Jautājumi par PatajaLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pataja
Mēs lidosim uz Pataiju aprīļa beigās līdz 10. maijam. Kādi laikapstākļi parasti ir šajā laikā? Vai lietus traucē atpūsties un cik karsts ir šajā periodā?
8 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
Es augustā došos uz Pataiju. Kādi laikapstākļi ir augustā? Jebkurš atpūšas
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Braucu no 07.05 līdz 19.05 maijam. Kādi ir laika apstākļi Pataja šajā laikā? Varbūt nemaz nevajadzētu iet? Kas tur tajā laikā bija, pastāstiet......
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kurš šogad bija aprīļa beigās, maija pirmajā pusē Pataijā, kā bija ar lietavām, konkrēti šogad.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vai visu laiku līst? Vai ir jēga iet sauļoties?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Augustā dodamies uz Pataiju, daudzi baidās no lietus. Vai tā ir? Vai šomēnes ir ērti tur atpūsties? Uzmini, kurš bija!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Cilvēki, un kas bija Tae augusta beigās? Kāds ir laiks? Dodamies uz Pataiju.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
Cilvēki)), iesakiet datumu 16. aprīlis, vai ir vērts iet, vai tik karsts, un pat mitrums! Otrā brīvdienu daļa novembrī - varbūt labāk doties rudenī, lai gūtu labus iespaidus?Biju Ēģiptē, Tunisijā, Turcijā.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
cik maksās biļetes no Samaras, kad tās būs jārezervē?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
cik maksās biļetes siltā 2 pieaugušajiem?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, vai tā ir taisnība, ka viņi saka, ka jūlijā labāk nebraukt uz Koh Chang, jo. jūra nepārtraukti vētraina, ūdens dubļains, ilgstošas ​​lietusgāzes. Ja tā ir taisnība, tad kurai salai šomēnes dot priekšroku, lai būtu ko redzēt snorkelējot. Jau iepriekš pateicos par palīdzību!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Nevaru izturēt karstumu, citreiz nevaru pārcelt atvaļinājumu.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Apmācies, katru dienu gaidāmas lietusgāzes un pērkona negaiss.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Skatos GisMeteo mājaslapā par laikapstākļiem novembra beigās, decembra sākumā, ir pērkona negaiss ((Kādas drēbes ņemt? Visur raksta, ka novembrī jābūt siltam laikam, bet pēc prognozēm tieši otrādi Es ļoti uztraucos ((
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
kā Pataijā maijā-jūnijā
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
Pastāsti man, pzhl, vai novembra sākumā nav lietus? Vai debesis parasti ir apmākušās vai spoži spīd saule?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Puiši! Pastāstiet kādi laikapstākļi ir janvārī, paskatījos YouTube.. šķiet, ka vējš nav ļoti un nav siltuma ?!
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Septembra vidū taisāmies uz turieni lidot.Baidos, ka lietus sabojās visu brīvdienu.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Sveiki!! Lūdzu, dalieties savos iespaidos par laikapstākļiem Pataijā septembra beigās (no 23/09/12 līdz 01/10/12) sīkāk. Paldies visiem jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai varat pastāstīt par laikapstākļiem oktobrī?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
sveiki!Zinu, ka šī tēma jau ir daudzkārt aktualizēta, bet es atkal ar to pašu jautājumu - kā tad ar lietavām augustā?Biju Taizemē aprīlī (lija 2 reizes), tagad ļoti gribam tur aizbraukt ar mans vīrs (medusmēneša ceļojums un viņš pirmo reizi dodas uz ārzemēm) - plānojam lidojumu no 20. līdz 24. augustam, uz 14-16 dienām. kāda ir iespējamība, ka būsim slapji?Tikai ļoti gribu parādīt savu mīlēja visu, ko jau esmu redzējis, un atklāju mums kaut ko jaunu))) )))
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Līst lietus un peldēties nevar: jūrā iekrīt netīras straumes.
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 44 atbildi
Lidojam 21.jūlijā, katru dienu skatāmies prognozes - tikai LIETUS. Domājam - mainīt valsti (vēl nav par vēlu) vai tomēr lidot uz Taizemi? Kādi laikapstākļi tur ir 20. jūlijā? Vai tas ir tāpat kā tagad?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 24 atbildi
Lidojam pc nedas, sajta prognoze baisi skatties, pamatgi lietus. Kā tur īsti iet? Vai saule notiek? Vai jūrā var peldēties, viļņi nav spēcīgi?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 26 atbildes
Kurš tajā gadā atpūtās Pataijā, cik bieži līst?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
!10.jūlijs, mēs ģimenes lokā dodamies uz Pataiju.Kādi laikapstākļi ir šajā gadalaikā?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
viņi teica, ka novembris ir labs ekskursijām, nevis sauļošanās.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sakiet, vai ir vērts jūnijā braukt uz Taizemi (lietus netraucēs. Karstums ????)
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
Pastāstiet, kā jums iet ar laikapstākļiem, ir vērts iet vai nē?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Parādīt vairāk »