Jautājumi par PatajaValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pataja
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
braucam paši, bez tūroperatoriem, no 02.01 līdz 11.01. Vai man ir jāmaksā par Ziemassvētku vakariņām? ja jā, cik vienai personai? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Viesnīcas rezervācijas nosacījumos ir rakstīts - bezmaksas rezervācijas atcelšana, un īpašo nosacījumu zemsvītras piezīmē - kopējā rezervācijas maksa tiek iekasēta rezervācijas brīdī. Ja kāda iemesla dēļ rezervācija ir jāatceļ, vai depozīts tiks atmaksāts? cik drīz?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 14 atbildes
Cienījamie foruma lietotāji, varbūt kādam ir informācija, kur var apmesties pie Rajongas? Kādā jomā? Nepieciešams lēts mājoklis netālu no pludmales, veikalu pieejamība, kur var iegādāties pārtiku. Nu un tā, lai nav gluži "bedre".
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
lētāki mežoņi vai viss tas pats uz biļetes?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Laba diena visiem! Lūdzu, pastāstiet man vietni, kur var rezervēt biļetes uz Taizemi. Atradu saiti http://www.fly.kiev.ua Ko jūs domājat par šo?! Es saprotu, ka tas ir spēkā arī visā Krievijā ?!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
2013. gada oktobrī 2 pieaugušajiem uz mēnesi vēlamies rezervēt lētu numuriņu ar iekļautām brokastīm. Kādas būs tā izmaksas? Rezervācijas procedūra? Vai pārskaitījums ir iekļauts? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Varbūt kādam bija jālido uz Bangkoku ar pārsēšanos caur Abū Dabī. Izvēloties biļetes par zemākajām cenām, šajā lidostā ir transfērs: vai nu no vakara līdz rītam, tad no rīta līdz vakaram. Kur šoreiz iespējams būt. Jūs nevarat doties uz viesnīcu bez vīzas, un tie ir papildu izdevumi. Kurš, ko var teikt par šo jautājumu?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
Mēs plānojam ceļojumu uz Pataiju no janvāra vidus līdz aprīļa vidum. Iesakiet, pliz, viesnīca uz 5-7 dienām un, iespējams, īrētu mājokli tālākai dzīvošanai. Es apsveru Jomtien rajonu, tuvāk pludmalei. Vēlams - lētāk, bet ne gluži sūdīgi, jo. gatavojas doties laulātajiem 60 gadu vecumā. Būšu pateicīgs par visām atbildēm.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
un kur atrast šo taksometru)
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Es sapņoju pārcelties uz Pataiju, labi zinu angļu valodu, sakiet, ar ko sākt, cik maksā mājas īre un kur strādāt, lai nepārdotu garneles pludmalē vai pilsētā. Kādu algu gaidīt.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Es labi zinu angļu valodu, sakiet, ar ko sākt, cik maksā mājas īre un kur strādāt, lai netirgotu garneles pludmalē vai pilsētā. Kādu algu gaidīt.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Sveiks Amir! Es un mans bērns ieradīsimies Tai maija vidū... Tagad regulāri lido no Sibīrijas un tāpēc domāju iet savvaļā... Orientējieties, lūdzu, par cenu, kas mums organizēs transfēru uz Pataiju, nakšņošana Rita Resort & Residence 3 * 10 naktis, transfērs uz Koh Chang uz 3 naktīm ar parastu viesnīcu un attiecīgi atpakaļ ...
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Jautājums Taizemes ekspertiem - (lidojums no Maskavas) - vai ir iespējams apmeklēt Pataju divas nedēļas (parasti Taizemē), nesazinoties ar tūrisma aģentūrām? Ja kāds zina, kā to izdarīt ekonomiski, bet uzticami, lūdzu, padalieties. Un vēl viens jautājums. Vai ir kādas 3-4* viesnīcas ar bezmaksas, bet strādājošu Wi-Fi? Un pēdējais - oktobris-novembris Taizemē - kādi ir īstie laikapstākļi (mitrums, lietus, grādi)?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Es gribu doties uz Pataiju decembra sākumā, bet kā tas ir lētāk un lai nesanāktu? Vai tiešām daudzās viesnīcās ir aizliegts smēķēt?Un vai ir pieejamas viesnīcas ar balkoniem?Un cik Taizemē maksā dzeramais ūdens?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Kā ekonomiski lidot uz Bangkoku no Ukrainas?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
visi zina, ka Taizeme ir ne tikai smaidu, bet arī transseksuāļu un minoritāšu seksa valsts. Uz jautājumiem par lesbiešu-geju tūrismu atbildēšu bez problēmām.. Es zinu klubus Pataijā un Bangkokā par šo tēmu. zēniem - atsevišķi (par viesnīcām un ballītēm par tēmu - tas pats) meitenēm - atsevišķi))) JAUTĀJUMS: kurš vēlas netradicionālus svētkus? kam neinteresē - neraksti))
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Es gribu lidot uz Pataju otrreiz, bet kā mežonis ar meitu, vai tas ir iespējams?Un cik tas maksās?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 22 atbildi
Cik daudz?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Kungs, pasaki man! Uz Taizemi braucam pirmo reizi. Mūs neinteresē sekss, vai ir vērts tērēt divas vai trīs dienas Pataijā? Vai arī doties tieši uz salām? Gribētos redzēt krokodilu fermu, bet tāpēc aizbraukt uz Pataju?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 8 atbildes
ēdam 3 pieaugušie un 1 bērns, interesē aptuvenā cena par istabu trīs rubļos un kura naktsmītne ir labāka, divās istabās vai vienā? Paldies!
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi