Jautājumi par PatajaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Pataja
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Gribam palikt uz vienu nakti Koh Lan salā, vai ir jēga iepriekš rezervēt viesnīcu caur Boking, vai tomēr labāk īrēt viesnīcu tieši uz vietas?
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki, nez kāpēc ir ļoti maz atsauksmju par Zing Resort & Spa Pataijā. Vai kāds ir atpūties, pastāstiet man Delux istabiņās, vai visiem ir balkons un vai ir depozīts un kāds? Kurās vietnēs jūs rezervējāt? Cik saprotu, tūrisma firmas uz šo viesnīcu neved.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 17 atbildes
Rezervējām ekskursiju no 30. decembra līdz 2018. gada 13. janvārim, 7 personām, izrādījās, ka pēc rezervācijas būs jāmaksā papildus par lidojumu un apdrošināšanu, menedžeris pirms rezervācijas nepateica, kā parakstīties. mums vajadzētu darīt?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai Pataijā ir sieviešu apģērbi 52. izmērā? Es negribu ņemt līdzi to, ko tur var nopirkt
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 14 atbildes
Sveiki! Ķīnieši droši vien pametīs Pataiju savā jaunajā gadā? Uz turieni plānojam doties 28. janvārī. Vēl viens jautājums vietējiem - kā šobrīd klājas ar medūzām uz Džomtienas / Dong Tharnas?
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 38 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
Labdien!Pastāstiet lūdzu uz šo viesnīcu braucam 2 pieaugušie un bērns 11 gadi no 21.03-2.04.15.Cik gultu ir augstākās klases numuriņos un cik maksās papildus gulta vienam bērnam? Pateicos jau iepriekš.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
cik maksā numuriņš diviem pieaugušajiem ar brokastīm 03.03.2015 -16.03.2015 korol01ls@mail.ru
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mēs kopā ar savu meitu, 8 gadus veco, dodamies uz Ambassador In Wing for the New 2015. Es lasīju daudz sliktu lietu un vēlos jautāt: vai ir iespējams nomainīt Ying Wing uz citu 4 * ar papildu samaksu? Un kur šodien ir izdevīgāk mainīt rubļus pret batiem?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Ja ir depozīts, cik daudz?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Mēs varam izmitināt 3 pieaugušos Grand room clab.Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
AD Condominium kāds ir dzīvojis??? tas atrodas uz soi16, blakus baļķu pludmales viesnīcai. kā tuvumā ir infrastruktūra?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kurš var pateikt, kur tieši atrodas Thai Orange Sea Sun Hotel? vietnes parāda tās atrašanās vietu nedaudz uz ziemeļiem no delfīniem, aiz Tsentaras. Bet pēc tūristu apraksta un atsauksmēm nešķiet, ka tas atrodas ziemeļos ...
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai man ir jāņem līdzi gludeklis un svari (ceļojumā)? Vai arī tas ir pieejams viesnīcā?
11 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 42 atbildi
Kurā Pataijas viesnīcā strādā krieviski runājoši darbinieki? Lai pamudinātu, ja kas.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Parādīt vairāk »