom magasine v PATTAE mozno kupit metalloiskatel?
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Mēs dodamies uz Pataiju 26. janvārī, kas sakrīt ar Austrumu Jauno gadu. Kā ķīniešu pieplūdums ietekmēs augļu un masāžas cenas?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es došos uz Taizemi, Pataiju 27. novembrī. Vai man ir jālieto malārijas tabletes, ceļojot uz Taizemi? Informācija visur ir atšķirīga. Ikvienam, kurš tiešām zina vai ir bijis, būtu interesanti dzirdēt.
9 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 26 atbildes
Interesē, kur ir garšīgi, bet lēti)) paēst rajonā, kur ceļš no Džomtienas pagriežas uz centru? Nu, izņemot makaronus. Un sagrieztus augļus pēc tiem pašiem kritērijiem)? Pagājušajā gadā 12 sojas pupiņu reģionā viņi 3 nedēļas neizvēlējās labu punktu, lai gan viņi tur palika gandrīz visās kafejnīcās ar daudzām brīnišķīgām atsauksmēm uz sienām un griestiem). Visur nez kāpēc viss bija pārāk sāļš.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kā viesnīcai sokas ar wi-fi istabās un kā izturas pret "viesiem" istabā (? vads tiek apmaksāts)?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki. Martā došos uz Grand Jomtien Palace.Vai varu mainīt istabu,ja starp istabām ir starpsiena.Lasu atsauksmes un tur daudzi sūdzas,ka dēļ plānas starpsienas ir liela dzirdamība.Viesnīcu izvēlējos jo ir kluss un te tu esi. Vai es varu pārslēgties uz citu numuru un kā es varu paskaidrot, ko es gribu? Viņi nesaprot krievu valodu, bet es runāju angliski. ES nesaprotu. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Paskaidrojiet, lūdzu, pieredzējušie tūristi, vai tiešām, braucot Pataijā ar tuk tuku, šoferi naudiņas nedod un līdzi jābūt maziem rēķiniem? Vai, piemēram, no 100 vai 50 batiem viņi tiešām nedos sīknaudu ceļojot par 20 batiem?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Internetā lasīju, ka no 22.01 izsludināts ārkārtas stāvoklis uz 60 dienām, ieteikums atturēties no ceļošanas, tūrisma aģentūra smejas un saka, ka viss kārtībā, sestdien nezinu ko darīt, izbraukšana, noskaņojums 0 !
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
nopirku biļetes uz Pataju 25.01 sakarā ar šo situāciju mums ir bail lidot, sakiet ko darīt?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
Vai varbūt kāds nesen ieradās pēc šīs viesnīcas apmeklējuma... Uzrakstiet, lūdzu, par saviem iespaidiem. Kas jāņem līdzi? Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Pastāsti man, kur tu iztērēji visvairāk naudas? Es domāju jau pašā valstī, nerēķinoties ar ekskursijas iegādi, vīzām utt.. Tas jau ir atvaļinājumā (suvenīri, ēdināšana, ekskursijas, transports utt.)?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Vienā no atsauksmēm par šo viesnīcu lasīju, ka ledusskapī ir ūdens (pudelēs), stikla pudelēs un plastmasas pudelēs, kura ir bezmaksas?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Lūdzu, atbildiet, dzīvojot Pataijā vai atpūtniekiem. Kura tūroperatora vai vietējās tūrisma aģentūras tūristi cieta avārijā ceļā uz Kwai tūri?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Cik ilgs laiks nepieciešams, lai nokļūtu Patajas centrā un kā?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Priekšroka tiek dota Eiropas virtuvei.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Labdien! varbūt kāds bija atpūties rudenī viesnīcā Golden Cliff hause Lūdzu padalieties iespaidos.Mani īpaši interesē vai baseins ir atvērts ar jūras ūdeni?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 20 atbildes
Sveiki! Nopirkām vaučerus uz 03/12.No atsauksmēm dzirdējām,ka baseinam ar jūras ūdeni notiek rekonstrukcija....mums bija ļoti sarūgtināts....!Un kā uzzināt - kur atrodas Delux Castle istabiņa ar skatu uz kalniem ? E-pasts: logist@plywoodrus.ru
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
1. Lasīju, ka 15:00 pludmale ir tukša. ar ko tas saistīts? 2. Līdz kuram laikam ir ērti uzturēties jūrā?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Pastāstiet man, vai fotoattēlā bultiņa iezīmēja Longbīčas dārza viesnīcas pludmali http://iceimg.com/i/df/2d/e2d21a4cdb.jpg http://iceimg.com/i/af/30/45bdb90881.jpg http://iceimg.com/i/cb/8b/bd33f6ed6b.jpg
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
lūdzu, pastāstiet man par varikozām vēnām, spiedienu (kas lec), osteohondrozi - jūs vispār nevarat veikt masāžu ?? vispār neviena???
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 24 atbildi
Tātad, mēs nonācām piestātnē, kas tālāk? kur nopirkt biļetes? ja brauc ar prāmi - pludmale, uz kuru atvedi, nemaz nav piemērota peldēšanai? vai ir jābrauc pie citiem?ja - jā tad kā??? lūdzu, paskaidrojiet sīkāk
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Parādīt vairāk »