Jautājumi par PatajaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pataja
Vai ir kādi cilvēki, kuri ir iegādājušies vienas dienas ceļojumu biļetes savās tirdzniecības vietās šīs viesnīcas tuvumā? Lūdzu, sniedziet atsauksmes.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
8 gadiem atpakaļ  •  15 abonenti 19 atbildes
Es nezinu, kuru ceļojumu izvēlēties Kwai + Ayutthaya vai Kambodža ??? tāpat kā bildē tempļi ir līdzīgi, bet nav iespējas apmeklēt 2 ekskursijas
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Sveiki draugi ! Interesē trīs dienu ceļojums uz Kambodžu no Patajas. Jo īpaši cena ir vienai personai, pretējā gadījumā vietnēs ir ļoti plašs cenu diapazons. varbūt kāds zina to pašu, bet ar Čanu? No kā doties ekskursijās? Pateicos jau iepriekš !
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Jūlijā būšu Pataijā ar meitu, jāizvēlas starp šīm ekskursijām, citādi visam nepietiks laika...
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 15 atbildes
Dažas tūrisma aģentūras Taizemē piedāvā ekskursiju uz Singapūru, Malaiziju, Filipīnām. Vai kāds jau ir bijis šajā tūrē? Kā ir iespaidi?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien. Pastāsti man, kur ir labāk iegādāties ekskursijas Pataijā? Interesē "Visa Pataja vienā dienā", "Visa Bangkoka vienā dienā", Kabodia", "Singapūra un Malaizija", "Ceļojums uz Kwai upi". Un lūdzu, šo ekskursiju izmaksas. Jau iepriekš paldies visiem! !!
11 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 19 atbildes
shashlov56@mai.ru
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kādi ir jūsu iespaidi no tūres pa Zelta trīsstūri? Vai tā ir vērtīga ekskursija vai nav jātērē laiks, bet vai labāk ir doties uz Kambodžu?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Kas piedalījās Kolizeja izstādē? Kā tas ir salīdzinājumā ar Alcazar?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
un vai tiek ņemta samaksa par bērnu ekskursijās, tuk tuk, prāmis?Paldies visiem
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Sveiki! Mēs lidojam uz Ambassador Tower kopš 2014. gada 1. marta. Sakiet, lūdzu, kur vislabāk un izdevīgāk iegādāties ekskursijas. Kā jūs varat nokļūt salās. Un kādas ekskursijas varētu ieteikt.Jau iepriekš paldies visiem par atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 13 atbildes
Gribu visu kā parasti! Es lūdzu padomu. Vai tiešām ir iespējams 10 dienās paspēt aizbraukt uz Kwai un uz Kambodžu, + tātad pat tādi sīkumi kā Khao Kheo, Patiesības templis, krokodilu ferma, nakts tirgus, masāžas. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 11 atbildes
Labs dienas laiks. Braucienu plānojam janvāra beigās. Mēs vēlamies iepriekš izvēlēties tūrisma firmu ekskursiju iegādei. Analizējot daudzus forumus, rakstus, pārskatus utt. atklāja, ka visvairāk atsauksmju ir par Delfīnu tūri, Aļonuškas tūri un Medvedas tūri. Es plānoju izvēlēties no šiem 3. Es sapratu, ka šīs ir populārākās un lielākās Ptt. Varbūt kāds kaut ko ieteiks vai piedāvās citu variantu. Paldies jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Nosaukumi, cena, kur dabūji?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
bezmaksas individuālā aptauja 3 personām Pataijā - vai tas ir iespējams?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 15 atbildes
Cik ilgs ir Pataijas apskates tūre?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Ekskursijas no Patajas. Cik precīza ir informācija? Nong Nooch parks un ziloņu šovs. Ilgums 5 stundas? Cena 650 bati? Khao Keo atklātais zooloģiskais dārzs. Ilgums 4 stundas? Cena 900 bati? Okeanārijs. Ieplānot? Cena 500 bati? Patiesības svētnīca. Grafiks? Ilgums 3 stundas? Cena 600 bati? Vai varat to izdarīt pats, bez ceļveža? Mini Siāmas parks. Ieplānot? Ilgums 2 stundas? Cena 600 bati?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
pastāstiet man, kam pasūtīt ekskursijas Pataijā.vēlams vietni
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
Lūdzu pasaki man. Mēs vēlamies speciāli doties uz Pataiju, lai apmeklētu Kambodžu, jo, cik es saprotu, tas ir budžeta variants. Mēs gribam nākt paši. Pastāstiet man, vai ir iespējams iegādāties ceļojumu uz Kambodžu nākamajā dienā vai nākamajā dienā pēc ierašanās. Vai arī dodieties uz turieni reizi nedēļā. Un tālāk. Kuru ielu firmu labāk izmantot? Ja jautāja stulbumu - piedod Pateicos jau iepriekš. Anna.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Cienījamie foruma lietotāji! Nu biļetes nopirktas,viesnīca rezervēta.Un šaubas sāk pārvarēt...Kas,kur,kā un kāpēc?Ejam ar dēlu paši. Iepriekš tika sastādīta šāda ekskursiju programma: 1.Mini Siam 2.Jūras safari. 3. Siāmas parks, 4. Krokodilu ferma. 5. Nong Nooch. 6. Bangkoka. Ko jūs sakāt?Varbūt kaut ko noņemt vai nomainīt?Vai 11 gadus vecam dēlam būs interesanti?Jā,starp citu,manam dēlam tieši mūsu ceļojuma laikā ir dzimšanas diena.Kādu ekskursiju jūs ieteiktu šajā dienā. Es domāju par jūras safari?
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 33 atbildi
Vai ir vienas dienas ekskursijas uz Kambodžu?Ja jā, lūdzu, pastāstiet man, kuri tūrisma operatori vai vietējās tūrisma aģentūras var iegādāties šādu ekskursiju.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Ja ņem ekskursijas pie tūroperatora, vai par tām ir iespējams norēķināties dolāros vai eiro?vai tikai batos?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Cienījamie eksperti, sakiet man, lūdzu, es dzirdēju, ka Kambodžā ir iespēja lidot ar gaisa balonu virs tempļa kompleksa. Vai šī iespēja tomēr ir tūristiem, vai tas ir atkarīgs no ekskursijas veida, vai gida, vai kaut kā cita? Un vēl viens jautājums: kādus suvenīrus ir vērts ņemt līdzi Kambodžā (tādus, ka to analogi vai nu nav Pataijā, vai arī ir daudz lētāki)? Jau iepriekš paldies par atbildēm!!!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Pastāsti man, ko labāk izvēlēties? plānojat divas dienas vai chang vai samet?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Kāda nauda ir eiro vai dolāri un kādu nominālu labāk ņemt līdzi ekskursijā un ko tur var nopirkt.kaut kur lasīju, ka ir lēts sudrabs, vai tas tā ir?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
pastāstiet man, cik aptuvenās izmaksas ir 2 un 3 dienu ekskursija uz Kambodžu.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kas zina, vai šādas ekskursijas pastāv? Ja jā, tad uz cik dienām, ko viņi apmeklē un cik tas maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Parādīt vairāk »